Apple Watch Series 10: якою буде ювілейна серія?
Огляд
06/09/2024
375
2 хв

Apple Watch Series 10: якою буде ювілейна серія?

06/09/2024
375
2 хв
Поширити

За повідомленнями, у нових розумних годинників буде не менш, ніж 10 змін та покращень. Все схоже на те, що Apple добре підготувалася до 10-ї річниці випуску Watch.

А ще так співпало, що саме 9-го вересня 2014 року перший розумний годинник Apple побачив світ. Тож, цьогорічна презентація айфон 16, Епл Вотч 10 та Епл Вотч Ультра 3 недарма призначена на 9-е вересня, понеділок (що досить нехарактерно).

apple-watch-series-10-rozmir-godynnyka

Дизайн Apple Watch Series 10

По-перше, серйозні зміни отримає дизайн годинника. Епл Вотч Серія 10 матиме більш тонкий титановий корпус, такий як у Apple Watch Ultra 2, з можливістю додавання керамічної версії.Також розміри корпусу збільшаться і становитимуть 41 мм та 45 мм.

Щороку Apple випускає два різних розміри своїх флагманських Apple Watch. Коли перші годинники дебютували, ці розміри були 38 мм і 42 мм. З роками їх кількість зросла, а стандартні розміри торішніх Apple Watch Series 9 становили 41 мм і 45 мм.

apple-watch-series-10-display

Дисплеї Watch Series 10

Скоріш за все нові моделі матимуть вигнуті дисплеї, а не плоскі, як повідомлялося раніше. Нові більші OLED-дисплеї матимуть кращу енергоефективність та легший і тонший корпус.

Новий Чіп S10

Apple Watch Series 10 на противагу від Watch Series 9 отримає новий чіп з удосконаленим AI, але це більше стосується довгострокової перспективи використання функцій ШІ. Принаймні, так повідомив Гурман, що новий чіп не працюватиме з Apple Intelligence, а може

«закласти основу для деяких удосконалень штучного інтелекту в майбутньому». Вотч Ультра 3 має отримати такий самий чіп. 

Apple-Watch-series-10-heart-rate-sensor

Нові функції здоров'я

За чутками, Apple розробляла функції виявлення гіпертонії та апное уві сні для Apple Watch, які мають з'явитися в 2024 році, Аж раптом Марк Гурман повідомив “про серйозні труднощі». Під час тестування функції виявлення гіпертонії “щось пішло не так”, тож Apple може відкласти її до наступного року.

Щодо функції виявлення апное уві сні - існує певна проблема, адже ця функція залежить від насичення крові киснем, який Apple Watch у США поки що не може вимірювати через довготривалий судовий спір з медико-технічною компанією Masimo. 

Тут головний інсайдер більш оптимістично налаштований, що спір або Apple вирішить, або знайде спосіб як його обійти. Можна очікувати на такий варіант - Apple анонсує цю функцію, а от запуск відбудеться пізніше.

Дата випуску Apple Watch Series 10

Новий розумний годинник Apple Watch Series 10 разом з Apple Watch Ultra 3 будуть анонсовані на презентації «It’s glowtime» вже цього понеділка, 9 вересня. 

Попередні замовлення, скоріш за все, відкриються у п’ятницю, 13 вересня, а продажі стартуватимуть за тиждень у п’ятницю, 20 вересня.

apple-watch-2024

Чи варто купити Watch Series 10?

Минулого року Watch Series 9‌ не отримала значних оновлень у порівнянні з Серією 8, тільки чіп S9 та функція Double Tap стали найбільш суттєвими змінами. Новий Apple Watch Series 10 може привабити користувачів абсолютно новим дизайном та новими функціями здоров’я. Враховуючи ще й те, що флагманська модель Вотч Ультра 3, згідно витоків, цього року не матиме багато оновлень. Або ж якщо користуваючі мають більш ранні версії годинника, то оновитися до Серії 10 варто.

Оцініть статтю
rating-r3
0
rating-r4
2
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво