blog_card

Портативна колонка JBL Xtreme 4 проти JBL Xtreme 3: яке покоління екстремальніше?

26/03/2024
418
3 хв
JBL Xtreme 4
JBL Xtreme 3
Поширити

Знаний виробник акустичної техніки JBL має в колекції чималий модельний ряд портативних колонок, від дуже маленьких серій JBLClip та JBL Go до величезних колонок - JBL PartyBox. Компанія  JBL знов і знов поповнює свої популярні лінійки оновленими моделями, використовуючи останні технології та удосконалюючи основні функції на радість меломанам. Посеред такого акустичного різноманіття є і середній за розмірами і ціною клас, зокрема серія JBL Xtreme, нове покоління якої JBL презентувала на щорічній виставці CES 2024. Портативна колонка JBL Xtreme 4 вже доступна на офіційному сайті компанії. Тож, саме час, на наш погляд, порівняти її з попередньою серією колонок JBL Xtreme 3.

jbl-xtreme-4-05

Дизайн 

Портативна колонка JBL Xtreme 3 має практичний стильний дизайн в трьох кольорах, а також оснащена потовщеними металевими дугами для зручності перенесення. Відносно невелика вага дозволяє без проблем брати її з собою у подорожі. Колонка JBL Xtreme 3 представлена в трьох кольорах: чорному синьому та камуфляжному.

jbl-xtreme-3-04

Нова бездротова колонка JBL Xtreme 4 отримала такі ж самі безпрограшні кольори, але стала трохи ширшою та важчою. Це чудовий варіант для тих, кому потрібен динамік більшого розміру для прогулянки до парку, на пляж чи в басейн. Портативна колонка JBL Xtreme 4 не має вбудованої ручки, вона отримала регульований ремінець для перенесення, тож її можна носити з собою перечепивши ремінець через плече, а не транспортувати в сумці чи щось подібне. Колонка JBL Xtreme 4 надійно лежить на своїй нижній частині, маючи на обох торцевих сторонах великі пасивні басові радіатори. Надійний клас захисту IP67 повністю захищає від води, пилу та піску.

jbl-xtreme-4-03

Портативна колонка JBL Xtreme 4 отримала інакше розташування кнопок на на верхній частині динаміка. Функції при цьому такі ж самі, а керування дуже просте. Є центральна кнопка живлення, кнопка сполучення Bluetooth, кнопки для керування гучності, а також однією кнопкою можна регулювати режими відтворення/паузи/зміни доріжки. 

jbl-xtreme-4-07

Технічні характеристики

Портативна колонка JBL Xtreme 4 отримала у спадок деякі актуальні характеристики від попереднього покоління, а щодо оновлень, то їх не так багато, але вони дуже круті. Нижче в таблиці наводимо для порівняння головні технічні характеристики обох колонок.

Характеристики JBL Xtreme 3 JBL Xtreme 4
Вихідна потужність 100 Вт 100 Вт
Діапазон частот 53,5 Гц - 20 кГц 44 Гц – 20 кГц
Співвідношення: Сигнал/шум 80 дБ 80 дБ
Кількість динаміків 4 х 25 Вт 2x30 Вт/2x20 Вт
Bluetooth Версія 5.1 Версія 5.3
Час автономної роботи до 15 годин до 24 годин
Час зарядки 2,5 години 3,5 години
Підтримка технології PartyBoost PartyBoost/Auracast
Рейтинг захисту IP67 IP67
Вага, кг 1,97 2,1

 

Автономність

Портативна колонка JBL Xtreme 3 має літій-іонний акумулятор 5000 мАч, який забезпечує автономну роботу динаміка впродовж 15 годин (до слова, JBL Xtreme 2 теж має таку автономність). Час для повного заряджання динаміка становить 2,5 години (при 20V). А от нова блютуз колонка JBL Xtreme 4 отримала більш ємну батарею, яка забезпечує подовжену автономну роботу колонки до 24 годин. Ви можете впродовж цілої доби слухати музику, а можете ще й використовувати динамік в якості павербанка для смартфона. До того ж, акумулятор знімний, його можна замінити і колонка працюватиме ще довше. Час повної зарядки правда теж збільшився на годину і становить 3,5 години. 

jbl-xtreme-3-01

Функціональні особливості

Портативна колонка JBL Xtreme 3 має чотири драйвери та подвійні пасивні радіатори, які в комплексі видають потужне звучання. До того ж, блютуз колонка підтримує технологію PartyBoost, за допомогою якої можна об'єднати декілька акустичних систем JBL в одну та перетворити банальну вечірку на справжнє музичне шоу. Кожна з колонок при об'єднанні перетворюється на окремий канал і відтворює неймовірний стереозвук. До того ж, JBL Original Pro Sound відтворюватиме потужний саунд, повністю заповнюючи простір і створюючи ефектну атмосферу.

jbl-xtreme-3-02

Колонка JBL Xtreme 4 отримала два потужних низькочастотних динаміка, які разом з басовими випромінювачами забезпечують деталізований звук із глибокими низькими частотами. За допомогою додатку AI Sound Boost, який аналізує аудіо в режимі реального часу та оптимізує рівень вихідного звуку, колонка відтворює потужний звук без спотворень. Блютуз колонка  JBL Xtreme 4 на додачу до Partyboost підтримує новішу та кращу технологію Auracast, яка використовує аудіо з низьким споживанням енергії Bluetooth (BLE) для відтворення однієї музики на кількох динаміках одночасно.

jbl-xtreme-4-01

Ціна 

Купити колонку JBL Xtreme 3 пропонує інтернет-магазин NewTime за ціною від 11 499 грн. Нова колонка JBL Xtreme 4 на сайті виробника доступна за ціною 349,99.€. На нашому сайті можна купити колонку JBL Xtreme 4 за ціною 12 999 грн.

jbl-xtreme-4-06

Висновок

Отже, що ми маємо у підсумку? Портативна колонка JBL Xtreme 3 -  чудовий динамік, як для дому так і для подорожей. Колонка надійно захищена, має непоганий час автономної роботи та видає досить потужний і гучний звук. Хороший варіант за свої гроші.

jbl-xtreme-3-03

Щодо блютуз колонки JBL Xtreme 4 - нове покоління дійсно виділяється на тлі свого попередника, адже повний захист від води та пилу, відмінна автономність та підтримка нових технологій - все це разом надають JBL Xtreme 4 більшої привабливості. Колонка  стала потужнішою з чудовими басами та чистими високими нотами.

 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво