Sonos представила довгоочікувані накладні навушники  Ace та колонку Roam 2
Новини
24/05/2024
271
3 хв

Sonos представила довгоочікувані накладні навушники Ace та колонку Roam 2

24/05/2024
271
3 хв
Поширити

Американська компанія Sonos, відома своїми акустичними системами, зокрема компактними саундбарами, і якісним звуком, вперше анонсувала модель навушників, на які дуже давно чекали. Чутки про випуск навушників ходили впродовж останніх місяців. І от це нарешті сталося! Деякі експерти вже побачили певну схожість Sonos Ace з навушниками Apple AirPods Max. Окрім ергономічного дизайна, модель отримала хороший звук, Bluetooth 5.4 та підтримку всіх сучасних аудіотехнологій.

І це ще не все, бренд випустив колонку Roam 2 - друге покоління своєї блютуз-колонки, представленої у 2021 році. 

Але про все по порядку. Що нам пропонують нові накладні навушники Sonos Ace?

Sonos-Ace-Wireless-Headphones-Side-Black-White

Головні акценти Sonos Ace 

Sonos зробила декілька головних акцентів в своїх накладних навушниках. По-перше, комфорт використання, по-друге, достойний функціонал.

sonos-ace-01

Дизайн

Корпус навушників отримав ергономічний дизайн. М’яка обшивка оголів’я виготовлена з нержавіючої сталі, є плавні шарніри, які  регулюють тиск для зміни розміру. Завдяки амбушурам з наповнювачем з ефектом пам’яті та легкій вазі (усього лише 312 грамів) ці навушники можна носити з комфортом і дуже довго/

Модель представлена у двох класичних кольорах: білому та чорному.

Звук

Навушники Sonos Ace оснащені спеціально розробленими  динамічними 40- міліметровими драйверами, які якісно та точно відтворюють увесь спектр частот. Особливість конструкції покращує віддачу на низьких частотах, відтворюючи чіткий потужний звук.

sonos-ace-02

Підтримка технологій

Навушники Sonos Ace підтримують такі технології, як Dolby Atmos, Auracast, режим ANC та режим прозорості.

Головні переваги Dolby Atmos реалізуються за допомогою Sonos TrueCinema. Просторовий звук Dolby Atmos створює об’ємну та реалістичну картину, характерну для домашнього кінотеатру в навушниках. А динамічне відстеження руху голови дозволяє утримувати фокус звуку навіть з рухами голови. 

Технологія Auracast входить до стандарту Bluetooth LE (Low Energy) з можливістю трансляції з передаючого пристрою звуку на нескінченну кількість пристроїв, які знаходяться поруч. Це дозволяє ділитись прослуховуваним контентом на інші сумісні пристрої. Вона розширює відстань зв’язку з джерелом зі стандартних 10 м до 100.

Навушники підтримують найякісніший кодек aptX Lossless, розроблений компанією Qualcomm для передачі якісного аудіо, він забезпечує прослуховування треків без втрат.

Навушники отримали версію Bluetooth 5.4, також функцію multipoint - підключення до кількох джерел одночасно. Це дозволяє зручно переглядати фільми, слухати музику та відповідати на дзвінки на іншому пристрої.

sonos-ace-04

Керування

Навушники мають декілька кнопок, а ще підтримують голосове та сенсорне керування.

Модель легко інтегрується в домашню екосистему Sonos. До того ж, є дуже багато налаштувань додатку Sonos, який оновили напередодні випуску навушників.

Датчики, які розташовані всередині навушників, реагують на знімання та одягання, завдяки чому або ставлять відтворення на паузу, або відновлюють його відповідно.

sonos-ace-03

Автономність

Навушники Sonos Ace з увімкненим ANC автономно працюватимуть до 30 годин! Для повної зарядки навушників необхідно 3 години.

Також підтримується швидка зарядка, яка надає додаткових 3 години прослуховування за 3 хвилини підзарядки. 

Sonos-Ace-05

Комплектація

Навушники Sonos окрім бездротового підключення мають дротове через кабель з джеком 3.5 та USB-C. До комплекту навушників додаються кабелі USB-C 3.5 та USB-C - USB-C, а також чохол на магнітній застібці. Навушники і коробка виготовлено з екологічних матеріалів.

Купити навушники Sonos Ace пропонує інтернет-магазин NewTime. Ми вже приймаємо замовлення на новинку. Модель надійде у продаж в країнах Європи на початку червня за ціною 499€ або 449$.

Колонка Roam 2

Sonos представила перше покоління Roam три роки тому. Колонка має два цифрові підсилювачі, низькочастотний та високочастотний динаміки. Є підтримка Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, голосових помічників Google Assistant і Amazon Alexa та технології Apple AirPlay 2. Колонка надійно захищена від води та пилу за стандартом IP67.

sonos-roam-2-02

Характеристики Sonos Roam 2

Колонка Roam другого покоління отримала міцний корпус, пять яскравих кольорів: синій, зелений, червоний, білий та чорний, компактні розміри в унікальному форм-факторі, підтримку Wi-Fi та Bluetooth, якісний звук та чудовий захист від води та пилу IP67.

Модель важить 500 грамів, швидко перемикається з Wi-Fi-з'єднання на Bluetooth та має потужний адаптований звук.

Це насправді універсальна та портативна колонка, яку варто розглядати до покупки в цьому сезоні.

Колонка Sonos Roam Gen2 сумісна з десятками потокових сервісів, зокрема Sonos Radio. Є зручне керування за допомогою Sonos, голосових команд. а також сервісів Amazon Alexa, Google Асистент та Apple AirPlay 2 

sonos-roam-2

Автономність Sonos Roam 2

Колонка Sonos Roam 2 - ідеальний варіант для будь-яких мандрівок. Вона працюватиме в режимі безперервного відтворення до 10 годин без заряджання, якщо вона не використовується, то акумулятор зберігає заряд до 10 днів. Для підзарядки колонку можна підключити до спеціального магнітного зарядного пристрою Sonos, який продається окремо, чи підключити до зарядного пристрою з підтримкою Qi. Колонку можна підзарядити, використовуючи кабель USB-C, який входить до комплекту.

sonos-roam-2-01

На офіційному сайті компанії можна замовити нову колонку за ціною 179$ або 199€.

Купити колонку Sonos Roam 2 пропонує інтернет-магазин NewTime. На нашому сайті можна замовити цю модель. А також загляніть до нашого каталогу, в нас є і портативні колонки, і багатий вибір навушників.

Оцініть статтю
rating-r3
1
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво