Apple Watch Series 7 - дата виходу, ціна і характеристики
Порівняння
26/08/2021
2557
2 хв

Apple Watch Series 7 - дата виходу, ціна і характеристики

26/08/2021
2557
2 хв
Поширити

Презентація Apple Watch Series 7 наближається, в мережі з'являється все більше інформації про те, як буде виглядати новинка. Ми зібрали всю можливу інформацію про новий годинник.

Дата виходу

У минулому році Apple вперше розділила реліз Apple Watch і iPhone 12. Apple Watch 6 і Apple Watch SE дебютували разом з новим iPad Air (2020), а лінійка iPhone 12 отримала окрему презентацію. Цілком ймовірно, що в цьому році, нові Apple Watch Series 7 вийдуть у вересні разом з новим iPhone 13. 

Дизайн

З часів Apple Watch Series 4, дизайн годинника не змінювався і залишався прямокутний дисплей з закругленими краями. Зараз же ходять чутки, що в Apple Watch 7 деякі зміни в дизайні і розмірі все ж будуть. Є ймовірність, що Aррlе Watch Series 7 отримають два нових розміри корпусу: 41 і 45 мм. Про це повідомив китайський інсайдер UnclePan.

Також в мережі з'явилися неофіційні рендери, що показують можливий дизайн з плоскими краями, а не з закругленими, як у Apple Watch 6. Ці рендери Ви можете побачити на зображенні нижче. Згідно інсайдерської інформації Джона Проссера, годинник може вийти в чорному, сріблястому, червоному, синьому і зеленому кольорах.

Дисплей

З чуток, нові Apple Watch можуть мати дисплей MicroLED. Але в звіті Apple за 2019 рік стверджувалося, що технологія MicroLED повинна була з'явитися і в Apple Watch Series 6. Так як цього не сталося, не можна стверджувати точно, що це з'явиться в Apple Watch Series 7.

Датчик рівня глюкози в крові

У звіті новинного порталу ETNews стверджується, що Apple готується включити датчик рівня глюкози в крові в майбутній розумний годинник, щоб мати можливість попереджати діабетиків про зниження рівня цукру в крові. Це було б корисно, зокрема, для діабетиків, яким необхідно постійно стежити за рівнем цукру в крові, але інші люди з різними іншими захворюваннями також можуть вважати це корисним.

Батарея і процесор

Apple буде використовувати технологію System in Package від свого тайваньського постачальника ASE Technology для створення двостороннього процесора S7. Також очікується збільшення автономної роботи, в порівнянні з Apple Watch Serie 6. 

Одним з мотивів збільшення часу автономної роботи в Series 7 є те, що Apple може спонукати власників старих моделей Apple Watch на оновлення.

Крім потенційних поліпшень батареї, Apple Watch Series 7 також, як очікується, буде відрізнятися поліпшеним бездротовим зв'язком, поліпшеним надширокосмуговим чіпом U1, більш тонкими лицьовими панелями дисплея і використанням нової техніки ламінування, яка наближає дисплей до передньої кришки.

Ремінці

Apple підтримувала всі попередні ремінці з кожною моделлю Apple Watch, але новий дизайн може означати, що старі ремінці будуть несумісні.

Ціна 

Традиційно 399 доларів - це початкова ціна Apple за її флагманський розумний годинник розміром 40 мм з GPS. Ціна збільшується до 429 доларів за розмір 44 мм, плюс ще 100 доларів за будь-який розмір з підтримкою стільникового зв'язку. Проте, зміна розмірів і нових можливостей може вплинути на вартість Apple Watch 7. 

Також просимо врахувати, що всі дані і характеристики засновані лише на інсайдерській інформації, і немає ніякої гарантії, що саме це ми побачимо на презентації, коли годинник буде представлено. 

 

Оцініть статтю
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво