Як налаштувати мобільний інтернет на iPad Cellular з Sim та eSim?
Огляд
30/04/2024
169
3 хв

Як налаштувати мобільний інтернет на iPad Cellular з Sim та eSim?

30/04/2024
169
3 хв
iPad Pro
iPad Air
iPad
eSim
Celullar
Поширити

Деякі наші клієнти стикнулися з проблемою налаштування мобільного інтернету, придбавши моделі  iPad Wi-Fi+Cellular, iPad Pro 2022 Wi-Fi+Cellular або iPad Air 5 Wi-Fi+Cellular.

Що означає Cellular?

По-перше, що таке Cellular? В перекладі це слово означає “стільниковий”. У випадку з iPad ця примітка в назві вказує, що планшет підтримує всі можливі модулі комунікації: модуль 5G, (LTE), Bluetooth, GPS та Wi-Fi.

По-друге, в айпадах, починаючи з 2022 року, Apple вже застосовує  eSim замість фізичних Sim-карток. На офіційному сайті компанії є відповідна інструкція з налаштування, але з приміткою, що в деяких регіонах та країнах eSim не підтримуються мобільними операторами зв'язку. 

Чи працюють айпад з eSim в Україні?

В Україні на айпадах, виготовлених для американського ринку, eSim не працює, але замість неї можна підключити фізичну картку. Айпади, виготовлені для європейських країн, працюють в нашій країні з eSim. Українські оператори мобільного зв'язку пропонують вигідні тарифні плани та послуги щодо використання інтернета на декількох мобільних пристроях, зокрема на планшетах. Умови плюс мінус однакові.

Тож ми підготували для вас інструкції, як швидко налаштувати мобільний інтернет на вашому iPad для зручного користування планшетом як для роботи, так і для будь-яких занять за відсутності доступу до Wi-Fi.

ipad-esim-03

Як налаштувати мобільний інтернет на айпад з карткою lifecell?

Мобільний оператор lifecell пропонує послугу “МультиSim Інтернет”. Суть полягає в тому, що до своєї основної сімки ви можете підключити до двох додаткових Sim. Вартість послуги становить 2 грн./день або 50 грн./4 тижні (за 1 Sim), але ж ви легко зможете активувати її та користуватися інтернетом на планшеті в своє задоволення. І відключити послугу теж дуже просто. 

Для підключення додаткової Sim-картки необхідно сплатити 50 грн. та активувати її. Для цього необхідно набрати з основної SIM-карти *144# та в меню вказати номер додаткової SIM-карти. Для відключення послуги використовуйте інструкції на сайті оператора.

Як це працює з eSim? Потрібно купити eSim на сайті оператора чи в застосунку (вартість становить 100 грн.), активувати її на своєму iPhone, потім деактивувати та перенести на айпад за допомогою отриманого QR-коду. В застосунку, до слова, є зручне керування цією послугою та вашими тарифами.

ipad-esim-04

Як підключити інтернет на айпад з Vodafone?

Vodafone пропонує декілька варіантів підключення послуги “Інтернет для 2-го девайса”, зокрема й для eSim. Вартість підключення послуги становить 50 грн. (деякі контрактні тарифи - безкоштовно). Для цього необхідно зробити наступні кроки:

  • Перевірити, чи доступна послуга у вашому тарифі. Перелік тарифів є на сайті у відповідному розділі, послуга доступна для багатьох з них.

  • Перевірити ваш планшет на підтримку eSim та купити віртуальну eSim для її заміни на сайті Vodafone.

  • Активувати послугу «Інтернет для 2-го девайса» згідно до запропонованих варіантів:

ipad-esim-02

  • Дочекатись SMS підключення послуги «Інтернет для 2-го девайса».

  • Додати eSim до вашого айпаду та перезавантажити його 

iPad-e-sim-01

Як це працює в Київстар?

Мобільний оператор Київстар пропонує послугу “SIM для планшета” за ціною 50 грн./4 тижні або 2 грн./день. Ця послуга передбачає встановлення та налаштування додаткової SIM або Smart SIM (вартість 65 грн.) тільки для інтернету, її зручно встановити в планшет або ноутбук, а тарифні мегабайти можна використовувати одночасно на вашому смартфоні та на другому девайсі. 

Плата за мобільний інтернет зніматиметься за умовами тарифу вашої основної SIM-карти. Для деяких тарифів плата за послугу може відрізнятися, умови вашого тарифу, ви можете переглянути в застосунку “Мій Київстар”.

Як підключити додаткову SIM?

Додаткову SIM безкоштовно можна отримати в будь-якому фізичному магазині оператора, менеджери допоможуть з її активацією. 

Можна замовити доставку універсальної Smart SIM в інтернет-магазині Київстар чи купити її у фізичному магазині, активувати та підключити до неї послугу “SIM для планшета”.

Для цього зробіть наступне:

  • Вставте Smart SIM у телефон та наберіть *111# - це активує картку.

  • Після активації картки наберіть *244*380XXYYYYYYY#, де 380XXYYYYYYY - ваш основний номер, до якого ви хочете підключити додаткову SIM.

  • З вашого основного номера необхідно підтвердити підключення додаткової SIM. Потрібно набрати *244*1*380ХХYYYYYYY#, де 380XXYYYYYY - номер Smart SIM, яка буде другою SIM-картою.

Також можна підключити тариф з eSIM на ваш планшет, щоб не бути залежним лише від WI-FI. Для цього потрібно обрати один з відповідних тарифів з eSIM на сайті Київстар.

 

Оцініть допис
rating-r3
2
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво