blog_card
Новини
09/02/2024
472
2 хв

Колонка Marshall Emberton II Patta Edition: яскраве поєднання двох брендів

09/02/2024
472
2 хв
Поширити

Marshall в колаборації з голландським брендом вуличного одягу Patta презентували лімітовану серію портативних колонок, які вражають своєю яскравістю

marshall-emberton-2-patta-edition-3

Нова портативна колонка Marshall Emberton II Patta - дивовижний результат співпраці двох брендів, які прославляють карибську культуру. Колонка Marshall Emberton II Patta створена в нетиповому дизайні з яскравими кольорами, зовні вона не схожа на жодну іншу колонку бренду. 

Зверху, знизу та ліворуч сторони динаміка обрамлені в насичений помаранчевий колір, праворуч - тканина з ефектом деревини та логотипом Patta. Металева решітка попереду виконана у кольорах, притаманних унікальному стилю растафарай. Так і натякає увімкнути реггі та послухати легендарного Боба Марлі. Звісно ж, в самому центрі решітки красується золотий логотип Marshall.

marshall-emberton-2-patta-edition-2

Варто зауважити, що динамік отримав усі характеристики, які мають колонки Emberton II - друге покоління колонок, яке Marshall випустила навесні 2022 року.

Колонка Marshall Emberton II Patta оснащена двома 2х-дюймовими повнодіапазонними драйверами, двома пасивними радіаторами та двома підсилювачами класу D з потужністю 10 Вт, вона працює в частотному діапазоні від 60 Гц до 20 кГц при максимальній гучності 87 дБ. Завдяки режиму Stack можна підключати кілька динаміків для створення максимально захоплюючого звуку. До того ж, є підтримка технології True Stereophonic, яка відтворює звук на 360°. 

Колонка має вбудований акумулятор, який забезпечує понад 30 годин автономної роботи, та підключення Bluetooth 5.1. Динамік важить 700 г і захищений від води та пилу за стандартом IP67.

marshall-emberton-2-patta-edition-1

Бренд вуличного одягу з Амстердаму вже співпрацював із Marshall у 2022 році та оголосив про поновлення партнерства наприкінці минулого року.

Генеральний директор Marshall Group Джеремі де Майлард пояснив: «Партнерство з Patta виходить за рамки простого дизайну продукту; фундаментальна віра в те, що музика має силу об’єднувати та піднімати людей, - це те, що об’єднало нас у першу чергу”. 

Співзасновник Patta Гійом Шмідт зауважив: «Ми раді бути першим брендом, який співпрацює з Marshall над розробкою портативних колонок. Patta має тісні зв’язки з культурою звукових систем і музичними спільнотами в цілому”.

marshall-emberton-2-patta-edition-5

Лімітована версія портативної колонки Marshall Patta Emberton II надійде в продаж 23 лютого за ціною 230$. Бренд попередив, що буде доступна лише «дуже обмежена кількість» колонок.

Інтернет-магазин NewTime вже приймає передзамовлення на новинку. Купити портативну колонку лімітованої серії на нашому сайті newtime.ua пропонуємо за ціною 10 999 грн.

marshall-emberton-2-patta-edition-4

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво