Roborock Q Revo MaxV: флагманський робот-пилосос вже в Україні!
Огляд
13/05/2024
333
3 хв

Roborock Q Revo MaxV: флагманський робот-пилосос вже в Україні!

13/05/2024
333
3 хв
Поширити

Зустрічайте Roborock Q Revo MaxV - новий потужний робот-пилосос з інтелектуальним голосовим помічником від компанії Xiaomi Roborock. Цей пилосос ідеально прибиратиме ваш будинок, ретельно очищатиме кути і не лякатиме при цьому ваших домашніх улюбленців.  Керувати розумним роботом-пилососом одне задоволення, він має вбудованого голосового помічника на основі ШІ, який виконає будь-яке завдання. Просте привітання «Hello Rocky» - і він вже готовий до брудної роботи.

Робот-пилосос Roborock Q Revo MaxV забезпечує сухе та вологе прибирання практично всіх типів поверхонь: ламінату, плитки, паркету, лінолеуму, ковроліну та килимів з коротким ворсом.

roborock-qrevo-maxv-04

Дизайн та комплектація 

Робот-пилосос Roborock Q Revo MaxV представлений в білому кольорі і має стильну багатофункціональну док-станцію в комплекті. Якщо порівнювати з моделлю Roborock S8 MaxV Ultra, сам пилосос отримав такі ж розміри, як і S8 MaxV Ultra, а от док-станція має більші габарити 340*487*521 мм

Модель не оснащена бічною щіткою FlexiArm Design та автоматичним дозатором миючого засобу, як S8 MaxV Ultra, натомість є швабра FlexiArm Design та дві круглі швабри, які обертаються під час вологого прибирання зі швидкістю 200 об/хв.  Для сухого прибирання є одинарна тверда гумова щітка.

roborock-qrevo-maxv-07

Характеристики 

Модель має схожі з пилососом Roborock Qrevo Pro характеристики, зокрема високу потужність всмоктування 7000 Па та номінальну потужність 60 Вт.

Робот-пилосос отримав таку саму ємність пилозбірника 330 мл та бак для води на 80 мл і може прибирати площу в 300 кв.м., як і  Roborock Qrevo Pro.  

Датчик виявлення перешкод Lidar допомагає пилососу виявляти і долати більшість перешкод. За допомогою RGB-камери пилосос розпізнає 62 види об'єктів у 20 категоріях навіть в темних приміщеннях вашого будинку, до того ж конструкція робота дозволяє проїжджати невисокі килими та долати підйоми висотою 2 см. 

Робот-пилосос RoboRock Q Revo MaxV оснащений навігаційною системою, яка довкола сканує простір та обробляє отримані дані за допомогою інтелектуальних алгоритмів. Робот зберігає в пам'яті карти приміщень будинку та вибудовує оптимальні маршрути, які фіксують пропуски та повторення, а також пилосос автоматично визначає заборонені зони для безпечної роботи, щоб не впасти зі сходів чи не застрягти під меблями.

roborock-qrevo-maxv-05

Пилосос має літій-іонну батарею 5200 мАг, одного заряду якої вистачає на 3 години, а час повного заряджання становить 4 години.

Рівень шуму під час роботи пилососа становить 63 Дб, це цілком в межах норми, як для такої потужності.  

Робот-пилосос Roborock Q Revo MaxV забезпечує хорошу продуктивність, він ретельно вимиває поверхні навіть від стійкого бруду, а за допомогою висувної швабри кути будуть очищені від пилу та бруду на 98,8%, що є значно кращим показником за інші круглі роботи-пилососи.

А ще пилосос Roborock Q Revo MaxV, перебуваючи на док-станції, самоочищується, а швабри ретельно вимиває гарячою водою (60°C) та добре висушує їх теплим повітрям. Як вам таке?

roborock-qrevo-maxv-03

Керування 

Розпочати прибирання з таким помічником максимально просто. Достатньо привітатися з Роккі, навіть за відсутності Wi-Fi, і він робитиме все для ідеальної чистоти вашої оселі.

Робот-пилосос Roborock Q Revo MaxV  має кнопки керування на корпусі, окрім цього можна керувати роботою пристрою в застосунку, де можна обрати один із п’яти рівнів прибирання для процесу пилососіння, а для процесу миття передбачені 4 рівні всмоктування. Також роботу-пилососу можна дати команду миття після пилососіння.

µroborock-qrevo-maxv-09

У додатку Roborock можна налаштувати зручне керування, зокрема визначити певні дні та години, коли робот-пилосос повинен пилососити та чистити. Є можливість виставляти потужність всмоктування та витрату води для цих прибирань вашого будинку. До того ж, в параметрах налаштувань можна окремо обрати налаштування під час миття та чищення килимів. Можна керувати як зі смартфона, так і за допомогою додатка в Apple Watch

Ще зручніше і цікавіше керувати за допомогою голосових команд, загалом їх передбачено шість:

  • Почати та призупинити очищення.

  • Прибирання на вимогу.

  • Встановити прибирання кімнати.

  • Встановити режими очищення.

  • Автоматичне видалення пилу.

  • Очищення та сушіння подушечок для швабри.

Голосове керування працює через Google Home, Amazon Alexa або Siri за допомогою HomePod

Окрім потужних характеристик і чудових показників, на які здатен цей робот, особисто мене вразило те, що робот-пилосос дуже шанобливо ставиться до маленьких чотирилапих мешканців будинку.  Він не просто їх оминає, а ще й зменшує гучність, щоб не налякати тваринок. Це насправді дуже мило.

Roborock Q Revo MaxV-02

Ціна Roborock Q Revo MaxV

Купити Roborock Q Revo MaxV в США можна за акційною ціною 1199,99$, в Європі робот-пилосос коштує 999€.

Флагманський робот-пилосос вже з'явився і в Україні. Інтернет-магазин NewTime пропонує новинку за ціною 53 999 грн. 

Загляніть до нашого каталога, там можна знайти багато корисного для розумного будинку - це і роботи-пилососи, а також охоронні системи, розумні замки тощо.

roborock-qrevo-maxv-08

Оцініть статтю
rating-r3
1
rating-r4
2
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво