Galaxy Watch 6: Samsung анонсувала нову лінійку розумних годинників
Огляд
27/07/2023
866
2 хв

Galaxy Watch 6: Samsung анонсувала нову лінійку розумних годинників

27/07/2023
866
2 хв
Поширити

Samsung на цьогорічній події Unpacked представила нові смарт-годинники Galaxy Watch 6.

Новому Galaxy Watch 6 Classic повернули класичний безель, який обертається, годинник набув традиційного вигляду та можливості тактильної навігації по меню. Модель отримала більший розмір дисплею та батареї та швидкий Чіп.

Дизайн Galaxy Watch 6

Стандартний Galaxy Watch 6 доступний в алюмінієвому корпусі у розмірах 40 мм та 44 мм, а модель Galaxy Watch 6 Classic має корпус з нержавіючої сталі та розміри 43 мм та 47 мм. Обидві моделі мають більші дисплеї з сапфірового скла та тонкіші рамки. 

samsung-galaxy-watch-6-02

Нові функції та можливості  Galaxy Watch 6

Годинники підтримуватимуть найновішу версією Wear OS 4 і One UI 5, які пропонують оновлення для відстеження сну, персоналізованих зон пульсу, екстрених викликів SOS тощо. Є версії з Bluetooth з'єднанням, також обидва годинника доступні з додатковим LTE, а це означає, що можна використовувати e-SIM для отримання мобільного з’єднання без прив’язки до телефону.

Щодо нових функцій, Samsung оголосив про підтримку міжнародного роумінгу, активацію роботи сумісних смартфонів Galaxy, підтримку мобільних платежів через Samsung Wallet, відстеження сну, а також наявність 90 різних тренувань. 

Samsung виробляє найкращі розумні годинники для смартфонів, які використовують Android. Нова лінійка зайвий раз це підтверджує, отримавши чудові характеристики, більші дисплеї та тонші рамки. 

Поціновувачі розумних годинників Samsung звісно зрадіють поверненню безеля, бо попередній моделі Galaxy Watch 5 Classic його дуже не вистачало.

Galaxy Watch 6 має на 20 відсотків більший дисплей і на 30 відсотків тонший безель, в той час як Watch 6 Classic отримав на 15 відсотків тонший поворотний безель.

samsung-galaxy-watch-6-03

Автономність Galaxy Watch 6

Ємність батареї Galaxy Watch 6 трохи збільшилася, Galaxy Watch 5 минулого року значно збільшив заряд акумулятора. Час автономної роботи становить до 40 годин із вимкненим дисплеєм.

Продуктивність Galaxy Watch 6

Моделі отримали оновлений процесор Exynos W930, який працює на вищій тактовій частоті та підтримується 2 ГБ пам’яті, а не 1,5 ГБ, що має призвести до кращої продуктивності та менших затримок.

Програмне забезпечення покращилося для функцій Samsung по відстеженню сну, а також у більш точному відстеженні бігу, коли GPS виявляє, що ви на біговій доріжці. Повернувся датчик Samsung BioActive, він поєднує оптичний монітор пульсу, ЕКГ тощо.

З'явився новий тканинний ремінець - зручно для тих користувачів, хто лягає с годинником спати. Компанія Samsung також спростила зміну ремінців на серії Galaxy Watch 6 завдяки новому кнопковому механізму розблокування, подібному до тих, що є в традиційних годинниках.

Отже, цьогорічна лінійка дійсно вразить своїх прихильників. Бо Samsung не просто оновила популярну серію розумних годинників, а вийшла на новий рівень, де поєднання класичного годинника гармонійно межує зі смарт-функціоналом.

samsung-galaxy-watch-6-01

Ціна Galaxy Watch 6 

Samsung оголосив стартову ціну на нові моделі. Galaxy Watch 6 коштуватиме від 299,99$ в той час як Galaxy Watch 6 Classic 399,99$.

Інтернет-магазин NEWTIME пропонує замовити розумні годинники Galaxy Watch на нашому сайті. Приймаємо передзамовлення на новинки.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво