blog_card
Новини
09/02/2024
1073
3 хв

Фен Dyson Supersonic r: ексклюзивна новинка для професіоналів

09/02/2024
1073
3 хв
Поширити

Професіонали в захваті! Dyson випускає ексклюзивний фен виключно для стилістів і цей повністю оновлений Supersonic «r» має змінити їхнє життя назавжди.

Новинка геть не схожа на всі традиційні фени, а також на “класичний” Dyson Supersonic. Від дизайну до технологічної начинки.

І першими, хто випробує його в дії - професійні стилісти, які працюють на міжнародному Тижні моди, що саме зараз відбувається у Нью-Йорку. І Дайсон, і ми не сумніваємося, що новий фен за лаштунками модного показу покаже себе у всій красі. Стилісти та моделі будуть надзвичайно вражені та неодмінно рекомендуватимуть цей ексклюзив.  



Дизайн Dyson Supersonic r

Dyson Supersonic «r» - стильний красивий фен, який має “нетрадиційну” форму. Він виглядає як тонка труба і схожий на перископ, а також його форма нагадує маленьку англійську літеру “r” - тому він і отримав собі таку назву.

Фен менший на 30% та легший на 20% за звичайний Supersonic, його вага усього лише 325 грамів. Інженери компанії спеціально розробляли фен таким чином, щоб він був більш маневреним та ним можна було користуватися впродовж тривалого часу.



Особливості Dyson Supersonic r

Компанія Dyson намагалася дізнатися якомога більше про роботу професійних стилістів та з якими труднощами вони стикаються. Саме тому впродовж восьми років команда компанії тісно співпрацювала з сотнями стилістів, задля кращого розуміння специфіки їхньої роботи. В результаті такої співпраці було виявлено, що стилісти витрачають приблизно по годині на одного клієнта, а клієнтів може бути від 4 до 16 на день. А це досить серйозні навантаження на зап’ястя стилістів.

«Існує справжня різниця між тим, як працює професіонал і споживач», - розповів Стів Вільямсон, категорійний менеджер Dyson. «Споживач може користуватися феном кожні два дні по 30 хвилин. У салоні все залежить від швидкості та темпу”.

Інженери Dyson працювали над новою технологією, яка б зробила фен меншим, при тій самій потужності. Джеймс Дайсон пояснив, що впродовж 30 років компанія працювала над мініатюризацією двигунів своїх пристроїв, які активують високошвидкісний потік повітря. «Для Supersonic ми зробили двигун настільки маленьким, що він зміг поміститися в ручку», - заявив Дайсон. 

Dyson прагне й надалі вдосконалювати свій фен. До 2026 року компанія запланувала випустити 20 нових пристроїв для волосся, і Dyson Supersonic «r» вже  зайняв перше місце в новій лінійці.

Як працює Dyson Supersonic r

Фен Dyson Supersonic використовує інтелектуальну технологію контролю тепла. Новий “професіонал” успадкував цю саму технологію, але з цікавими родзинками. Двигун Dyson Hyperdymium  у поєднанні з новими датчиками RFID у кожній насадці, обмінюються даними з феном для автоматичного налаштування двигуна та нагрівача, тим самим забезпечуючи найкращий потік повітря та температуру для вашого волосся. 

До того ж, фен має фільтр із глибинним завантаженням, розроблений для уловлювання частинок лаків, пінок для волосся та інших засобів для укладання в забрудненому повітрі салону. Він затягує це все у тривимірну сітку, захищаючи продуктивність Dyson Supersonic “r”, довший термін експлуатації фена між чистками.

Традиційні фени мають нагрівальний елемент, який складається з кількох гарячих точок, де концентрується тепло, поруч із холодними точками, де знаходяться дроти. В результаті такої взаємодії знижується загальна температура повітряного потоку. 

Команда ж інженерів Dyson спробувала знайти способи усунути якомога більше цих холодних точок для забезпечення більш рівномірного розподілу тепла. І вони досягли цього, розташувавши нагрівальні елементи навколо вигину фена, щоб весь потік повітря через пристрій контактував з ним. Також були створені більш тонкі дроти та розміщені за межами потоку повітря, зменшуючи появу холодних плям. Результат виявився фантастичним -  весь повітряний потік, який проходить, рівномірно нагрівається. 

Нагрівальний елемент Dyson Supersonic «r» має ще одну круту фішку - він дозволяє більш точно контролювати температуру. Відтак, температури вистачатиме для того, щоб висушити волосся, але вона не перевищуватиме показників, щоб не завдавати волоссю шкоди.

Комплектація Dyson Supersonic r

Новий Dyson Supersonic «r» має п’ять різних насадок у комплекті, які розраховані для різних спосіб укладання волосся, зокрема є насадка-концентратор та дифузор. Кожна з насадок має чіп RFID, він з’єднується з феном та автоматично регулює двигун для забезпечення необхідної кількості повітряного потоку та температури. До прикладу, така насадка як дифузор, налаштовується на низьку температуру, щоб зменшити завивання та зберегти природність локонів.

Ціна Dyson Supersonic r

Ексклюзивний фен Dyson Supersonic «r» коштуватиме 569,99$ і спочатку буде доступним лише для професіоналів. В продажу новинка з'явиться вже цього березня. Ми докладемо максимум зусиль, щоб привезти новий професійний Дайсон Суперсонік в Україну і забезпечити наших майстрів краси ексклюзивними пристроями.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво