Головний секрет розумного замку Tedee PRO: як він захищає будинок
Огляд
04/12/2023
706
2 хв

Головний секрет розумного замку Tedee PRO: як він захищає будинок

04/12/2023
706
2 хв
Поширити

Звичайний дверний замок виконує всього 2 функції – відкриття і закриття дверей. Все 🙂

А як щодо розумного замка? Нещодавно ми з командою нарахували понад 10 корисних функцій, які виконує розумний замок Tedee PRO. Просто не змогли стриматися, щоб не розповісти вам про нього:)

tedee-smart-lock-01

Замість ключа – смартфон чи голос

Замок має дуже лаконічний циліндричний дизайн, але все найцікавіше ховається серед його можливостей.

Tedee PRO автоматично відкриває двері при наближенні, це особливо комфортно, коли руки зайняті покупками або ж коли ви просто поспішайте. У мобільному додатку можна призначити, для яких користувачів спрацьовуватиме автоматичне відкриття, наприклад, для друзів, клінінгу або орендарів. Усіх сторонніх замок просто проігнорує. Двері блокуються автоматично, тому більше не доведеться переживати, чи закрили ви будинок після виходу.

tedee-smart-lock-03

Відкривати та закривати двері можна і вручну за допомогою смартфона та інтернету. Навіть якщо ви перебуваєте в іншій країні, всього пара кліків і готово. Це дуже корисно, якщо потрібно когось дистанційно впустити в будинок. Також підтримується голосове керування через помічників Apple, Amazon, Google та Fibaro. Наприклад, досить просто сказати "Сірі, зачини двері" і вуаля 🙌

Якщо телефон розрядився, замок можна відкрити смарт-годинником Apple Watch або простим механічним ключем. Завдяки мінімальному енергоспоживанню заряду Tedee PRO вистачає більш ніж 1 рік.

Додатково у мобільному додатку можна:

  • віддалено відкривати доступ для друзів та знайомих;

  • контролювати, хто і коли заходив чи виходив із приміщення;

  • отримувати оповіщення про відвідування.

Замок Tedee PRO легко підключається до системи розумного будинку та взаємодіє з іншими гаджетами. Наприклад, коли ви приходите додому, можуть автоматично розсуватись штори, включатися лампочки або музика. Але для цього потрібний додатковий хаб 👇

02-tedee-smart-lock

Хаб Tedee Smart Bridge

Це маленький і корисний "командний центр", завдяки якому доступні всі переваги розумного замку.

Саме Tedee Smart Bridge дозволяє інтегрувати замок Tedee PRO у систему розумного будинку, налаштовувати віддалені доступи, стежити за статусом блокування. А ще – він робить замок сумісним із голосовими помічниками, що неймовірно зручно.

Хаб Tedee Smart Bridge не потребує додаткових налаштувань – просто приєднати його до будь-якої розетки і все працює. Щоб сигнал був максимально стабільним, рекомендується встановлювати хаб у радіусі 2-х метрів від розумного замку та клавіатури 👇

tedee-smart-bridge

Клавіатура Tedee Smart Keypad

Це ще один зручний спосіб відкривати розумний дверний замок Tedee PRO. Достатньо просто набрати на клавіатурі пін-код із 5-8 цифр, який заздалегідь встановлюється в мобільному додатку.

Такий спосіб буде особливо корисним сім'ям з дітьми, сервісним службам, клінінгу та тим, хто займається орендою подобово. Відвідувачам не потрібно встановлювати мобільний додаток, достатньо надіслати їм повідомлення з пін-кодом відкриття.

Сам пін-код може працювати тільки у встановлені вами дні та години. Одна клавіатура підтримує до 100 пін-кодів.

Клавіатура для розумного замка Tedee Smart Keypad максимально проста у встановленні, вона не має жодних кабелів. Достатньо приклеїти або прикрутити її до стіни. Живлення забезпечують 3 батареї типу ААА.

Всі 3 продукти повністю підтримують інтеграцію та мають відкритий API. Це дозволяє індивідуально підлаштовувати розумний замок під різні ситуації. Від житлових будинків та готелів, до центральних офісів та виробничих приміщень.

Словом, розумний замок Tedee PRO Smart Lock справді лідер ринку і має можливості, які поки що не можуть запропонувати конкуренти. Це ідеальне рішення для дому, бізнесу чи оренди.

tedee-smart-keypad-01

У статті розповіли не про всі можливості Tedee PRO. У нас можна не тільки купити розумний дверний замок, але й запитати поради у наших менеджерів. Вони протестували кожен гвинтик цього пристрою 😉 Менеджери NewTime допоможуть розібратися у всіх деталях і зробити будинок дійсно захищеним та комфортним. Залишіть свій номер телефону, і ми самі зв'яжемося в вами 👍

Оцініть статтю
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво