Galaxy Unpacked 2024: які новинки представила Samsung?
Поширити

На технологічному івенті Samsung Galaxy Unpacked 2024 компанія презентувала нову лінійку своїх флагманських моделей.

Це і смартфони Galaxy Fold6 та Galaxy Flip6, і бездротові навушники Galaxy Buds3 та Galaxy Buds3 Pro, а також 2 пари розумних годинників Galaxy Watch7 та Galaxy Watch Ultra. І на додачу до цієї колекції - розумне кільце Samsung Galaxy Ring. 

Які характеристики отримали нові моделі та які можливості надає їм ШІ? Розбираємося далі.

samsung-galaxy-fold-6

Samsung Galaxy Fold6

Samsung Galaxy Fold6 є складаним смартфоном із 6,3-дюймовим дисплеєм у складеному стані та 7,6-дюймовим дисплеєм у відкритому стані. Він є найтоншим та найлегшим за всю історію Galaxy Fold, а також отримав додатковий трішки більший екран (плюс 0,1 дюйм).

Складаний смартфон Fold6 отримав нову розробку - подвійну шарнірну петлю, вона є міцнішою, а посилений складаний край краще розподіляє навантаження від зовнішніх ударів. Вдосконалені шари на основному дисплеї покращують зминання і підвищують міцність, плюс використання Gorilla Glass Victus 2, тож новий складаний Galaxy Fold6 є найміцнішим на сьогодні.

У порівнянні з Galaxy Fold5 смартфон отримав чіп Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, оптимізований для обробки AI. А також яскравіший екран 2600 ніт, трохи більший додатковий екран, кращу автономність завдяки акумулятору ємністю 4400 мАг. Корпус отримав захист від вологи та пилу за стандартом IP48, вдосконалений шарнір.

Samsung-Galaxy-fold-6

Щодо камер нового смартфона. Є селфі-камера на 10 МП, камера під дисплеєм 4 МП і потрійна основна камера з ультрашироким об’єктивом 12 МП, ширококутним об’єктивом на 50 МП і телеоб’єктивом на 10 МП.

Смартфони Galaxy Fold6 отримали 12 ГБ оперативної пам’яті і конфігурації з  256 ГБ/512 ГБ/1 ТБ внутрішньої пам’яті.

За допомогою штучного інтелекту Note Assist у застосунку Samsung Notes перекладатиме текст, робитиме примітки, автоматично відформатовуватиме нотатки, розшифровуватиме, перекладатиме та узагальнюватиме голосові записи безпосередньо в нотатках Notes.

Samsung-galaxy-Fold-6-2024

Функція ескізу до зображення для S Pen перетворюватиме ескізи на більш детальні малюнки, вона дуже схожа на функцію Image Playground від Apple у програмі Notes на iPad.

Співпраця Samsung та Google дозволяє інтегрувати додаток Google Gemini у нові смартфони Самсунг. Доступ до Gemini можна отримати лише провівши пальцем від кута дисплея або сказавши “Привіт, Google”. ШІ включає функції Portrait Studio, яка застосовує різноманітні портретні стилі для зображень, та Instant Slow-mo, яка уповільнює відео шляхом створення додаткових кадрів. Окрім цього, за допомогою функції Circle to Search можна отримати миттєвий результат, лише окресливши будь-який об'єкт пошуку.

Цей смартфон окрім створення та перегляду контенту і використання для роботи - чудово підійде для геймерів.

samsung-galaxy-fold-6-games

Самсунг Галаксі Фолд6 представлений у трьох кольорах: темно-синьому, сріблястому та рожевому.

Ціна Samsung Galaxy Fold6 стартує від 1899$. Моделі доступні для попереднього замовлення з 10 липня. Нові смартфони надійдуть у продаж 24 липня, а продажі в Україні офіційно стартуватимуть з 31 липня 2024 року.

Samsung-Galaxy-Flip-6-2024

Samsung Galaxy Flip6

Samsung Galaxy Flip6 отримав тонший та міцніший дисплей і такий же чіп Snapdragon 8 Gen 3, як у Фолд6. Смартфон оснащений вікном FlexWindow 3,4 дюйми, яке розгортається в 6,7-дюймовий смартфон. 

Головними змінами в новому Галаксі Фліп 6 у порівнянні з Flip5 є те, що основна камера отримала 50 МП замість 12 Мп, автономність збільшилася за рахунок збільшення ємності акумулятора з 3700 мАг до 4000 мАг, рама з посиленого алюмінію стала міцнішою, а захист від води та пилу покращився до стандарту IP48.

Нові камери забезпечують чіткі деталі та контрастні знімки. 50-мегапіксельний сенсор підтримує 2-кратний оптичний зум для зйомки фотографій без шуму, до того ж АІ-зум покращує якість зйомки з 10-кратним наближенням. За допомогою функції нічної зйомки Nightography з підтримкою HDR можна знімати яскравіші відео навіть в умовах слабкого освітлення, крім цього, нічний режим тепер доступний при зйомці в Instagram для Сторіс. 

Смартфони Фліп 6 отримали такі конфігурації: 12 ГБ оперативної та 256 ГБ або 512 ГБ вбудованої пам'яті..

Galaxy AI підтримує використання функції запропонованих відповідей на повідомлення з титульного екрана. Ця функція на основі штучного інтелекту аналізує останні текстові повідомлення користувача Фліп6 та пропонує індивідуальні відповіді. FlexWindow може використовувати переваги багатьох функцій Galaxy AI,зокрема Samsung Health, а також підтримує додаткові віджети. Шпалери Photo Ambient на основі ШІ можуть змінюватися в режимі реального часу залежно від часу та погоди, а FlexCam має нову функцію Auto Zoom для пошуку найкращого кадрування для знімка.

Samsung-Galaxy-Flio-6-2024-1

Окрім цього функції Galaxy AI на нових смартфонах дозволяють миттєво перекладати PDF-файли, надають переклади та нотатки з веб-сторінок, перекладають та транскриптують телефонні розмови в реальному часі, розв’язують рівняння, як в математичних нотатках Apple тощо.

Смартфон Галаксі Фліп 6 представлений у чотирьох кольорах на вибір: блакитному, жовтому, м’ятному та сріблясто-сірому.

Попередньо замовити Samsung Galaxy Flip6 можна з 10 липня за ціною від 1099$, 24 липня моделі надійдуть у продаж, а офіційні продажі в Україні стартуватимуть 31 липня.

Samsung-Galaxy-Watch-7

Розумний годинник Samsung Galaxy Watch7

Розумний годинник Galaxy Watch7 тепер підтримує функції виявлення апное сну - і це вперше в історії. Ця функція може перевіряти помірне та важке апное сну. Наразі є лише чутки, що Apple планує застосувати цю функцію в майбутній Apple Watch Ultra 3.

Галаксі Вотч 7 доступний у двох розмірах: 40 мм та 44 мм менший розмір 40-мм представлений у зеленому та кремовому кольорах, а 44 мм -  у зеленому та сріблястому кольорах.

Які ще функції отримав Galaxy Watch7? Модель оснащена оновленим датчиком Samsung BioActive для покращення частоти серцевих скорочень, ЕКГ і аналізу складу тіла, а також є підтримка функцій Galaxy AI, зокрема “Оцінка Енергії” (Energy Score) та “Поради по оздоровленню” (Wellness Tips). 

Розумний годинник Галаксі Вотч7 також отримав показник індексу кінцевих продуктів глікації (AGEs), який відображатиме загальний процес біологічного старіння.

Окрім нових датчиків, пристрій також має нове програмне забезпечення. Пристрій було оновлено до Wear OS 5 і One UI 6 Watch, а Samsung представила деякі нові прийоми, як-от подвійний жест, щоб ви могли легко керувати своїм Samsung Galaxy Watch або телефоном. Samsung також додала функцію пропонованих відповідей на основі штучного інтелекту, яка рекомендує відповіді на основі ваших попередніх розмов.

Galaxy Watch 7 доступний у двох розмірах: 40 мм і 44 мм. Розумний годинник Galaxy Watch7 доступний до попереднього замовлення за ціною від 299,99$.

samsung-galaxy-watch-ultra-2024

Розумний годинник Samsung Galaxy Watch Ultra

Нова модель Galaxy Watch Ultra отримала титановий корпус та розмір 47 мм. Розумний годинник також підтримує функцію виявлення апное уві сні, як і новий Галаксі Вотч7. 

Функції ЕКГ та моніторинг серцевого ритму використовують новий більш точний датчик BioActive, за словами компанії. 

Розумні годинники Самсунг Галаксі Вотч Ультра отримали функцію вимірювання виробництва кінцевих продуктів глікації (AGE) за допомогою датчиків світла. В компанії наголошують, що AGE є відображенням загального процесу біологічного старіння та показником метаболічного здоров’я.

Галаксі Вотч Ультра є найміцнішим годинником у лінійці, він отримав титановий корпус та міцне сапфірове скло,  має водонепроникність 10 АТМ, рейтинг захисту від пилу та води  IP68 тощо.

Розумний годинник Самсунг пропонує більше можливостей відстеження фітнесу, зокрема профіль активності для кількох видів спорту, гучну аварійну сирену, показник функціональної порогової потужності для велосипедистів, функцію Race, щоб можна було порівняти минулі та поточні показники. Галаксі Вотч Ультра має кнопку швидкого доступу до програми для тренувань та інших функцій, до прикладу, увімкнути ліхтарик.

Розумний годинник Samsung Galaxy Watch Ultra представлений  у сірому, білому та сріблястому кольорах і вже доступний до поереднього замовлення за ціною 649,99$.

samsung-galaxy-buds-3-pro

Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds3 і Buds3 Pro

Samsung представила також 2 пари бездротових навушників Galaxy Buds3 і Galaxy Buds3 Pro з ANC, які отримали новий відкритий дизайн та ніжки, як у AirPods, а керування відбувається простим натисканням або проведенням по корпусу. Обидві моделі представлені в двох кольорах: срібному та білому.

Навушники Buds3 Pro - це вкладиші з силіконовими наконечниками з адаптивним шумозаглушенням та світлодіодним підсвічуванням Blade Lights LED для керування музикою та гучністю за допомогою пальця.

Galaxy AI надає навушникам широкі можливості як спілкування, так і оптимізації відтворення звуку. Зокрема можна керувати деякими функціями за допомогою голосових команді вмикати функцію “Перекладач” під час вивчення іноземних мов. 

Три мікрофони аналізують вхідні та вихідні звуки, покращують їхню якість за допомогою адаптивного еквалайзера та адаптивного шумозаглушення, налаштовують рівень шуму, розпізнають сирену та голос.

Samsung-Mobile-Galaxy-Unpacked-2024-Galaxy-Fold6-and-Flip6-Official-press-release_Main6

Навушники Galaxy Buds3 Pro оснащені вдосконаленими двосмуговими високоточними динаміками для точного відтворення високих частот, а також подвійними підсилювачами для чистого звуку під час прогулянок містом. 

Завдяки технології Ultra High Quality Audio, яка підтримує подвоєну частоту дискретизації з кодеком SSC, в них можна слухати аудіо 

високої роздільної здатності з будь-якого джерела Це поширюється і на телефонні дзвінки. 

Навушники серії Galaxy Buds3 тепер здатні відновлювати оригінальний голос співрозмовника в різних умовах шуму, а також відтворюють природний звук дзвінка завдяки функції Super-Wideband.

Galaxy Buds3 можуть автономно працювати 5 годин та 24 години з підзарядкою футляра та 6 годин і 30 годин вимкненим ANC. Навушники Galaxy Buds3 Pro отримали довшу автономність - 6 та 26 годин з увімкненим ANC і підзарядкою та 7 і 30 годин з вимкненим ANC.

Навушники Galaxy Buds3 і Galaxy Buds3 Pro отримали клас захисту IP57 та Bluetooth 5.4.

Моделі вже доступні для попереднього замовлення, а в продажу з'являться 24 липня.

Ціна на навушники Galaxy Buds3 становить 179,99$, а модель Galaxy Buds3 Pro коштує 249,99$.

samsung-galaxy-ring

Розумне кільце Samsung Galaxy Ring

Розумне кільце Samsung Galaxy Ring компанія вперше представила на початку цього року. А на заході Galaxy Unpacked розкрила деякі цікаві деталі.

По-перше, це кільце можна використовувати разом із смартфоном Samsung Galaxy замість розумного годинника. Гаджет виглядає як звичайна каблучка, але він досить міцний, адже виготовлений з титану. Є три кольори на вибір: чорний, сріблястий та золотий і і дев’ять розмірів. 

По-друге, Samsung Galaxy Ring може автономно працювати впродовж тижня та захищений за стандартом IP68, з ним можна спокійно і плавати, пірнати у воду.

Кільце може вимірювати пульс, температуру тіла, відстежувати показники та надавати оцінку сну, відстежувати серцевий ритм, менструальний цикл, денну активність, підраховувати за допомогою Galaxy AI оцінку готовності до тренування та інші функції фітнес-трекерів. 

Гаджет також пропонує такі функції Galaxy Watch AI, як Energy Score і Wellness Tips, хоча в ньому відсутні сповіщення про нерегулярний пульс і функції виявлення апное уві сні. На жаль, немає підтримки NFC і розрахуватися за покупки з його допомогою користувачі не зможуть.

Пристрій отримав зарядний футляр дуже простий у використанні і навіть працює за допомогою жесту подвійного стискання.

Ціна на розумне кільце Galaxy Ring стартує від 399,99$, воно вже доступне для попереднього замовлення, а продажі розпочнуться з 24 липня.

samsung-galaxy-ring-2024

Замовляйте новинки Самсунг в інтернет-магазині NewTime за найкращою ціною. Загляніть до нашого каталогу, у нас можна купити й моделі з інших лінійок Samsung. 

Оцініть статтю
rating-r3
1
rating-r4
1
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво