Яку обрати екшн-камеру в 2024-2025 роках: ТОП 3 лідера

Яку обрати екшн-камеру в 2024-2025 роках: ТОП 3 лідера

27/09/2024
26
3 хв
Поширити

Найкращі у світі речі – це не речі, а спогади.

А щоб ці спогади зберігались у найвищій якості, вам потрібна хороша екшн-камера. Зараз є 3 лідери, які по якості зйомки та функціональності не мають аналогів серед конкурентів. Камерами від цих брендів користуються популярні блогери, мандрівники та екстремали. З ними ви назавжди закриєте питання якісної зйомки. Тож поїхали 👇  

dji-osmo-action-5-pro                              

DJI

Це найпопулярніший бренд, який робить ставку на стабілізацію та можливість знімати в екстремальних умовах.

Хороший представник – камера DJI Action 5 Pro. Вона знімає відео у форматі 4К/60 кардрів в секунду. Зображення надзвичайно чітке, навіть при перегляді на великих екранах. А завдяки технології HDR, кольори стають більш соковитими та контрастними, як при професійній зйомці.

DJI Action 5 Pro має основний об’єктив на 40 Мп із потужною стабілізацією, тому можна знімати навіть під час активного руху. Більше того, камера витримує температуру до -20°C та занурення до 20 метрів. Це ідеальний варіант, якщо ви плануєте робити ексклюзивні відео в екстремальних умовах. Наприклад, під час плавання, катання на лижах чи підкорення гірських вершин. 

dji-osmo-action-4

Акумулятора вистачає на 40 годин безперервної роботи, а для повної зарядки потрібно всього 60 хвилин. Так, вартість цієї моделі доволі висока, не всім може підійти. В такому випадку обирайте попередню версію цієї камери – DJI Action 4. У неї трохи менша автономність та функціонал, а якість зйомки майже така сама. Але головне – ціна менша в 2 рази.   

GoPro

Прямий конкурент DJI, який більше сфокусований на чіткості та кольоропередачі.

Найпопулярніша камера цього бренда – GoPro Hero 13. Вона може знімати у форматі 5,3К при 60 кадрах за секунду, а також зйомку 4К/120 fps. Камера також підтримує гібридну логарифмічну гаму HDR+HLG, тому кольори дуже соковиті та глибокі. Є можливість уповільнення до рекордних 13 разів та цілий мішок ефектів, включаючи нічні.

gopro-hero13-camera

Камера не боїться випробувань – витримує екстремальні температури та занурення на глибину до 10 метрів. Одна з головних фішок – різні варіанти кріплення, які йдуть в комплекті. З їх допомогою камеру можна прикріплювати до автомобілів, велосипедів, шоломів та будь-яких інших поверхонь. Тим більше є підтримка голосового керування.

gopro-hero12-black-camera

Автономності вистачає на 1,5 години зйомки у форматі 5,3К та 4К, а також на 2,5 години у форматі 1080p. Попереднє покоління цієї камери – GoPro Hero 12, – теж дуже хороше. Характеристики майже однакові, а ціна – менша на ≈10%

Insta360

Цей бренд – справжній лідер серед поціновувачів зйомки на 360° та VR контента. 

Insta360 X4 – це справжня знахідка. Тільки уявіть, камера здатна знімати відео в форматі 8К на 360°. Це рекорд 👍 Вам більше не доведеться постійно переміщувати об’єктив, щоб спіймати найкращий кадр. Ви можете зняти все навколо себе, а при редагуванні обрати найвдаліший ракурс. Також камера підтримує ефект персонального оператора – це коли селфі-палка автоматично зникає з кадру. 

insta360-x4-camera

Функціональних можливостей у Insta360 X4 так багато, що всіх не перелічити – можна додавати цікаві ефекти, пришвидшувати/уповільнювати час, керувати жестами та голосом тощо. 

Insta360 X4 теж витримує екстремальні температури (-20…+40°C) та може зануритися на глибину до 10 метрів. Батареї вистачає на 70 хвилин в режимі 8K/30fps та на 135 хвилин в режимі 5.7K/30fps.  

insta360-x3-standart-camera

Попередня версія цієї камери – Insta360 X3, –  трохи дешевша, проте теж топова. Вона вміє знімати в форматі 5,7К, має трохи меншу автономність та бітрейт відео. 

Ще одна хороша модель – Insta360 Ace Pro. Об'єктиви розроблені разом із Leica. Є вбудований штучний інтелект для покращення відео. Камера знімає у форматі 8K, є стабілізація та автономність на 100 годин. Для зручності передбачено відкідний екран на 2,4 дюйма. А якщо вам потрібен хороший бюджетний варіант, придивіться до попереднього покоління – Insta360 Ace. У неї такі ж самі функції, тільки формат зйомки 6K/30 fps.

insta360-ace-pro-6

Що в результаті

Яку камеру ви б не обрали з цього списку, якісна зйомка вам гарантована в будь-яких умовах. Саме ці моделі можна побачити у популярних блогерів, екстремалів та мандрівників. 

Камери надзвичайно компактні та міцні, підтримують багато цікавих ефектів. Перечислити всі їх переваги в статті не вдасться, тому обов’язково оцініть їх в нашому каталозі. А краще – зв’яжіться з менеджерами NewTime. Вони допоможуть підібрати найкращу модель саме під вас 👍

Оцініть статтю
rating-r3
2
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво