blog_card

ТОП-10 бездротових навушників 2024 року – компактність та свобода

10/04/2024
181
6 хв
Marshall Minor III
JBL Tour Pro 2
JBL Live Pro 2 TWS
Sony WF-1000XM5
Bose QuietComfort Ultra Earbuds
Marshall Motif II A.N.C.
Поширити

Купити бездротові навушники в Україні. Спробуйте погуглити цю фразу – система видасть сотні моделей різних брендів, а можливо й тисячі. Але чи всі вони варті уваги?

За 10 років роботи ми протестували ого-го скільки навушників. Знаємо особливості сучасних брендів та вміємо відрізняти справжні технології від маркетингових понтів :) Тож склали свій власний рейтинг бездротових навушників. Обмежуватись ціновими рамками ми не стали, тому кожен знайде щось своє. Тож які бездротові навушники обрати 👇

 

JBL Tour Pro 2

Перше, що кидається в очі – незвичний кейс. На ньому встановлена маленька сенсорна панель за допомогою якої можна керувати налаштуваннями навушників, перемикати музику, контролювати звук, слідкувати за зарядом акумулятора та навіть встановлювати будильник. Це перші навушники з таким функціональним кейсом і це справді круто 👍

А що на рахунок звуку? Звичайно, баси тут просто найпотужніші і, при цьому, ніякої “грязі”. Звук чистий, яскравий та дуже глибокий. Особливо він сподобається поціновувачам сучасного поп-жанру чи клубної музики. 

Є технологія просторового звучання, яка справді дозволяє відчути себе в театрі чи на концерті улюбленого гурту. Цьому сприяє також те, що навушники JBL Tour Pro 2 дуже легкі та мають зручну посадку – вже через хвилину забуваєш, що вони знаходяться у твоїх вухах.

Також є доволі потужне активне шумозаглушення з регулюванням “прозорості”, тому навіть шумне метро не зможе відволікти вас від музики. Розмовляти в шумному місці дуже комфортно, адже мікрофони націлені конкретно на ваш голос та ігнорують весь сторонній шум. 

Акумулятора вистачає приблизно на 40 годин музики. Все залежить від активності шумозаглушення та гучності.  

jbl-tour-pro-2

JBL Live Pro 2 TWS

Ще один хороший варіант від JBL з більш доступною ціною.

Звук у них дуже схожий до попередніх – потужні баси, об’ємне звучання та широкий діапазон. Є активне шумозаглушення, яке автоматично підлаштовується під навколишнє середовище та доволі сильно ізолює від зовнішніх звуків. “Прозорість” можна регулювати за власним бажанням. Також ми зацінили зручний мобільний додаток, за допомогою якого можна налаштовувати еквалайзер під власні вподобання.

Навушники Джібіель дуже зручні та легкі, мають силіконові амбушюри. Вони чудово підходять для бігу чи занять спортом і навіть дощ не стане перешкодою, адже модель має вологозахист IPX5.

Розробники приділили особливу увагу якості спілкування. Навушники JBL Live Pro 2 TWS мають аж 6 мікрофонів і кожен вловлює виключно ваш голос. Навіть, якщо ви знаходитесь в самому центрі шумної вечірки, співрозмовник все одно буде чути вас дуже чітко. Підтримується голосове керування, а заряду навушників вистачає на 10 годин + 30 годин від зарядного кейса.   

jbl-live-pro-2-tws

Sony WF-1000XM5

Це справжні флагмани від Sony, в яких закладений штучний інтелект та програмна обробка звуку. 

Якщо для вас важлива деталізація та чіткість, то бездротові навушники Sony WF-1000XM5 точно вам сподобаються. Вони обладнані 8,4-міліметровим фірмовим драйвером з підтримкою кодека високої чіткості LDAC. Додатково є спеціальний процесор від Sony який заточений конкретно під покращення якості звуку. В результаті ми відчуваємо такі деталі музикальної композиції, які ніколи б не відчули в інших навушниках. 

Є активне шумозаглушення, яке працює на основі алгоритмів штучного інтелекту. Воно підлаштовується під будь-яке середовище, тому ніщо не відволікатиме вас від музики. Для  спілкування кожен навушник має по 3 мікрофони, які націлені на ваш голос. Вони також працюють на алгоритмах ШІ. Їх якість не передати буквами, це треба просто потестити і відчути самому 🙂

Заряду навушників вистачає на 12 годин музики без ANC, плюс 24 години надає кейс. Підтримується бездротова зарядка.   

sony-wf-1000xm5

Bose QuietComfort Ultra Earbuds

“Вони розширюють кордони сприйняття звуку, до якого ви звикли” – заявляють розробники про свої навушники. 

Справді, модель має надзвичайно потужний просторовий звук. Він настільки реалістичний та живий, що навіть серцебиття пришвидшується під час прослуховування музики. Здається ніби звук гармонує навколо вас – то повільно віддаляється, то потужно б’є, то ніжно окутує. Словом, кайф 👍

Бездротові навушники Bose QuietComfort Ultra Earbuds суперкомфортні та мають потужне шумозаглушення. Воно  підлаштовується під форму вух та повністю запобігає викривленню звука. Ми впевнені, що в цих навушниках одна з найкращих систем шумозаглушення.  

Модель вологозахищена, підтримує сенсорне керування та найстабільнішу версію підключення – Bluetooth 5.3. Заряда навушників вистачає на 6 годин, плюс 24 години надає зарядний кейс. Є швидка зарядка – 20 хвилин забезпечують до 2 годин музики. 

bose-quietcomfort-ultra-earbud

Marshall Motif II A.N.C.  

Саме на апаратуру Marshall записували свої хіти Ерік Клептон, Джиммі Пейдж та тисячі інших популярних музикантів в період розквіту рок-н-ролу. Сьогодні ж поціновувачів Marshall стало більше в тисячі разів. Причому в різних музичних жанрах.

Очевидно, що звук тут просто не може бути нижчим за відмітку «бездоганно». Так воно і є – звучання деталізоване та драйвове. Розробники приділили особливу увагу високим частотам, тож фанати важкої музики будуть задоволені.

Зазначимо, що дизайн у Marshall Motif II A.N.C. дуже крутий. Вони легко доповнюють як повсякденний, так і діловий стиль. При цьому майже не відчуваються у вухах та не випадають навіть під час активних занять спортом. 

Бездротові навушники Маршал мають активне шумозаглушення, одна з найнадійніших підключень та автономність до 6 годин +30 годин від зарядного кейсу.   

marshall-motif-ii-anc

Marshall Minor III

Ще одна модель від знаменитого бренду, тільки трішечки бюджетніша. 

Навушники мають свій фірмовий звук з насиченими та драйвовими високими частотами. Він дуже деталізований та чіткий, заточений, в основному, під класику та рок. Проте і сучасна поп-музика тут заходить на ура. 

Модель Marshall Minor III виглядає стильно, легко лягає у вуха та має сенсорне керування музикою та дзвінками. Завдяки захисту від вологи, можна не боятись дрібного дощу. Заряду батареї вистачає на 5 годин, плюс зарядний кейс забезпечує додаткові 20 годин.  

marshall-minor-3

Beats Fit Pro

Середньобюджетні навушники, які заточені під активні заняття спортом.

Вони мають унікальну форму з невеликою дужкою, яка забезпечує додаткову опору у вушній раковині. Це одні з найнадійніших навушників, які не випадають навіть під час активного бігу чи агресивних занять в тренажерному залі. При цьому, вони не викликають дискомфорту.

Навушники Beats Fit Pro отримали спеціальну технологію, яка відстежує положення голови та підлаштовує звук. Це створює ефект повного занурення, коли здається, що музика грає навколо вас, а не в навушниках. Вбудований процесор забезпечує максимально чітке та чисте звучання, а активне шумозаглушення відрізає зовнішні звуки. 

Автономності навушників вистачає на 6 годин, а зарядний кейс забезпечує ще 18 годин.

Beats-Fit-Pro-True-Wireless-Earbud

Beats Studio Buds та Beats Studio Buds +

‘Стереоефект у цих навушниках на найвищому рівні. Якщо ви слухаєте щось на зразок Pink Floyd, приготуйтеся до глибокого занурення :)

Бездротові навушники Beats мають одне з найпотужніших шумозаглушень. Воно може як повністю блокувати зовнішні звуки, так і залишати невелику прозорість. Мікрофони дуже чутливі до голосу, але зайвих шумів вони не передають. Є сенсорне керування, та вологозахист, завдяки якому можна гуляти під дрібним дощем.

До речі, навушники Beats Studio Buds + сумісні з Apple та Android. Слухати музику можна аж 9 годин плюс ще 27 годин подарує зарядний кейс. А автономність базової моделі Beats Studio Buds – 24 години, проте вони бюджетніші. 

Beats-Studio-Buds-True-Wireless-Noise-Cancelling-Earphones

Apple AirPods Pro 2 with MagSafe Charging Case USB‑C (MTJV3)

Кількість розумних технологій на квадратний сантиметр тут просто зашкалює.

Завдяки фірмовому чіпу H2 звук відтворюється точно так, як задумував автор композиції. Баси та високі частоти яскраво відчуваються на будь-якій гучності. Спеціальна технологія підлаштовує звук під положення голови, тому здається ніби знаходишся на сцені біля музикантів.

Бездротові навушники Apple AirPods Pro 2 варто обрати, як мінімум, через потужне шумозаглушення. Навіть поїздка в метро чи гучні розмови оточуючих не будуть відволікати вас від улюбленої музики. А коли захочеться з кимось поспілкуватись, просто скористайтеся режимом адаптивної прозорості. 

До речі, мікрофон теж має шумозаглушення, плюс функцію з посиленням голосу. Співрозмовникам буде легко з вами спілкуватися, навіть якщо довкола шумлять діти.

Заряду вистачає на 6 годин музику та 4 години розмов, а зарядний кейс додасть ще 30 год. Так, ціна на бездротові навушники Apple AirPods Pro 2 не маленька, але це той випадок, коли платиш за технології та якість. 

images-of-airpods-pro-2nd-gen

Apple AirPods 3 

Про них мріють меломани, а конкуренти копіюють у своєму виробництві.

Нове покоління навушників від Apple, які підлаштовують звук під форму вуха, посадку та положення голови. Звучання виходить дуже реалістичним та об'ємним, ніби сидиш у музичній студії.

Навушники Apple AirPods 3 підтримують голосове керування, а їх місцезнаходження можна швидко дізнатися в програмі “Локатор”. Передбачена акустична сітка, тому навушники ідеально вловлюють голос навіть у вітряну погоду.

Завдяки захисту від вологи IPX4 навушники не бояться крапель дощу та поту, тому складуть вам компанію на пробіжці. Заряду вистачає на 6 годин музики, а з футляром MagSafe – 30 годин.

А на цьому все, меломани. Розповіли лише про декілька добротних бездротових навушників, а у нас їх знаєте скільки :) Обов’язково завітайте в каталог NewTime, щоб гарантовано підібрати собі найкращу модель. Нашим менеджерам можна дзвонити та писати у будь-який час. Вони допоможуть розібратись з незрозумілими характеристиками та підберуть навушники конкретно під вас 👍

Apple-AirPods-3

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво