Sennheiser ACCENTUM True Wireless - універсальні навушники на кожен день
Огляд
15/05/2024
360
3 хв

Sennheiser ACCENTUM True Wireless - універсальні навушники на кожен день

15/05/2024
360
3 хв
Поширити

Sennheiser поповнила свою колекцію справжніх бездротових навушників, представивши цікаву новинку.  Навушники ACCENTUM True Wireless отримали унікальний дизайн, схожі з серією MOMENTUM True Wireless 4 функції та найкращу цінову пропозицію.

TWS- навушники ACCENTUM оснащені фірмовими 7-міліметровими динамічними перетворювачами True Response від Sennheiser, які чудово охоплюють весь частотний діапазон і забезпечують правильні баси, спрямовані вперед середні частоти та чіткі високі частоти з дуже низьким рівнем спотворень.

accentum-true-wireless-01

Дизайн та комплектація

Навушники ACCENTUM True Wireless отримали спеціальний форм-фактор, три класичні кольори: білий, чорний та блакитний, а також компактний чохол для заряджання, який може вміститися в будь-яку кишеню. До комплекту додаються насадки чотирьох різних розмірів, які підходять для всіх типів вушних каналів.

Цікаво, що конструкцію навушників Sennheiser розробляла разом зі швейцарською компанією Sonova AG, яка є провідним виробником слухових апаратів і має величезний досвід. Результат вийшов приголомшливий - цю пару навушників можна носити тривалий час, не відчуваючи дискомфорту.

accentum-true-wireless-07

Ні для кого не секрет, що посадка навушників має вирішальне значення для звуку та комфорту. На етапі розробки ми проаналізували тисячі різних профілів вушних раковин – так ми придумали дизайн, який забезпечує щільне прилягання та водночас значно підвищує комфорт носіння”Фрідеріке Менкінг, менеджер із продукції Sennheiser True Wireless.

Команда дизайнерів проаналізувавши тисячі пар навушників винайшла оптимальне рішення. Форма навушників отримала інноваційний контур, який підходить майже під кожне вухо. За ергономічний дизайн навушники Sennheiser ACCENTUM True Wireless отримали нагороду на престижній дизайнерській Red Dot Design Award.

accentum-true-wireless-12

Звук ACCENTUM True Wireless 

Навушники ACCENTUM True Wireless відтворюють збалансований звук із чіткими високими частотами, спрямованими вперед середніми частотами та низькими частотами, які не руйнують і не заглушають середні частоти. Рівень спотворень при цьому залишаеться надзвичайно низьким.

Нові навушники, як і  MOMENTUM True Wireless 4, отримали  гібридне активне шумозаглушення, яке завжди ввімкнено та постійно адаптується до рівня навколишнього шуму. В кожному навушнику є вбудовані мікрофони, які постійно відстежують зовнішні шуми та виключають їх з аудіопотоку. Результатом є значне зменшення впливу безперервних низькочастотних звуків, таких як шум дороги, авіадвигунів тощо.

На додачу до ANC, навушники мають режим прозорості, який дозволяє користувачеві обрати, наскільки в курсі подій зовнішнього оточення він хоче почути. До того ж, рівень прозорості можна встановити за допомогою чудового додатка Sennheiser Smart Control для пристроїв iOS та Android. Додаток має п’ятисмуговий графічний еквалайзер для регулювання звуку під індивідуальні вподобання слухача. Сенсорні елементи керування на навушниках також можна налаштувати відповідно до потреб користувача.

Окрім мікрофонів для ANC, кожен навушник також містить мікрофони найкращої якості, які використовуються для вловлення голосу користувача під час здійснення телефонних дзвінків під час прогулянок, участі у відеоконференціях або для керування голосовим помічникам, такими як Siri або Google. 

Навушники підтримують Bluetooth 5.3., новий стандарт Bluetooth LE Audio, а також нову технологію Auracast, яка може транслювати аудіо на кілька пристроїв.

Підтримуються кодеки SBC та AAC, а також aptX та LC3 для відтворення звуку у високій роздільній здатності. 

accentum-true-wireless-03

Автономність

Загальний час автономної роботи без підзарядки становить 28 годин: 8 годин + 20 додатково с зарядним футляром. Для заряджання пропонується кабель USB-C, також є підтримка бездротової зарядки Qi. Швидка зарядка всього за 10 хвилин забезпечить 1 годину відтворення.

Технічні характеристики:

  • Діапазон частот: 5 Гц – 21 кГц;
  • Аудіокодеки: SBC, AAC, aptX, LC3;
  • ANC: Гібридний адаптивний;
  • Bluetooth 5.3;
  • LE Audio;
  • Підтримка профілей: A2DP, AVRCP, HFP, TMAP, PBP;
  • Режим прозорості;
  • Вага: 52 г (чохол + навушники), кожен навушник по 5,5 г;
  • Клас захисту від води та пилу IP54.

accentum-true-wireless-02

Переваги новинки

Компактні навушники на тлі унікального ергономічного дизайну, технічних характеристик та підтримки гібридного шумозаглушення мають саму головну перевагу - низьку ціну. 

Інтернет-магазин NewTime пропонує купити ACCENTUM True Wireless за ціною 8 599 грн., а також надає гарантію 24 місяці.

accentum-true-wireless-05

Які Sennheiser TWS-навушники обрати?

Навушники ACCENTUM True Wireless дуже крута пара за своїми характеристиками та гріють душу своєю ціною. Це універсальна пара навушників для щоденного використання. Користувачам, яких зацікавила новинка, треба трішечки зачекати.  Вони з'являться у продажу вже 25 травня. 

А щодо інших True Wireless навушників бренду? Лінійка TWS-навушників виглядає досить привабливо. Бренд пропонує моделі на будь-який смак та для різних потреб. 

На наш погляд, варто розглянути декілька популярних моделей компактних навушників, які були представлені нещодавно.

До прикладу, спортивна серія Momentum Sport має чудові характеристики, які ідеально підходять для активних користувачів та занять спортом. Навушники мають датчик пульсу та температури тіла, сумісні зі спортивними пристроями та додатками, зокрема Polar Flow, пропонують адаптивний ANC та 24-годинну автономну роботу. Вони надійно захищені від поту та бруду за стандартом захисту IP 55. Купити спортивні навушники Momentum Sport пропонуємо за ціною 14 189 грн.

sennheiser-momentum-sport-2024

Модель MOMENTUM True Wireless 4, окрім адаптивного ANC, пропонує підтримку технології Auracast, Bluetooth 5.4, Bluetooth LE Audio, Loslsess audio, персоналізовані налаштування звуку, наднизьку затримку та неймовірну автономну роботу без підзарядки впродовж 30 годин. Це справжні бездротові навушники для меломанів за ціною 12 899 грн.

sennheiser-momentum-true-wireless-2024

Обирайте собі пару для душі. І загляніть до нашого каталогу, там є з чого вибрати!

accentum-true-wireless-04

Оцініть статтю
rating-r3
2
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво