blog_card
Чутки Apple
08/02/2024
2194
3 хв

AirPods Pro 3: важливі оновлення та дата випуску навушників

08/02/2024
2194
3 хв
Поширити

За чутками, Apple розробляє третє покоління AirPods Pro, точна дата випуску наразі невідома, але є припущення, що модель побачить світ восени 2025 року. На появу нових AirPods Pro цьогоріч - шанси мізерні. Звісно, що всі чекають на зміни, і вони точно будуть.

Дизайн AirPods Pro 3

Головний інсайдер Марк Гурман повідомив про те, ‌що навушники AirPods Pro‌ 3 будуть представлені в новому дизайні. Які саме зміни будуть запроваджені в дизайні нової моделі достеменно невідомо. Але це, скоріш за все, вони стосуватимуться як зарядного кейсу, так і самих навушників.

airpods-pro-2

Новий чіп AirPods Pro 3

Навушники AirPods Pro‌ 2 працюють на чіпі H2, а нове покоління ‌AirPods Pro‌ має отримати новий більш швидкий чіп, який, ймовірно, отримає назву H3, за умови послідовності Apple в найменуваннях.

Завдяки чіпу H2 навушники AirPods Pro‌ 2 мають швидке автоматичне перемикання між пристроями екосистеми Apple та адаптивний еквалайзер, видають якісний звук з активним шумозаглушенням та підтримують Hey Siri.

Потужність нового чіпа H3 знадобиться для нових функцій, пов’язаних зі здоров’ям, зокрема для моніторингу температури тіла та тестів слуху. Також чіп Н3 має покращити ANC (активне шумозаглушення ) та режим прозорості.

airpods-pro-2-2

Звук AirPods Pro 3

Звук в обох Про-версіях навушників цілком якісний, але Apple не зупиняється на досягнутому, щоразу підвищує якість звуку з кожною новою версією AirPods. Згідно чуток, так буде і цього разу, у ‌AirPods Pro‌ 3 значно покращать звук. Скоріш за все, це стосуватиметься й вдосконалення системи активного шумозаглушення. Це також передбачувано та пов'язано з випуском гарнітури змішаної реальності Apple Vision Pro.

Навушники ‌AirPods Pro‌ 2 з портом USB-C передбачені для з’єднання з гарнітурою Vision Pro та забезпечують аудіо без втрат. Якщо будуть додані специфічні функції для Vision Pro та для майбутніх AR/VR-гарнітур - це є цілком правильним кроком.

airpods-pro-2-1

Тестування слуху

Є цілий ряд функцій для здоров’я слуху, над якими Apple вже активно працює. Всі вони мають з'явитися в лінійці AirPods. Незабаром вбудований в навушники тест слуху відтворюватиме тони та звуки, тим самим перевіряючи, наскільки добре людина їх чує, надаючи при цьому користувачам доступ до відгуків про стан слуху. В тестовому режимі Apple перевіряє цю функцію в дослідженні слуху за допомогою додатку Research.

У випадках, коли навушники AirPods Pro 3 виявлятимуть у користувача проблеми зі слухом, Apple може надати рекомендацію звернутися до лікаря для подальшої допомоги.

Марк Гурман також повідомляв, що Apple працює над такими функціями, які дозволять новим навушниках покращувати слух, для можливого подальшого використання замість слухового апарату. ‌

Навушники AirPods Pro‌ вже підтримують функцію Conversation Boost, яка  усуває фоновий шум і дозволяє зосереджуватись на мові. Але Apple мабуть прагне презентувати нові AirPods Pro‌ 3 як альтернативну заміну слуховим апаратам.

airpods-pro-2-with-magsafe-charging-case-usbc

Моніторинг температури тіла

Однією з перших функцій, які стосуватимуться здоров'я, стане моніторинг температури тіла, адже Apple вже тестувала датчик температури, вбудований у AirPods Pro‌. Сподіваємося це все ж таки побачити в нових навушниках.

До слова, Apple вже має досвід вимірювання температури, який є у Епл вотч, але процес відбувається на зап’ясті, вважається, що всередині вуха дані будуть точнішими. 

Мінг-Чі Куо впродовж останніх років неодноразово висловлювався шодо більшої кількості функцій для здоров’я в AirPods, які розробляє та має додати Apple. А також про те, що компанія запатентувала AirPods з біометричними датчиками для моніторингу частоти серцевих скорочень, температури, рівня потовиділення тощо.

 

Автономність AirPods Pro 3

Очікується, що автономність нових навушників буде не меншою за попередників, а саме: до 6 годин прослуховування на одному заряді та до 30 годин прослуховування за допомогою зарядного футляра MagSafe.

Стовідсотково зміниться порт заряджання з Lightning на USB-C Очікується також, що зарядний футляр для AirPods Pro 3 має підтримувати бездротову зарядку Qi й аксесуари MagSafe.

airpods-pto-2-usb-c

Ціна AirPods Pro 3

Попередні покоління навушників AirPods Pro та AirPods Pro 2 стартували з ціною 249$. Якщо все піде за стандартним планом, то й третє покоління матиме таку ж вартість, яка є ринково обгрунтованою.

 

Дата виходу AirPods Pro 3

Нагадаємо, як виходили попередні покоління: 

  • Apple AirPods Pro - 30 жовтня 2019 року;

  • Apple AirPods Pro 2 - 23 вересня 2022 року.

Ймовірна дата випуску AirPods Pro 3, судячи з останніх чуток, відбудеться наступного року. Можемо очікувати, що Apple презентуватиме навушники ближче до випуску нової лінійки iPhone і ми побачимо їх вже у вересні 2025 року.

Оцініть допис
rating-r3
1
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво