blog_card
iPhone 15
13/11/2023
2982
2 хв

iPhone 15: які гаджети можна підключати до нових моделей

13/11/2023
2982
2 хв
Поширити

З довгоочікуваною появою роз'єму USB-C в лінійці iPhone 15 - маємо безліч можливостей, як-от підтримка стандартизованих кабелів та зарядних пристроїв і це далеко не все. Стало можливим підключати нові моделі до багатьох пристроїв, записувати відео на зовнішні накопичувачі, а також з'явилася підтримка реверсивної зарядки.

apple-iphone-15-pro-max

Відтепер до iPhone 15 можна підключати різноманітні пристрої: 

apple-iphone-15-pro-max (1)

Реверсивна зарядка

iPhone 15 підтримує реверсивну зарядку - це означає, що від гаджета можна зарядити AirPods, Apple Watch чи інший невеликий пристрій, який підтримує технологію USB Power Delivery потужністю до 4,5 Вт.

Для цього потрібно підключити ці пристрої за допомогою кабелю до порту USB-C iPhone, і вони одразу ж почнуть заряджатися. Час роботи айфон при цьому скоротиться, але ж гаджети будуть заряджені.

А от для заряджання самого айфон необхідно приєднати кабель, який йде у комплекті, до роз’єму USB-C на iPhone 15 та до адаптера живлення USB-C і заряджати від електричної розетки.

Для заряджання можна використовувати адаптер живлення USB-C на 20 Вт, для швидкої зарядки - потужний адаптер живлення USB-C, який йде в комплекті з ноутбуком Mac, також iPhone можна зарядити, під’єднавши його до порту USB-C Mac.

apple-iphone-15-02

Підключення iPhone 15 до iPad та Mac 

iPhone за допомогою кабелю USB-C легко під’єднати до iPad, Mac чи інших комп’ютерів для передачі ваших даних, зокрема фотографій та відео. iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max підтримують швидкість USB 3.2 Gen 2 до 10 Гбіт/с., якщо використовувати кабель USB 3, а от базові моделі iPhone 15 та iPhone 15 Plus можуть передавати дані виключно використовуючи USB 2.0 з відповідною швидкістю 480 Мбіт/с.

iphone-15-pro-max-03

Підключення iPhone 15 до моніторів та телевізорів

iPhone 15 за допомогою кабелю USB-C на HDMI можна під’єднати до зовнішнього монітора чи телевізора - в результаті ви отримаєте зображення з роздільною здатністю 4K/60 Гц. Дуже класно, що цю можливість отримали абсолютно всі моделі iPhone 15, а не тільки Pro-версії. 

Для підключення попередніх моделей, зокрема й iPhone 14 Pro Max, вам знадобиться кабель Lightning на HDMI або Lightning на VGA. Все залежатиме виключно від доступного роз’єму самого дисплея. Але максимальна роздільна здатність, яку ви отримаєте, буде лише 1080p. 

iphone-15-pro

Відтворення аудіо

Прослуховувати аудіо на iPhone можна через вбудовані динаміки, AirPods, інші пристрої Bluetooth або AirPlay. Роз’єм USB-C підходить для використання дротових навушників, зокрема нових EarPods (USB-C).

Прослуховувати аудіо на інших динаміках чи навушниках через роз’єм USB-C - для цього необхідно використовувати адаптер Apple USB-C для навушників із роз’ємом 3,5 мм чи адаптер Apple USB-C/Lightning. До тог ж, можна слухати музику в автомобілях, які підтримують CarPlay, для цього знадобиться кабель USB-C/USB-A.

iphone-15-car-play

Запис відео

Сама крута фішка, на наш погляд, в тому, що iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max можуть записувати відео ProRes в 4K/60 кадрів на секунду одразу на зовнішні накопичувачі.

Apple, до речі, це вже двічі продемонструвала в якості реклами нових можливостей айфон, показавши відео закулісся останніх двох презентацій. Під час зйомок презентацій запис відео ProRes відбувався безпосередньо на зовнішній SSD-накопичувач, таким чином знімальна група мала можливість переглядати відзнятий матеріал в реальному часі та вносити корективи в процесі зйомок. 

Відзнятий у вечірній час івент “Scary Fast” на iPhone 15 Pro Max, до до того ж продемонстрував якість відео в умовах слабкого освітлення. 

apple-iphone-15-pro-max-scary-fast

Інтернет-магазин NEWTIME пропонує замовити моделі з лінійки iPhone 15 на нашому сайті newtime.ua Також в нашому каталозі можна знайти будь-який кабель та адаптер на всі випадки життя.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво