blog_card
Новини
17/04/2024
882
2 хв

Major V та Minor IV: Marshall представляє нові флагманські навушники

17/04/2024
882
2 хв
Marshall
Marshall Minor III
Marshall Major V
Marshall Minor IV
Поширити

Компанія Marshall оголосила про феєричний вихід на сцену двох легендарних пар - накладних навушників Major V та TWS- навушників Minor IV. Все точнісінько, як і в музиці - поряд з гармонічним мажором є гармонічний мінор. Іншими словами Marshall підготувала своєрідний музичний перфоманс, представивши шанувальникам бездротові навушники преміум-класу.

Marshall-Major-V-Minor-IV

Навушники Major V

Накладні навушники Marshall Major V отримали вражаючий час автономної роботи понад 100 годин, добре відому складану конструкцію, зарядку через USB-C та бездротову зарядку. Враховуючи популярність серії Major, ще й в поєднанні з культовим маршалівським звуком та неймовірною автономністю, навушники Marshall Major V приречені на успіх.

marshall-major-v-02

Компанія Marshall заявила про нові накладні навушники, як про надійні, складані та з мінімальним спотворенням звуку. Навушники Major V мають настроювану кнопку “M”, яка надає користувачеві доступ до необхідної функції та програми Marshall Bluetooth. За замовчанням ця кнопка запускає Spotify Tap, але користувач може її змінити, щоб отримати доступ до еквалайзера чи голосового помічника.

marshall-major-v-03

Навушники Marshall Major V оснащені великими 40-міліметровими динамічними перетворювачами. Вони забезпечують високоякісне звучання в частотному  діапазоні від 20 Гц до 20 кГц, з чутливістю 106 дБ та підтримку Bluetooth LE Audio

Одним з головних оновлень є грандіозна автономність, навушники Marshall Major V обігнали попереднє покоління навушників Marshall Major ІV з його 80 годинами. А для повного заряджання навушників знадобиться 3 години.

marshall-major-v-04

Навушники Marshall Minor IV

Справжні бездротові навушники Marshall Minor IV отримали оновлений дизайн, підтримку Bluetooth LE Audio, понад 30 годин автономної роботи та функцію збереження заряду батареї, яка подовжує час відтворення, якщо її увімкнути в додатку. До того ж, в додатку можна легко налаштовувати елементи керування та оновлювати мікропрограму навушників. 

Компанія змінила дизайн амбушюр та ножиці Marshall Minor IV задля кращої посадки у вусі і відповідно для більшого комфорту користувачів. Навушники тепер розташовані під кутом, краще прилягають до вушного каналу та стали більш водонепроникними.

marshall-minor-4-03

12-мм динамічні драйвери підтримують підключення навушників Marshall Minor IV до кількох пристроїв одночасно за допомогою багатоточкового підключення Bluetooth. Як і Marshall Major V, вони сумісні з Bluetooth LE Audio.

Золота кнопка «M» можна налаштувати, за замовчуванням вона позначається як Spotify Tap, але її можна змінити для доступу до попередніх налаштувань еквалайзера або голосових помічників.

marshall-minor-4-i02

Підсумовуючи, обидві моделі отримали чудові технічні характеристики та нові можливості. Marshall зробила пріоритетний  акцент на якості звуковідтворення та довготривалому часі роботи. 

Хтось собі обере накладні навушники Marshall Major V - міцні, з неймовірною автономністю та потужним фірмовим звучанням. 

marshall-major-v-01

Натомість Marshall Minor IV пропонує компактність, комфортний дизайн, якісний збалансований звук та покращену автономність в 30 плюс годин. Тож деяким користувачам більше пасуватимуть Marshall Minor IV - справжні бездротові навушники преміум-класу.

marshall-minor-iv-01

Ціна навушників Marshall Major V становить 149, а модель Marshall Minor IV коштує 129.

Обидві моделі навушників вже доступні до попереднього замовлення на офіційному сайті Marshall. В продажу вони з'являться 23 квітня.

Інтернет-магазин NewTime вже приймає передзамовлення на новинки та пропонує купити накладні навушники Marshall Major V за ціною 8 499 грн. Також замовляйте на нашому сайті бездротові навушники Marshall Minor IV за ціною 7 999 грн.

Оцініть допис
rating-r3
2
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
1
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво