blog_card
Огляд
16/01/2024
717
3 хв

Pitaka MagEZ Case 5: унікальна серія чохлів для iPhone 15 та Samsung Galaxy S24

16/01/2024
717
3 хв
Поширити

Бренд Pitaka - є популярним завдяки стильним надійним аксесуарам. Ми вже розповідали вам про вишукані чохли компанії, зокрема про лімітовані серії, присвячені яскравим природним явищам, як-от “Чумацький шлях” або ж до знаменних дат - першої висадці людини на поверхні Місяця. 

pitaka-sunset-moonrise-case5

 

Чохол Pitaka MagEZ Case 5 для iPhone 15 Pro

Чохол Pitaka MagEZ Case 5 Moonrise та Sunset - є продовженням популярної серії Weaving+ «Момент заходу сонця». Для створення серії використане ф'южн-плетіння - унікальна технологія, яка створює принти зовні подібні до тих, які можна виготовити на ткацькому верстаті. Чохол лімітованої серії представлений у двох варіаціях, стилізованих під “Захід Сонця” та “Сходження Місяця”. І це відображення неймовірних природних миттєвостей на захисних чохлах, правду кажучи, вражає.

pitaka-sunset-moonrise-case5-2

Є ще одна цікава модель - чохол Pitaka MagEZ Case 5 Break the Line, який отримав принт, натхненний сучасним містом з неоновими вогнями.

pitaka-breakline-magez-case-5

Завдяки арамідному волокну аерокосмічного класу чохли нової серії мають неповторну легкість при цьому є міцними і надійними для вашого iPhone.

Чохол Pitaka MagEZ Case 5 для iPhone 15 Pro та чохол Pitaka для iPhone 15 Pro Max, розроблені з використанням революційної технології, став ще легшим та тоншим у порівнянні зі своєю  попередньою версією. Бренд, який прославився своїми міцними тонкими чохлами з арамідного волокна, представив ці чохли спеціально для нових титанових айфонів з лінійки 15. Ну прямо в саме яблучко - доречне поєднання двох міцних матеріалів титану та араміду.

pitaka-sunset-moonrise-case-5-3

Чохол серії MagEZ Case 5 вперше виготовлений за технологією Amber Magnet Film, яка використовує спеціальний безклейовий процес нанесення покриття на поверхню магнітів, при високій температурі та високому тиску магніти повністю огортаються арамідним волокном та смолою, стаючи прозорими, як бурштин. 

Ця технологія зменшує кількість шарів і робить чохол максимально тонким у порівнянні з попередньою серією Pitaka MagEZ Case 4 (параметри вказані у таблиці характеристик). За допомогою новаторської технології Amber Magnet Film чохол став на 27% легшим, тоншим та ще більш екологічним.

Характеристики Pitaka Case MagEZ 5 Pitaka Case MagEZ 4
Бездротова зарядка Так, є магніти MagSafe Так, є магніти MagSafe
Товщина 0,69 мм 0,95 мм
Вага 13 г 18 г
Матеріал чохла Арамідне волокно Арамідне волокно
Матеріал губи камери Алюмінієвий сплав;
Перероблене арамідне волокно (новіша версія)
Алюмінієвий сплав;
Перероблене арамідне волокно (новіша версія)
Технологія Фьюжн плетіння;
MagSafe SlimBoard 2.0
Фьюжн плетіння;
MagSafe SlimBoard
Захист Частковий Частковий

Чохол має вбудовані чіпи NFC. Ви з легкістю можете перевірити оригінальність аксесуара, лише доторкнувшись логотипу на корпусі і ввівши серійний номер у відповідне вікно на вашому айфоні. Також можна отримати прямий доступ до PitaStudio для завантаження безкоштовних шпалер, ігор та музики.

Чохол Pitaka MagEZ Case 5 for Samsung Galaxy S24

До презентації нової лінійки Samsung Galaxy S24 залишилися лічені години, тож компанія вже готова одягнути та захистити й ці нові смартфони.

pitaka-weaving-case-4-s24-sunset

Для усіх трьох версій: Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ та Samsung Galaxy S24 Ultra створені захисні чохли Pitaka Sunset та Moonrise

Серія виготовлена з високотехнологічного арамідного волокна аерокосмічного класу з використанням технології MagSafe SlimBoard. Завдяки цьому чохол може похизуватися гладкою тонкою поверхнєю, товщина якої лише 1–1,12 мм, а вага складає 18,6–24,2 г. Губа камери з переробленого арамідного волокна -  надійно захищає об'єктив вашого смартфона.

А ексклюзивна технологія ф'южн-плетіння подарувала аксесуару стильний неповторний принт, ніби чохол створили на ткацькому верстаті.

Чохол повністю сумісний з MagSafe та  екосистемою MagEZ PITAKA.

pitaka-weaving-case-4-s24-moonrise

Ще є один корисний аксесуар, про який маємо сказати кілька слів. Це магнітне кільце-підставка для телефону Pitaka MagEZ Grip, яке представлено у п'яти варіаціях на вибір: Moonrise, Sunset, Fusion Weaving Overture, 600D Rhapsody та Twill 600D Black/Grey.

Кільце виготовлене з арамідного волокна та алюмінієвого сплаву преміум-класу, має міцні магніти та підключається через MagSafe до задньої панелі вашого айфона з підтримкою MagSafe, як до чохла Pitaka, так і до чохла стороннього виробника з наявними магнітами MagSafe. Аксесуар виконує функцію 2 в 1. Це і зручна підставка і тримач, при цьому дуже надійний.

Воно має сильну міцність, тому його нелегко відірвати від телефону, але приємна на дотик задня частина легко повертається, тому ви можете використовувати його під будь-яким кутом. Має сумісність з iPhone 12 та новішими, а також зі смартфонами на Android.

pitaka-magez-5-case-sunset-moonrise-iphone-15-pro

Купити чохол Pitaka MagEZ Case 5 for iPhone 15 Pro та чохол Pitaka MagEZ Case 5 for iPhone 15 Pro Max за ціною 3 199 грн. пропонує інтернет-магазин NEWTIME.

Замовляйте також в нашому каталозі магнітне кільце-підставку для телефону Pitaka MagEZ Grip.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво