iPhone 14 - дата виходу, ціна та характеристики
Блог
14/01/2022
11423
2 хв

iPhone 14 - дата виходу, ціна та характеристики

14/01/2022
11423
2 хв
Поширити

Дата презентації та ціна 

Судячи з цьогорічної презентації можна очікувати, що iPhone 14 дебютує у вересні 2022 року. Що стосується ціни, інсайдер LeaksAррlePrо поділився інформацією про вартість iPhone 14. Численні зміни, включаючи новий дизайн, призведуть до подорожчання iPhone 14 в порівнянні з iPhone 13. Виходячи з цього купити iPhone 14 Ви зможете за 799$, iPhone 14 Max за 899$ iPhone 14 Pro за 1099$, iPhone 14 Pro Max за 1199$. 

iPhone 14 mini не буде?

Незважаючи на інформацію про погані продажі iPhone 12 mini, Apple все ж таки презентувала iPhone 13 mini. До 2022 Apple планує оновити лінійку iPhone 14 і iPhone 14 mini там може і не бути, замість нього з'явиться iPhone 14 Max з діагоналлю 6,7 дюймів. 

Дизайн 

На даний момент в мережі ходять безліч концептів про те, як виглядатиме iPhone 14Достовірної інформації про дизайн iPhone 14 немає, поки що багато припущень. 

За словами аналітика Джона Проссера, новий айфон 14 буде чимось середнім між iPhone 12 та iPhone 4. У нього будуть плоскі краї. Але збоку може бути кнопка відключення звуку та група закруглених кнопок для центрального регулювання гучності, що нагадують iPhone 4.

Імовірно, корпус iPhone 14 може бути виготовлений з титану, що зробить його міцнішим, ніж попередні моделі iPhone. Ходять чутки, що iPhone наступного покоління буде без порту, але інсайдер Джон Проссер стверджує, що iPhone 14 підтримуватиме порти Lightning. 

Схоже однією з значних змін iPhone 14 у порівнянні з його попередниками стане повернення Touch ID. Тільки замість того, щоб бути вбудованим у кнопку живлення, він буде вбудований під екран iPhone14.

На сьогоднішній день, коли люди носять маски, щоб не заразитися Covid-19, Face ID може важко ідентифікувати користувачів iPhone, тому наявність Touch ID вирішить цю проблему.

Ще одна зміна дизайну, яка потенційно може змінитися в iPhone 14, полягає в тому, що три задніх камери більше не виступатимуть із задньої панелі iPhone, а будуть розташовуватися врівень з нею. Враховуючи досягнення у технології сенсорів камер та виробництві об'єктивів, це було б цілком реально. Також, численні джерела вказують на те, що компанія прибере "чубок" і в передній панелі можливо буде овальний виріз або навіть два (овальний та круглий).

 

Камера 

Велике, значуще поліпшення має відбутися в камерах iPhone 14. За словами відомого аналітика Apple Мінг-Чі Куо, йдеться про 48-мегапіксельний основний сенсор для моделей iPhone 14 Pro. Один патент Apple вказує на те, що компанія працює над камерою зі зумом у стилі перископа, яка може з'явитися в iPhone 14 або в моделях Pro.

Продуктивність

У iPhone 2022 буде використовуватися чіп A-серії від Apple. Швидше за все, це буде A16, який забезпечить помітний приріст продуктивності як процесора, так і графіки в порівнянні з A15 Bionic, призначеним для iPhone 13. У iPhone 14 передбачається використовувати 4-нм чіп від TSMC, який буде ще меншим і ефективнішим, ніж -нм A15 Bionic призначений для iPhone 13.

Що стосується накопичувача, то з недавніх чуток iPhone 14 отримає величезні 2 ТБ. Хвилюватися про брак пам'яті в такому разі точно не варто.

Просимо врахувати, що всі дані та характеристики засновані лише на чутках, і немає жодної гарантії, що це ми побачимо на презентації, коли телефони будуть представлені. 

Оцініть статтю
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво