blog_card
Новини
21/06/2023
6442
2 хв

Нові версії з Wi-Fi: Портативні колонки JBL Boombox 3 та Charge 5 отримали оновлення

21/06/2023
6442
2 хв
Поширити

Найпопулярніші портативні колонки Boombox 3 та Charge 5 отримали вбудований Wi-Fi версії 6.0, це надає безмежні можливості, а саме: трансляції через AirPlay 2, які точно оцінять користувачі iOS, підтримку Alexa Multi-Room Music, вбудований Chromecast та підтримку Spotify Connect. 

Колонки Boombox 3 Wi-Fi та Charge 5 Wi-Fi отримали покращені функції з’єднання, які забезпечують більш стабільне та швидке підключення до джерела звуку та підтримку поєднання з іншими колонками JBL, мають вбудовані мікрофони, які дозволяють здійснювати голосові дзвінки та використовувати їх для конференційних дзвінків.

Новинки легко впізнати по логотипу “Wi-Fi” на драйверах колонок.

jbl-charge-5-wifi-03

Колонка JBL Charge 5 Wi-Fi

Блютуз-колонка JBL Charge 5 Wi-Fi забезпечує якісне відтворення завдяки JBL Original Pro Sound та автономну роботу впродовж 20 годин. Її також можна використовувати і як павербанк, якщо потрібно зарядити ваш смартфон.

JBL Charge 5 можна брати з собою куди завгодно, вона має стійкість до пилу та води зі ступенем захисту IP67. За допомогою функції PartyBoost можна додатково підключити сумісні колонки і вдвічі збільшити якісне звучання музики.

jbl-charge-5-wifi-01webp

Колонка JBL Boombox 3 Wi-Fi

Нова колонка JBL Boombox 3 Wi-Fi - надзвичайно потужна з якісним звуком JBL Original Pro Sound та неймовірно глибокими басами. В цій моделі портативної акустики JBL вперше використала технологію Dolby Atmos, раніше вже застосовувала її для своїх саундбарів, таких як модель JBL Bar 1300. Це, безумовно, надасть ще більше об'ємного неповторного звучання и можете насолоджуватися багатим звуковим спектром, незалежно від того, де ви знаходитесь. Atmos наразі обмежений сервісом Tidal, який потрібно підключати через додаток JBL One.

Ця колонка може працювати до 24 годин на одному заряді. Її також можна використовувати як павербанк і заряджати через неї телефон. Вона має ступінь захисту IP67 та можливість підключення додаткових динаміків з використанням функції PartyBoost.

jbl-charge-5-wifi-02

Оновлення, які отримали колонки JBL оцінять саме ті користувачі, кому необхідні портативні аудіосистеми зі стабільним та швидким підключенням, хорошою автономністю, надійним захистом та об'ємним і високоякісним звуком. 

Додаткові можливості, які надають колонкам останні версії Wi-Fi, не зупиняють музику під час дзвінків, спрямовані на покращення якості звучання вдома, а розширення Multi-Room Music від Alexa до того ж дозволяє керувати колонками по всій домівці. Bluetooth версії 5.3 забезпечує під'єднання портативних колонок під час прогулянок на пляж, до басейну, в парк або подорожей.

 



Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво