Колонка Beats Pill: нова “акустична пігулка” з 24 годинами автономної роботи
Новини
26/06/2024
100
3 хв

Колонка Beats Pill: нова “акустична пігулка” з 24 годинами автономної роботи

26/06/2024
100
3 хв
Звук
Портативна колонка
Beats
Beats Pill
Поширити

Завуальовані тизери колонки Beats Pill з відомими особистостями занадто часто з'являлися впродовж останніх місяців. Все вказувало на те, що чекати на цю “акустичну пігулку” залишилося недовго. Минулого місяця ми писали про те, що нова колонка має вийти вже цього червня.

Трохи історії. 12 років тому, в часи, коли Apple ще не придбала компанію Beats, вийшла перша портативна колонка Beats Pill з високоякісним звуком. У 2015 році Apple випустила оновлену версію блютуз-колонки Beats Pill+, а на початку 2022 року припинила її виробництво. 

І ось популярна свого часу акустика Beats Pill зазвучала геть по-новому. В моделі оновили практично все - від зовнішнього дизайну до внутрішнього наповнення. Додали функцій, яких не було в попередній версії, покращили акустичні характеристики, захист та автономність. 

beats-pill-2024-black-1

Дизайн

Блютуз-колонка Beats Pill представлена в сучасному і практичному  дизайні. Вона отримала м’який на дотик силіконовий корпус із металевою решіткою динаміка, на якому є логотип Beats «b». 

Корпус колонки у верхній частин має декілька приємних на дотик фізичних кнопок. Є зручний знімний шнурок, який легко ковзає навколо зап’ястя для зручності під час носіння. 

Колонка Beats Pill представлена у трьох кольорах: Matte Black, Champagne Gold і Statement Red. Вага колонки становить 680 г.

beats-pill-2024-red

Характеристики

Колонка Бітс Пілл оснащена удосконаленими неодимовими магнітами, які забезпечують великий об’єм повітря, збільшуючи силу двигуна на 28%. Це на виході видає потужніший й точніший звук. Загалом неодимові магніти набагато краще за феритові, які є в більшості колонок, адже при однакових розмірах вони забезпечують в рази більшу потужність. До слова, такі неодимові магніти має колонка JBL Xtreme 3

Низькочастотний динамік колонки Бітс пілл  може витісняти на 90% більше об’єму повітря, а радіатори мінімізують спотворення низьких частот. Всередині колонки замість подвійних високочастотних динаміків встановлено перероблений високочастотний динамік у для додаткової стабільності та аналогічного зменшення спотворень. Обтічний дизайн акустики Beats Pill з нахилом 20º забезпечує кращу проекцію звуку з меншим відбиттям.

Блютуз-колонка Beats Pill, як і попередня версія Pill+, може слугувати гучним зв’язком для під’єднаних пристроїв. Завдяки спеціальному алгоритму, який пригнічує навколишні звуки для націлювання на ваш голос, розмови користувачів будуть особливо чіткими для обох сторін. 

Є підтримка голосового помічника, тож активувати Siri чи Google Assistant можна натиснувши на відповідну кнопку.

Портативна колонка Beats Pill отримала порт USB-C, який дозволяє відтворювати аудіо високої роздільної здатності без втрат через дротове з’єднання. Також USB-C забезпечує легке заряджання та надає можливість заряджати інші пристрої від колонки. 

Колонка Бітс Пілл підтримує Bluetooth 5.3.

beats-pill-2024-black

Захист

Колонка Бітс Пілл отримала надійний захист від води та пилу за стандартом IPX 67. Завдяки спеціальній конструкції з покращеними внутрішніми ущільнювачами, ні вода, ні бруд не потраплять

всередину. Тож її сміливо можна брати на пляж, до басейну чи на прогулянку під проливним дощем.

beats-pill-2024-red-03

Сумісність

Колонка Beats Pill сумісна з iOS та Android. Чіп-платформа Beats забезпечує стабільний доступ до платформ Apple і Android, пропонуючи миттєве сполучення в один дотик, автоматичне налаштування на всіх пристроях, прив’язаних до облікового запису iCloud чи Google, з підтримкою Find My та ‌Find My‌ Device. 

Також можна об'єднати 2 колонки в пару в режимі підсилення задля більшого загального звуку для великих просторів чи створити стереорежим, який розділяє вихідний звук на лівий та правий канали, які надсилатимуться на різні колонки.

beats-pill-2024-champagne-gold

Автономність

Колонка Beats Pill отримала відмінну автономність і може працювати всі 24 години на добу! Попередня версія Beats Pil+l мала вдвічі менший час автономної роботи - 12 годин. 

До того ж, нова колонка підтримує швидку зарядку і за 10 хвилин з Fast Fuel її можна підзарядити для роботи ще впродовж двох годин. Заряджати можна за допомогою USB-C – USB-C кабелю, який є в комплекті (адаптер можна купити окремо).

beats-pill-2024-red-01

Керування

Колонка Бітс Пілл має чотири кнопки на верхній панелі: кнопку живлення, центральну кнопку та кнопки збільшення і зменшення гучності. Кожна кнопка відповідає за свою функцію, відповідно можна керувати певною кількістю функцій, не використовуючи свій iPhone

  • натискання кнопки живлення вмикає або вимикає колонку;

  • коротке натискання засвічує поруч індикатор стану батареї;

  • подвійне натискання активує ‌Siri‌;

  • потрійне натискання змінює напрямок заряджання при підключенні через USB-C;

  • натискання та утримання кнопки живлення під час підключення Pill через USB-C активує дротовий аудіовхід.

beats-pill-2024-red-02

Ціна

Купити колонку Beats Pill на офіційних сайтах Beats та Apple можна за ціною 149,99$, вона є доступною до замовлення у всіх трьох кольорах. Перші поставки нової моделі розпочнуться вже завтра, 27 червня.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво