blog_card
Огляд
17/01/2024
611
5 хв

Презентація CES 2024: показали гаджети з майбутнього

17/01/2024
611
5 хв
iPhone
Belkin
Чохол iPhone
Zens
Satechi
Поширити

Презентація CES – справжнє вікно в майбутнє, адже саме тут компанії з усього світу хизуються своїми новими гаджетами та технологіями. 

Ми в NewTime – справжні фанати таких заходів, тому вже підготували список цікавих новинок з презентації. Багато з них зовсім скоро будуть на нашому сайті, тож слідкуйте за пальцями 👇

Чохол зі шкіри кактуса

Дійсно інноваційний чохол, який поєднує екологічність, стиль та захист. Зовні та на дотик дарує відчуття дорогої шкіри. Проте це повністю екологічна модель, яка виготовляється із подушечок зрілого кактуса. Сама рослина в процесі не пошкоджується.  

Чохол OtterBox має посилені кути для захисту при падіннях, а також підняті краї біля екрана та камери. Доступно декілька відтінків на вибір. Аксесуар розроблений спеціально під iPhone 15 та надійде в продаж весною 2024 року. Ціна – 60 доларів.   

 otterbox-cactus-leather-case-1

Чохол з акумулятором

Компанія Mophie показала свої чохли-павербанки. Вони не тільки захищають iPhone 15, а й підзаряджають його. В залежності від модифікації смартфона, батарея може мати 2400 мАг, 2600 мАг, або 2800 мАг. Так, повністю підзарядити смартфон не вийде, проте такий чохол збільшує автономність пристрою до 50%. Тим більше, аксесуар доволі компактний, має заокруглені краї та захист від ударів. 

При підключенні до зарядного пристрою USB-C, чохол спочатку заряджає смартфон, а потім сам себе. Ціна – 100 доларів. Mophie буде приймати попередні замовлення вже на початку лютого.  

mophie-juice-pack-cellphone-battery-case-for-iphone-   

Стильні зарядні пристрої з технологією Qi2 від Satechi

Компанія презентувала відразу 2 зарядні пристрої – Satechi 3-in-1 Foldable Qi2 Wireless Charging Stand та Satechi 2-in-1 Foldable Qi2 Wireless Charging Stand.

satechi-3-in-1-foldable-qi2

Аксесуари дуже схожі між собою та мають нову технологію заряджання Qi2. Вона заряджає iPhone потужністю до 15 Вт, точно так само, як офіційні зарядні пристрої від Apple. Додатково можна заряджати годинник Apple Watch та навушники AirPods на платформах по 5 Вт.

satechi-2-in-1-foldable-qi2

Підставки стильно виглядають, мають алюмінієву основу, веганську шкіру та м’яку силіконову платформу. Завдяки складній конструкції, їх зручно транспортувати. Попередня вартість аксесуарів – 130 та 80 доларів.

А ще – компанія Satechi показала новий мережевий зарядний пристрій Satechi 145W USB-C 4-Port GaN Travel Charger. Він одночасно заряджає до 4-х девайсів – смартфон, смарт-годинник, планшет і ноутбук. Пристрій дуже компактний тому ідеально підходить для подорожей. Тим більше в комплекті є декілька адаптерів під різні типи розеток.     

satechi-145w-usb-c-4-port-gan-1  

Зарядна підставка з відстеженням рухів та інші пристрої від Belkin

Цього року Belkin дійсно показав корисну штуку для блогерів та контент-крієйторів – підставку з автоматичним відстеженням рухів. Просто прикріплюєте свій iPhone до неї і можете рухатись куди завгодно. Підставка Belkin Auto Tracking Stand Pro буде автоматично повертатись, щоб ваше обличчя завжди залишалось в кадрі. 

Belkin Auto Tracking Stand Pro

Девайс має моторизовану основу та вбудовану батарею з автономністю до 5 годин. А ще – він заряджає смартфон через MagSafe‌ потужністю до 15 Вт. Auto Tracking Stand Pro буде коштувати 180 доларів та має з’явитися вже найближчим часом.

Також компанія Belkin додатково презентувала ще декілька цікавих девайсів:

  • плоский зарядний пристрій Belkin BoostCharge Pro Convertible Magnetic Wireless Charging Stand with Qi2, який одним рухом трансформується в режим підставки з регульованим кутом нахилу; 
  • зарядку 3 в 1 у формі дерева з поворотною опорою;
  • повербанки-підставки на 8 та 10 тисяч мАг з бездротовою зарядкою;
  • дротовий 4-х портовий зарядний пристрій на 200 Вт;
  • док-станцію 6 в 1 Core GaN Dock.

belkin-boostcharge-pro-convertible-magnetic-wireless

Магнітний кабель StrikeLine Cobra 

Завдяки плетеній основі з вбудованими магнітами, кабель буде завжди акуратно змотаний або прикріплений до металевої поверхні. А ще – він може накручуватись сам на себе та виконувати функцію телефонної підставки. Дуже зручно. 

StrikeLine Cobra передає дані з рекордною швидкістю 480 Мбіт/с, а заряджати девайси можна потужністю до 60 Вт. Це чудовий аксесуар не тільки для смартфонів, а й для планшетів та ноутбуків. Ціна – 25 доларів.

  StrikeLine Cobra

Преміальні зарядні пристрої від Zens

Лідером серед пристроїв Zens стала бездротова зарядна підставка Zens 4-в-1 MagSafe + Watch. Вона може тримати iPhone у вертикальному та горизонтальному положеннях. Є додаткові платформи для зарядки Apple Watch та навушників. А порт USB-C може підживлювати ще й 4-й пристрій. Попередня ціна – 190 доларів. 

bezdrotoviy-zaryadniy-pristriy-zens-4-in-1-magsafe-watch-wireless-charging-station

Також компаній показала – Zens Travel Charger Pro 2. Компактний зарядний пристрій для iPhone з висувною платформою, яка може виконувати роль підставки або зарядки для смарт-годинника. Дуже зручно під час подорожей. 

zens-2-in-1-magsafe-watch-travel-charger-pro-2-1

Наступний пристрій – Zens Office Charger 2. Заряджає відразу 2 пристрої та має дизайн “дерева”. iPhone фіксується під зручним кутом як у вертикальному, так і в горизонтальному положеннях. Чудове доповнення до офісного інтер’єру.

zens-office-charger-2-1

Є й покращена версія цього пристрою – Zens Office Charger Pro 3. Вона має окрему “гілку” для Apple Watch.

bezdrotoviy-zaryadniy-pristriy-zens-office-charger-pro-3

Додатково був показаний зменшений зарядний пристрій – Zens Nightstand Charger Pro 2. Він компактніший навіть за сам iPhone, проте заряджає відразу смартфон та смарт-годинник. До того ж смартфон утримується під зручним кутом в альбомному та портретному режимах.

zens-nightstand-charger-pro-2-1

І наостанок – мініатюрний “млинець” Zens Pro 1. Він обладнаний магнітним вирівнюванням та заряджає iPhone в горизонтальному положенні з потужністю до 15 Вт.   

Zens Pro 1       

Серія незвичних зарядних пристроїв від Anker 

MagGo 3-in-1 Foldable Charging Station – складана зарядна станція для одночасного заряджання 3-х пристроїв (iPhone, AirPods, Apple Watch). Головна її особливість полягає в рекордній компактності. Така річ обійдеться в $110 доларів.

anker-maggo-wireless-charging-station-foldable-3-in-1

Також компанія показала повербанк MagGo 10K Power Bank на 10 000 мАг з магнітним кріпленням, підставкою, невеликим дисплеєм і вихідною потужністю в 15 Вт. Ціна – $90.

MagGo 6.6K Power Bank – ще один повербанк на 6600 мАг, зі складною конструкцією. Його можна використовувати як горизонтальну підставку для смартфона. Ціна – $70.

Крім цього, на презентації були показані й інші девайси від Anker:

  • MagGo 3-in-1 Charging Station – солідний настільний аксесуар для зарядки iPhone, Apple Watch та AirPods. Ціна – $90.

anker-maggo-wireless-charging-station-3-in-1-stand

  • MagGo Wireless Charger – типовий “млинець” з магнітами та зарядкою до 15 Вт. Ціна – $22.
  • MagGo 8-in-1 Power Orb – багатопортова сфера з майданчиком для бездротової зарядки, трьома розетками, двома портами USB-A та двома USB-C. Ціна – $100.

anker-maggo-magnetic-charging-station-8-in-1

  • MagGo 3-in-1 Pad – плоска настільна зарядна станція для одночасного заряджання iPhone, AirPods та Apple Watch. Ціна – $100.

anker-maggo-wireless-charging-station-3-in-1

Початок продажів нових пристроїв Anker поки не розголошуються, але, швидше за все, вони з'являться на вітринах вже цього місяця.

 

Корисні пристрої від Native Union  

Девайс під назвою Voyage 2-in-1 дозволяє одночасно заряджати iPhone та Apple Watch або AirPods Pro. До того ж новинка підтримує стандарт Qi2, який забезпечує потужність зарядки до 15 Вт.

native-union-voyage-2-in-1

Classic Power Bank – "надтонкий" зовнішній акумулятор з магнітним кріпленням для iPhone. Номінальна ємність складає 5000 мАг. На корпусі також є порт USB-C для дротової зарядки інших пристроїв або аксесуарів.

native-union-power-bank

Шкіряний килимок і настільна підставка для ноутбука – два нові аксесуари, які ідеально впишуться в будь-який сетап. Килимок має текстурну поверхню та виготовлений з еко-матеріалів. Підставка для ноутбука отримала металеву складну конструкцію. Вона дозволяє підняти ноутбук або планшет на висоту до 60 см.

Остання новинка від Native Union  – Slim Charger. Тонкий зарядний пристрій, потужністю 67 Вт та двома портами USB-C. Головна відмінність від більшості інших блоків живлення – обшивка з м'якого матеріалу преміум-класу.

native-union-laptop-stand

Ну як вам такі девайси? Ми в NewTime уважно слідкуємо за новинками світу технологій. Тому наші клієнти одні з перших насолоджуються крутими гаджетами. Залишайтесь з нами, адже скоро новинки з’являться на нашому сайті 👍

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво