Огляд Apple Watch Series 10: Що нового з’явилося
Огляд
17/09/2024
208
3 хв

Огляд Apple Watch Series 10: Що нового з’явилося

17/09/2024
208
3 хв
Поширити

Apple Watch Series 10 презентували 9 вересня 2024 року. Оскільки це ювілейна модель, її чекали з особливим нетерпінням. Розробники справді добре попрацювали над смарт-годинником, тому він серйозно відрізняється від попередніх моделей. Тож слідкуйте за пальцями 👇

Збільшений дисплей

Дисплей Apple Watch Series 10 став справжнім проривом. 

apple-watch-series-10-kolir-jet-black

Його розмір збільшили на 30%, тому це найбільший екран серед усіх смарт-годинників. Тепер ним зручніше користуватись та переглядати сповіщення. Яскравість збільшили на 40%, тому дисплей краще проглядається під яскравим сонцем чи освітленням. Та і саме зображення стало більш чітким и насиченим. 

У режимі постійної активности екран оновлюється кожну секунду замість однієї хвилини. Це зручно при відстеженні часу.

Покращений дизайн

Смарт-годинник отримав тонший корпус.

apple-watch-series-10-rozmiry

Якщо попередня модель мала товщину 10,7 мм, то Apple Watch Series 10 зменшився до 9,7 мм. Це повинно покращити відчуття комфорту під час сну. 

У смарт-годинника з’явився новий колір –  Jet Black з полірованого алюмінію. Користувачам також доступні преміальні варіанти з полірованого титану, які замінили сталь. Алюмінієві моделі стали легшими на 10%, але ви це навряд чи відчуєте, а от титан 5 класу відчутно посилить міцність конструкції й захистить гаджет від ударів та падінь.

Антени у Епл Вотч 10 тепер будуть вбудовані в корпус. Це не тільки покращило функціональність, а й додало смарт-годиннику витонченості.

apple-watch-series-10.

Новий чіп

Apple Watch Series 10 отримали оновлений чіп S10 з 4-ядерним нейронним процесором. Він, як і раніше, допомагає виявляти зіткнення і падіння, подвійне натискання та пришвидшує роботу Siri. 

Смарт-годинник використовує машинне навчання для вибору кращих знімків з бібліотеки користувача, які підходять для циферблатів. З’явилисть нові налаштування для кілець активності та можливість призупиняти дзвінки на день, тиждень або міцсяць. Це хороших плюс для більш якісного планування відпочинку.      

apple-watch-series-10-displey  

Ще більше функцій для здоров’я

За оцінками експертів, апное зустрічається у майже 1 мільярда людей по всьому світу. У більшості випадків люди навіть не здогадуються про це. Якщо цю хворобу не лікувати, збільшується ризик гіпертонії, діабету та серйозних проблем з серцем. 

Тепер Apple Watch Series 10 зможе виявляти затримку дихання під час сну за допомогою акселерометра та інших датчиків. Вся інформація буде відображатись в додатку Health розділ “Порушення дихання”. Додатково смарт-годинник буде надавати інструкції та рекомендації по боротьбі з цією хворобою.   

apple-watch-series-10-sleep-apnea

Сенсори для водних видів спорту також отримали оновлення. Тепер годинник може не тільки вимірювати активність під час плавання, а й відстежувати температуру води та адаптувати режими тренування залежно від умов. Також датчики тепер будуть вимірювати глибину до 6 метрів від поверхні води.  Це робить його відмінним помічником для професійних плавців або любителів водних видів спорту.

З’явився новий додаток Tides. Користувачі можуть отримати доступ до 7-денних прогнозів про припливи та відливи, підйом і спад припливів, висоту та напрямок припливу, а також схід і захід сонця. Все це нанесено на часову шкалу. Можна також переглядати пляжі поблизу свого місця розташування на зручній карті.

Програма Oceanic+ тепер доступна для Apple Watch Series 10 із новими функціями підводного плавання. Додаток, розроблений у співпраці з Huish Outdoors, дозволяє користувачам легко знаходити популярні місця для підводного плавання поблизу; переглядати інформацію про умови, надані спільнотою снорклінгу.

Відтворення аудіо через динаміки та шумоізоляція

Тепер аудіо можна відтворювати через вбудований динамік Apple Watch Series 10. Як і під час телефонних дзвінків, користувачі можуть слухати аудіо з цілого ряду програм, включаючи Apple Music, Apple Podcasts чи Apple Books.

Apple Watch Series 10 також використовує нову нейронну мережу ізоляції голосу, яка працює на 4-ядерному нейронному механізмі. Вона розроблена спеціально для того, щоб посилити шумозаглушення під час телефонних розмов та аудіоповідомлень. Навіть в метро чи переповненому ресторані ваш голос буде чітким та зрозумілим.

apple-watch-series-10-display

Новий стандарт швидкої зарядки

На новій металевій задній панелі вбудовано більшу та ефективнішу зарядну котушку, за допомогою якої Apple Watch Series 10 заряджається найшвидше у світі. 

15 хв заряджання забезпечують до 8 годин звичайного щоденного використання. При цьому 8 хв підзарядки забезпечать 8 годин відстеження сну. А щоб зарядити годинник на 80% потрібно всього 30 хв. Автономність залишилась незмінною – близько 18 годин.

apple-watch-series-10-titanovyi-korpus

Що в результаті

Нові Apple Watch Series 10 отримали покращення практично з усіх сторін – від дизайну до начинки. Тут стало більше можливостей для відстеження здоров’я. Чого тільки варта функція виявлення апное. Також покращився дисплей та дизайн. Враховуючи, що ціна на Епл Вотч 10 така сама, як і у 9 серії – від $399, – покупка виглядає цілком логічною.

apple-watch-series-10-design

Передзамовлення вже доступні на нашому сайті. До речі, у нас ще багато цікавих смарт-годинників від різних брендів, обов’язково завітайте в наш каталог 👍

Оцініть статтю
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво