blog_card
Огляд
22/08/2023
12028
3 хв

Samsung Galaxy S24: які оновлення отримає лінійка?

22/08/2023
12028
3 хв
Поширити

На початку лютого 2023 року, в межах Galaxy Unpacked, Samsung представила лінійку S23, моделі флагманських смартфонів  отримали безліч оновлень.

Серія Samsung Galaxy S22, яка теж мала значні покращення, була презентована роком раніше. Якщо компанія й надалі дотримуватиметься такого ж послідовного графіку, то, скоріш за все, варто очікувати на презентацію Samsung Galaxy S24 в січні-лютому 2024 року, а нові смартфони надійдуть у продаж впродовж кількох наступних тижнів. 

Скільки моделей налічуватиме лінійка Samsung Galaxy S24? 

Скоріш за все Samsung представить декілька моделей, але не менше двох, про таке свідчать чутки. Деякі аналітики схиляються до того, що компанія випустить базову модель та версію Ultra, а модель Plus не випускатимуть задля більшого розділення між базовою версією та Ultra, але деякі джерела з цим не погоджуються. 

smartfon-samsung-galaxy-s23-plus-1

Дизайн Samsung Galaxy S24

Є інсайдерське припущення, що Samsung практично не змінюватиме дизайн, зокрема для базових моделей S24 та S24 Plus. 

В той же час деякі чутки припускають, що Samsung Galaxy S24 Ultra буде оснащена легшою та міцнішою титановою рамою, але як це виглядатиме візуально та чи буде помітно, поки не невідомо. 

Інсайдер Ice Universe, припускає, що Samsung Galaxy S24 Ultra  може отримати оновлений OLED-екран M13, який забезпечить яскравіше зображення, ймовірно до 2000 ніт, та кращу енергоефективність.

Багато чуток щодо розмірів дисплея вказують на те, що вони майже не зміняться. В принципі, можна очікувати на 6,1-дюймовий базовий Galaxy S24, 6,6-дюймовий S24 Plus та 6,8-дюймовий S24 Ultra. 

samsung-galaxy-s23-ultra

Камери Samsung Galaxy S24

Очікується, що базові смартфони з нової лінійки не матимуть суцільного блоку камер, як в моделях S22 та S22 Plus, замість нього отримають плаваючі лінзи камери. 

Преміальна Samsung Galaxy S24 Ultra може отримати більш помітні оновлення, зокрема у зменшенні кількості лінз камери ​​на задній панелі смартфона. Один з інсайдерів передбачає, що S24 Ultra втратить об’єктив камери 3x, це вказує на те що нова модель матиме менше об’єктивів у групі камер.

До того ж, деякі попередні повідомлення стверджували, що нова модель отримає значно більший сенсор основної камери, але деякі чутки повідомляли про те, що характеристики камери не змінюватимуться. 

З останнього витоку ми дізналися, що Galaxy S24 Ultra отримає п'ять камер: основну на 200 МП + 12 МП (ширококутний датчик) + 50 МП (телеоб'єктив) + 10 МП (перископ) та фронтальну на 12 МП.

samsung-galaxy-s-23-camera

Характеристики Samsung Galaxy S24

Преміальна Galaxy S24 Ultra, за чутками, має отримати новий процесор Snapdragon 8 Gen 3 або Exynos 2400. Чіп традиційно залежатиме від регіону. 

Попередні покоління, зокрема лінійка Samsung Galaxy S22, Samsung використовувала чіпи Qualcomm у деяких регіонах в тому числі й США, а от власні процесори Exynos використовувала в інших регіонах, зокрема у Великобританії.

А от Galaxy S23 отримала один процесор для моделей, представлених на усіх ринках.

Деякі витоки свідчать про те, що базові S24 та S24 Plus можуть отримати до 12 ГБ оперативної пам’яті, а Ultra - до 16 ГБ. 

Є повідомлення, що Galaxy S24 Ultra буде оснащена батареєю на 5000 мАг та зарядкою на 45 Вт.

samsung galaxy

Ціна Samsung Galaxy S24 

Щодо ціни, наразі достеменно невідомо якою вона буде. Точно відомо одне, зазвичай приблизний розбіг між вартістю базової моделі, моделі S23+ та Ultra становить по 200 доларів. Так триває вже не одне покоління смартфонів Samsung Galaxy.

Нещодавно презентовані моделі Galaxy Z Flip 5 та Galaxy Z Fold 5 стартували з такими ж цінами, як і Galaxy Z Flip 4 та Galaxy Z Fold 4 минулоріч. Тож, варто сподіватися, що й для нової лінійки Samsung Galaxy S24 цінова політика не змінюватиметься.

samsung-galaxy-s24

До офіційної презентації лінійки Samsung Galaxy S24 ще достатньо часу, тому маємо набратися терпіння і дочекатися на випуск нових смартфонів. Станом на зараз ми не можемо покладатися на достовірність вищеописаних чуток. 

Сподіваємося, що Samsung S24 Ultra традиційно матиме стилус S Pen, отримає нові кольори, водонепроникність IP68, а також нові  функції, до прикладу сканери відбитків пальців на екрані та дисплеї або розширення пам’яті. 

Якби там не було, а новинки нас точно здивують! Отже, очікуємо на офіційний реліз нових моделей Samsung Galaxy S24.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво