Apple презентувала нові iPad Air та iPad Pro М4, аксесуари Magic Keyboard та Pencil Pro
Новини
07/05/2024
190
4 хв

Apple презентувала нові iPad Air та iPad Pro М4, аксесуари Magic Keyboard та Pencil Pro

07/05/2024
190
4 хв
iPad Pro
iPad Air
Apple Pencil
Apple
Поширити

Сьогодні відбулася довгоочікувана презентація Apple. Ох і недаремно ми так на неї чекали. Тім Кук розпочав онлайн-івент з нагадування про яскраві продукти Apple - Vision Pro та MacBook M3, і майже одразу стало зрозуміло, що цей день настав… Саме так, настав “День iPad”. 

Ми побачили нові моделі iPad Air 2024, iPad Pro 2024, новенькі аксесуари Magic Keyboard та Pencil Pro, а також були представлені нові професійні програми Final Cut Pro 2 та Logic Pro 2.

iPad Air 

iPad Air 2024 представлено з новим чіпом М2 у двох різних діагоналях - 11 та 13 дюймів. У порівнянні з iPad Air 5, які оснащені М1, нові айпади набагато продуктивніші, адже центральний процесор став на 15% швидшим, графічний процесор - на 25% швидшим, а Neural Engine - на 40%.

iPad Air М2 отримав дисплей Liquid Retina зі світлодіодним підсвічуванням, екологічний корпус з переробленого алюмінію та чотири яскраві кольори: Blue, Purple, Starlight та Space Gray. 

Нова камера FaceTime відтепер розташована в альбомній орієнтації для зручних дзвінків у FaceTime. 

ipad-air-2024

До того ж, модель iPad Air 13” М2 отримала нові динаміки, які видають подвійні баси.

Нові айпади мають такі конфігурації накопичувача: 128 ГБ,  256 ГБ, 512 ГБ та 1 ТБ. Моделі підтримують Wi-Fi 6E, користувачі можуть швидко завантажувати файли, грати в онлайн-ігри та переглядати фільми. iPad Air M2 Wi-Fi + Cellular із підтримкою 5G надають користувачам безмежні можливості для спілкування, створення резервних копій своїх даних просто у дорозі. Стільникові моделі нового iPad Air активуються за допомогою eSIM.

Купити iPad Air 2024 на офіційному сайті apple.com можна вже сьогодні, ціна iPad Air 11” M2 стартує від 599$,  iPad Air 13” M2 від 799$, у продаж нові моделі надійдуть наступного тижня.

 

iPad Pro

Нові iPad Pro 2024 просто неймовірні! Apple оновила майже все, зробивши планшети не просто професійними, а й достойними конкурентами Макбукам.

iPad Pro M4 отримав новий OLED-дисплей, 2 розміри - 11 та 13 дюймів, 2 кольори - космічний чорний та сріблястий, нову камеру для селфі, потужний процесор M4 і тонший корпус.

Планшет став і тоншим, і легшим за рахунок нового яскравого OLED-дисплея. Оскільки ця технологія не потребує підсвічування, це й допомагає зменшити товщину, до того ж дисплей пропонує вищий рівень контрастності, яскравіші зображення та точніші кольори, якщо порівнювати з традиційними світлодіодними екранами.

ipad-pro-m4

Новий айпад М4 має яскравість 1000 ніт та пікову яскравість 1600 ніт для HDR. Також доступний варіант нанотекстури. 

Новий процесор M4 - це насправді прецедент. Адже купертинівці перескочили через покоління, представивши прошки з новим, раніше неанонсованим чіпом, пропустивши чіп М3.

apple-M-4

Чіп М4 в рази підвищує продуктивність, він отримав 4 продуктивних та 6 ефективних ядер, а також 10-ядерний графічний процесор з апаратним прискоренням трасування променів і сітчастого відображення. Відтепер ідеально працюватимуть потужні професійні додатки, а візуалізація ігор стане високоякісною.

Новий нейронний двигун може виконувати 38 трильйонів операцій на секунду, що в 60 разів швидше за перший NE в чіпі A11 Bionic.

iPad Pro 2024 отримав широкоугольну камеру на 12 Мп з датчиком LiDAR у виступі камери. Надширококутної камери в новому планшеті вже немає.

Камера TrueDepth на передній панелі використовує 12-мегапіксельну ультрашироку камеру з кутом огляду 122 градуси та можливістю відображення глибини.

ipad-pro-2024-camera

11-дюймовий та 13-дюймовий iPad Pro доступні в конфігураціях:256 ГБ, 512 ГБ, 1 ТБ та 2 ТБ. Скло з нанотекстурою здорожчує модель на 100$.

iPad Pro 11” М4 стартує від 999$, а 13-дюймовий iPad Pro 13” М4 - від 1299$. На офіційному сайті Apple вже відсьогодні приймають попередні замовлення, а перші продажі розпочнуться 15 травня.

 

Magic Keyboard

Apple представила оновлену клавіатуру Magic Keyboard з алюмінієвим корпусом. Аксесуар отримав інтегрований трекпад та особливий дизайн, які надають більше функціональності та покращують взаємодію користувача з iPad Pro, це стає дуже схожим на роботу з макбуком.

Клавіатура Magic Keyboard має унікальну плаваючу консольну конструкцію, яка дозволяє iPad Pro кріпитися магнітом та зависати над клавіатурою. Конструкція підіймає пристрій для кращого кута огляду та дозволяє легко налаштувати його під бажане положення перегляду користувача.

Нова клавіатура містить клавіші з підсвічуванням, вона забезпечує швидкий, комфортний, тихий друк, а також оснащена вбудованим трекпадом. який підтримує мультисенсорні жести, зокрема гортання та прокручування, підвищуючи продуктивність і зручність використання. 

magic-keyboard-2024

Magic Keyboard отримала порт USB-C, який дозволяє здійснювати наскрізну зарядку, звільняючи порт на iPad Pro для інших аксесуарів.

Клавіатура також має передній і задній захист для iPad, що не тільки покращує його користування, але й забезпечує додаткову безпеку для пристрою.

Ціна на модель під 11” становить 299$ та 349$ коштує клавіатура для 13-дюймової моделі.

 

Apple Pencil Pro

Apple Pencil Pro перше значне доповнення до лінійки за шість років. Всі чекали на Pencil 3, а побачили новий стилус під нові професійні моделі і не тільки.  Pencil Pro отримав режим наведення та жести стискання. Якщо стиснути краї Apple Pencil Pro, можна відкрити меню, тож користувачам не доведеться рухатися по екрану.

До того ж, в моделі з'явився гіроскоп, який допомагатиме змінити орієнтацію пензля або змінити інструменти в програмі для малювання, просто покрутивши його. Тактильний зворотний зв’язок забезпечує відповіді в режимі реального часу на основі дотиків, щоб користувачі могли визначити, до прикладу, коли вони вибрали або розташували якийсь елемент.

apple-pencil-pro-2024

Стилус підтримує Find My і він не зможе загубитися у самий відповідальний момент.

Apple Pencil Pro вже доступний до замовлення на сайті компанії, модель коштує 129$ і з'явиться у продажу наступного тижня. 

apple-finac-cat-pro

Окрім того, Apple випустила програми Final Cut Pro 2 та Logic Pro 2 для iPad з новими функціями, зокрема запис відео з кількох камер та зведення аудіодоріжок “Session Players” на основі ШІ під назвою.

Разом із запуском нового iPad Pro, дві головні професійні програми від Apple були оновлені новими функціями, які стали можливими завдяки швидшому процесору M4. Final Cut Pro 2 завдяки М4 може одночасно працювати з кількома камерами на iPad Pro.

«Live Multicam дозволяє кінематографістам підключати та переглядати до чотирьох камер одночасно, усе в одному місці», — сказав Вілл Хуей, менеджер із продуктів Apple Creative Apps. «Творці можуть віддалено керувати кутом кожного відео та налаштовувати експозицію, баланс білого, фокус тощо».

Для редагування аудіо в програмі Logic Pro 2 Apple додала функції ШІ, які покращують існуючу функцію драмера програми, зявилась також нова функція “Sten Splitter” реміксування, за допомогою якої єдину готову музичну доріжку можна перетягнути в програму та автоматично розділити на компоненти. Logic Pro 2 може виділяти вокал, ударні, бас та інші музичні інструменти в окремі треки для подальшого редагування.

Інтернет-магазин NewTime вже приймає замовлення на новинки. Обирайте будь-яку модель з нашого каталогу.

Оцініть допис
rating-r3
2
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво