blog_card
Новини
11/01/2024
1117
4 хв

JBL представила на CES 2024 нові динаміки, мікрофони, навушники та інтелектуальний зарядний футляр

11/01/2024
1117
4 хв
Поширити

Світова подія CES 2024 традиційно вражає новинками. JBL в межах заходу презентувала велику кількість аудіо гаджетів. 

JBL Live Flex 3

Що саме представили? 

  • Блютуз колонки JBL Xtreme 4, JBL Clip 5 та JBL Go 4.

  • Акустичні системи JBL PartyBox Club 120, JBL PartyBox Stage 320 та бездротовий мікрофон JBL PartyBox.

  • Мікрофони JBL Quantum Stream Talk, JBL Quantum Stream Studio та JBL Quantum Stream Wireless.

  • Навушники JBL Live TWS 3 Buds, JBL Live TWS 3 Beam, JBL Live TWS 3 Flex та розумний зарядний футляр з екраном Smart Charging Case.

Розповідаємо вам про головні характеристики новинок легендарного бренду.

jbl-quantum-stream-01

 Колонка JBL Xtreme 4

Блютуз колонка JBL Xtreme 4 отримала два потужних низькочастотних динаміка, які разом з басовими випромінювачами забезпечують деталізований звук із глибокими басами. А за допомогою AI Sound Boost, який аналізує аудіо в режимі реального часу та оптимізує рівень вихідного звуку,колонка відтворює потужний звук без спотворень. Модель JBL Xtreme 4 отримала ємний акумулятор, який забезпечує до 24 годин відтворення та зарядний пристрій для зарядки телефону в дорозі. Бездротова колонка JBL Xtreme 4 представлена у синьому, камуфляжному та чорному кольорах, вона коштуватиме 349,99 та буде доступна в березні 2024.

JBL-xtreme-4

Колонка JBL Clip 5

Блютуз колонка JBL Clip 5 отримала оновлений карабін, який легко закріплюється. Динамік отримав більше потужності і забезпечує обтічний звук зі стабільними басами.

Колонка отримала чудову автономність - 12 годин відтворення аудіо, Bluetooth 5.3, стандарт захисту від води та пилу IP67, підтримку технології Auracast з можливістю підключення кількох різних динаміків. Модель представлена у камуфляжному, червоному, фіолетовому, сірому, синьому та чорному кольорах. Вона просто створена для захоплюючих подорожей.

Колонка JBL Clip 5 коштуватиме 69,99 та стане доступною в травні 2024.

JBL Clip 5-1

Колонка JBL Go 4

Міні-колонка JBL Go 4 створена для того, щоб брати її з собою куди завгодно, отримала міцніший ремінець та стала ще зручнішою. Колонка забезпечує 7 годин відтворення та представлена у шести кольорах: камуфляжному, червоному, фіолетовому, сірому, синьому та чорному кольорах.

Блютуз колонка JBL Go 4 коштуватиме 49,99 та стане доступною в квітні 2024.

JBL Go 4-1

Колонка JBL PartyBox Club 120

Всі вже добре знають, що серія JBL PartyBox створена для неймовірних вечірок. І новинки з цієї лінійки не виключення. 

Колонка JBL PartyBox Club 120 забезпечує потужний звук та глибокі баси у поєднанні з динамічним світловим шоу.  JBL PartyBox підтримує підключення кількох динаміків з технологією Auracast. Колонка отримала 12 годин відтворення, подвійні мікрофонні входи, гітарний вхід та сумісність з додатком JBL PartyBox.

JBL PartyBox Club 120 коштуватиме 399,99€ та стане доступною у квітні 2024.

JBL PartyBox Club 120

Колонка JBL PartyBox Stage 320 

Бездротова колонка JBL PartyBox Stage 320 забезпечує фірмовий JBL Original Pro Sound та чудову портативність із телескопічною ручкою та колесами. Динамік отримав хорошу автономність - 18 годин відтворення, з’єднання кількох пристроїв з технологією Auracast, підключення AI Sound Boost для оптимізації спотворень звуку.

Два високочутливі динаміки та подвійні високочастотні динаміки забезпечують неймовірну деталізацію звуку навіть на найвищій гучності. Все що треба для незабутніх музичних вечірок із друзями - потужне фірмове звучання та світлове шоу! До того ж, 10-хвилинна швидка зарядка забезпечить додатково 2 години відтворення для продовження Party.

Колонка JBL PartyBox Club 320 коштуватиме 599,99€ та стане доступною у квітні 2024 року.

Завдячуючи технології Auracast відтепер у портативних колонок JBL з'явилися  необмежені можливості підключення для стерео та створення пари між кількома різними динаміками..

jbl-partybox-320-2

Бездротовий мікрофон JBL PartyBox 

Ну і куди ж без такого незамінного аксесуара. Сумісний з усіма колонками бездротовий мікрофон JBL PartyBox дуже простий у використанні. Він забезпечує чистий голос та чіткий звук завдяки комплекту з двох мікрофонів та головному звуку JBL PartyBox Cardioid. Цифровий мікрофон отримав відмінну автономність - 20 годин відтворення! До того ж можна заряджати акумулятор під час використання.

Система амортизаційного кріплення JBL прибере всі зайві шуми під час транспортуванні та дихання. 

Бездротові мікрофони JBL PartyBox стануть доступними в квітні 2024 року за ціною 129,99.

JBL Partybox wireless mic

Навушники JBL Live TWS 3

 

Пам'ятаєте цікаву та незвичну модель зарядного футляра JBL Tour Pro 2? JBL не зупиняється і презентувала інтелектуальний футляр Smart Charging Case разом із серією навушників JBL Live TWS 3. 

Цей зарядний кейс має 1,45-дюймовий світлодіодний сенсорний дисплей, який забезпечує зручний візуальний контроль над навушниками без потреби кожного разу використовувати смартфон.

Лінійка JBL Live TWS 3 оснащена системою справжнього адаптивного шумопоглинання, а також функцією Ear Canal Test у спеціальному додатку JBL Headphones. Крім того, навушники отримали шість мікрофонів, підтримку технології  JBL Spatial Sound та функцію активного шумопоглинання. 

Серія навушників JBL Live TWS 3 Buds, JBL Live TWS 3 Beam та JBL Live TWS 3 Flex має стильний вигляд та представлена в чотирьох нових кольорах: фіолетовому, синьому, сріблястому та чорному. 

Навушники JBL Live TWS 3 отримали рейтинг водонепроникності IP55 та “забезпечують чистий, персоналізований, безперервний звук у будь-якому середовищі». Отримавши динамічні драйвери діаметром до 12 мм, навушники видають аудіо високої роздільної здатності та фірмовий звук JBL. Серія підтримує Bluetooth 5.3, бездротову зарядку та має автономність до 50 годин загального часу відтворення. 

Серія JBL Live TWS 3 оснащена Hi-Res Audio Wirelessly та JBL Signature Sound, отримала Bluetooth 5.3. Зарядний футляр JBL Live TWS 3 коштуватиме 199,99 та стане доступним на офіційному сайті компанії з червня 2024 року.

jbl-live-buds-3-tws

Мікрофон JBL Quantum Stream Talk

JBL створила серію мікрофонів спеціально для творців аудіоконтенту. Три нові моделі розраховані під різні потреби користувачів від запису подкастів до створення музичних хітів. Розпочинає серію  модель JBL Quantum Stream Talk завдяки ПЗ JBL Quantum ENGINE дозволяє користувачам налаштовувати еквалайзер мікрофона відповідно до навколишнього середовища. Амортизуюча основа та суперкардіоїдна діаграма звукозапису забезпечують запис без фонового шуму, оптимізований для сольного потокового передавання. 

JBL Quantum Stream Talk 

Мікрофон JBL Quantum Stream Wireless

Мікрофон JBL Quantum Stream Wireless - є універсальним та неймовірно зручним для носіння, він вловлює високоякісний звук з усіх боків. Має ключ для автоматичного підключення та легку конструкцію, яка застібається та забезпечує легке транспортування. Система шумопоглинання навколишнього середовища забезпечує зйомку без перерви незалежно від навколишніх джерел звуку.

JBL Quantum Stream Wireless

Мікрофон JBL Quantum Stream Studio 

Топовий мікрофон JBL Quantum Stream Studio вирівнює будь-який запис до професійної якості завдяки своїм спеціально розробленим трьом конденсаторним мікрофонам з широким частотним діапазоном, які забезпечують студійну якість звуку.

Конструкція мікрофона з універсальним кріпленням забезпечує найкраще захоплення звуку в будь-якому оточенні. RGB-підсвічування індикатора гучності дозволяє користувачам швидко визначити гучність. Компресор динамічного діапазону JBL Quantum Stream Studio запобігає спотворенню гучних звуків у записах, дзвінках або потоках, а також підсилює тихий звук для більш приємного запису. 

Преміальний мікрофон JBL Quantum Stream Studio - мікрофон для професіоналів, який забезпечує найвищий рівень якості звуку. 

JBL-quantum-stream-studio

Лінійка мікрофонів JBL Quantum Stream Talk, JBL Quantum Stream Studio та JBL Quantum Stream Wireless буде доступною на офіційному сайті JBL у березні 2024 року.

Щодо вартості: Quantum Stream Talk коштуватиме 49,99, Quantum Stream Wireless буде пропонуватися за 99,99, а Quantum Stream Studio коштуватиме 149,99€.

 

  JBL Quantum Stream Studio-2

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво