blog_card
Підбірки
14/11/2023
4227
6 хв

ТОП 15 найкращих чохлів для iPhone 15: стиль, захищеність, практичність

14/11/2023
4227
6 хв
Поширити

Задумалися ми якось про найкрутіші чохли для iPhone. Та такі, щоб їх хотілося, як нову страву у дорогому ресторані.

Підібрали аж 15 варіантів на будь-який смак. Є тут і преміальні чохли, і бюджетні, і креативні. Словом, кожен знайде тут щось своє 👇

FineWoven case – повністю екологічний та універсальний

Це класичний чохол від Apple, в якому немає нічого зайвого, лише приємні кольори, виріз для камери та фірмовий логотип компанії. Підходить як під діловий, так і під стиль кежуал.

Модель зроблена з нового матеріалу, представленого у 2023 році – FineWoven. Він повністю екологічний, а при торканні нагадує м'яку замшу. Товщина чохла FineWoven лише кілька міліметрів, тому можна легко підключати свій iPhone до бездротової зарядки.

15-pro-max-finewoven-case

Apple iPhone Clear Case with MagSafe – підкреслює дизайн смартфона

Чохол повністю прозорий, тому ідеально підходить для тих, хто не бажає приховувати елегантний дизайн свого iPhone. Apple iPhone Clear Case зроблений з полікарбонату, який надійно захищає поверхню смартфона від потертостей та подряпин.

Apple добре подбала про хімічний склад, тому чохол не жовтіє з часом. Навпаки, навіть після кількох років використання, зовнішній вигляд буде таким самим, як при покупці.

Знімати чохол під час заряджання не потрібно, просто поставте свій iPhone на MagSafe чи інший зарядний пристрій із сертифікатом Qi.

apple-iphone-15-pro-clear-case (1)

Apple iPhone Silicone Case with MagSafe – улюбленець публіки

Короткий, строгий, елегантний – можна нескінченно підбирати епітети. Це один із найпопулярніших чохлів серед власників iPhone. Багато в чому завдяки силіконовій основі, яка має кілька переваг:

  • дуже приємний на дотик;
  • зберігає еластичність та колір протягом довгих років;
  • не дає смартфону ковзати навіть на похилій поверхні;
  • добре захищає від подряпин та потертостей.

Чохол Apple iPhone Silicone Case with Magsafe підтримує бездротову зарядку та має 8 відтінків – від стриманих до найяскравіших.

apple-silicon-case-iphone-15

Spigen Ultra Hybrid Zero One with MagSafe – "найтехнологічніший"

Чохол моментально притягує погляд своїм "технічним" дизайном. Здається, що в його основі лежить багато мікросхем, чіпів та датчиків. Словом, виглядає оригінально та незвичайно. Зроблений із якісного поліуретану, який зберігає “магазинний” зовнішній вигляд роками.

Окрім стильного дизайну, чохол Spigen Ultra Hybrid Zero One with MagSafe має захист військового рівня з піднятими краями біля екрана та камери. Смартфон витримує падіння із 1-1,5 метра. Є вбудовані магніти, що підтримують бездротову зарядку. З відтінків – білий та чорний. Рекомендуємо другий варіант, який виглядає більш вражаюче.

spigen-utra-zero-one-iphone15-01

Moshi Napa Slim Hardshell Case – для любителів металу

Дуже акуратний та витончений чохол з вінтажним шармом. Він зроблений з екошкіри та має кілька металевих вставок – кнопки, емблема та блок камери з оригінальною текстурою. Чохол виглядає досить сміливо та точно підійде любителям металевих аксесуарів.

Модель Moshi Napa Slim Hardshell Case не тільки захищає смартфон від подряпин та потертостей, а й сама досить стійка до них. Бокова амортизуюча частина забезпечує захист від падіння військового рівня. Moshi Napa Slim Hardshell Case сумісний з MagSafe і бездротовою зарядкою стандарту Qi, тому під час заряджання чохол не потрібно знімати.

moshi-napa-slim-hardshell-case

Laut Huex Protect case with MagSafe – напівпрозорий захист

Це чохол із напівпрозорою задньою панеллю, який підкреслює дизайн iPhone. Завдяки м'якому силіконовому покриттю, накладка дуже приємна на дотик і не вислизає навіть у вологих руках.

Головна фішка Laut Huex Protect case – технологія, яка розподіляє силу удару по всьому корпусу чохла. iPhone не ушкоджується навіть при падінні з 4-метрової висоти. Невеликі виступи по краях забезпечують додатковий захист екрана та блоку камер. У задню панель вбудовані магніти, тому можна заряджати свій iPhone прямо у чохлі.

laut-huex-protect-case-with-magsafe-for-iphone-15

Laut Revive Prop case with MagSafe – з висувною підставкою

Дизайн накладки дуже схожий із попередньою моделлю своїм прозорим корпусом. Але є одна корисна фішка – алюмінієве висувне кільце. Воно дозволяє встановлювати iPhone у горизонтальному та вертикальному положенні, а при необхідності повністю ховається у корпусі чохла. Це дуже зручно при перегляді відеоконтенту плюс кільце дозволяє надійніше фіксувати свій iPhone в руці.

Корпус чохла Laut Revive Prop case with MagSafe дуже гладкий та міцний, є захист від падіння з 3-метрової висоти. Виступаюча рамка над екраном та камерами додатково захищає ці деталі від пошкоджень.

laut-revive-prop-case-with-magsafe-for-iphone-15

UAG Monarch Pro Kevlar Case with MagSafe – "броньований" захист від падінь

Це не чохол, а повноцінна броня для айфона. Він створений спеціально для тих, хто не хоче розлучатися зі своїм смартфоном під час пригод. Чохол має найвищий 5-шаровий ступінь захисту, тому iPhone переживе падіння з 8-метрової висоти на кам'яну поверхню.

Чохол UAG Monarch Pro Kevlar Case with MagSafe зроблений із міцного полікарбонату, має великі кнопки та кріплення для шнурка. Дизайн досить агресивний, наче жадає нових викликів. Накладка має антиковзне покриття та підтримує бездротову зарядку MagSafe.

uag-monarch-pro-kevlar-case

UAG Plyo Case with MagSafe – елегантний та ударостійкий

Простий елегантний дизайн із посиленим захистом по краях. Чохол має кольоровий модуль MagSafe, який поєднується з основним відтінком, плюс підтримку Apple Pay.

Виробнику вдалося поєднати в цій моделі посилений захист та досить тонкий корпус полікарбонатної накладки. Ударостійка конструкція захищає iPhone від падіння з висоти 5 метрів. Є невеликі виступи над екраном та камерою для додаткового захисту. Чохол UAG Plyo Case with MagSafe не ковзає навіть на вологій поверхні та має точки кріплення для шнурка.

uag-plyo-case-iphone-15

Pitaka MagEZ Case 4 – найтонший

Ммм, а ось цей чохол – улюбленець усієї нашої команди. Він з'явився у продажах відносно недавно і завоював статус найтоншого – всього 0,93 мм. Здається, ніби тримаєш у руках голий iPhone. Навколо модуля камери є металева рамка додаткового захисту. Трохи скошені краї та бездоганне полірування не тільки приємні на дотик, вони ніби зменшують реальні розміри смартфона в руці.

pitaka-magez-case-4-twill

Ще одна фішка чохла – унікальна текстура. Вона нагадує дороге карбонове покриття, яке цікаво виглядає та ідеально доповнює діловий стиль. Відтінків і візерунків тут дуже багато – від простих до найсміливіших. Кожен знайде тут щось своє.

Pitaka MagEZ Case 4 має найпотужніші магніти для заряджання за допомогою MagSafe, а також підтримує NFC для безконтактних платежів.

Знімок екрана 2023-11-15 о 10.16.50

Njord Slim MagSafe Case – еталон мінімалізму

Це один із найбюджетніших чохлів, який просто створений для мінімалістів. У ньому немає нічого зайвого, лише лаконічні відтінки, класична форма та стандартний виріз під камеру. Накладка має гладкі бічні грані та рельєфну задню частину для зменшеного ковзання.

Модель Njord Slim MagSafe Case на 100% зроблена із сертифікованого пластику та має товщину всього 2 мм. Є захист військового стандарту 810H, завдяки якому iPhone не боїться падіння з 2-метрової висоти. Підняті краї чохла додатково захищають камеру та дисплей від подряпин. Є підтримка бездротової зарядки MagSafe.

njord-slim-magsafe-case-01

Native Union (RE) Classic Case – преміальний у кожній деталі

Чохол має стриманий дизайн та зроблений з преміальних матеріалів, виготовлених в Італії. Native Union (RE) Classic Case поєднує в собі гладку та зернисту шкіру, що досить незвичайно відчувається у руці. З елегантністю цієї моделі мало хто може конкурувати. Тим паче матеріал цілком екологічний.

Полікарбонатний каркас захищає смартфон від падіння з висоти до 2 метрів. Завдяки виступаючим рамкам, блок камери та екран захищений від подряпин. Накладка має кілька відтінків та підтримує бездротову зарядку. Її можна поєднувати з універсальним слінгом чи гаманцем.

native-union-re-classic-case

 

Njord Fabric MagSafe Case – для любителів тканини

У цьому чохлі зливаються світлі та темні відтінки тканини, що створює майже 3D-ефект. Модель повністю екологічна і дарує непередавані тактильні відчуття, ніби торкаєшся м'якого та теплого светра.

Чохол Njord Fabric MagSafe Case зроблено відповідно до військового стандарту 810H, тому він захищає смартфон від падіння з 2-метрової висоти. Виступаючі краї, додатково захищають екран і блок камери від подряпин. Є підтримка бездротової зарядки MagSafe.

njord-fabric-magsafe-case

 

Spigen Classic C1 – напівпрозорий ретро-дизайн

Дизайнери передали в цьому ексклюзивному чохлі епоху перших iMac. "Технологічний" зовнішній вигляд точно сподобається любителям техніки Apple. Чохол Spigen Classic C1 зроблений із пластику та моментально притягує погляд.

Є захист від падінь із 2-метрової висоти та підтримка бездротової зарядки MagSafe. Підняті краї чохла додатково захищають камеру та дисплей від подряпин.

spigen-classic-c1-with-magsafe

iPhone FineWoven Wallet – футляр для карток з “локатором”

Це не зовсім чохол, хоч і захищає невелику задню частину iPhone від потертостей. Головна його фішка – зберігання банківських карток, документів, ключів та інших дрібниць.

Він зроблений з екологічного матеріалу FineWoven та надійно кріпиться до задньої частини смартфона за допомогою магнітів. Футляр дуже компактний, тому приємно відчувається у руці. Apple iPhone FineWoven Wallet можна прикріпити навіть поверх іншого чохла, головне гармонійно підібрати відтінки.

Футляр підтримує функцію "Локатор", тому його можна швидко знайти за допомогою свого iPhone.

apple-fine-woven-wallet-case-01jpeg

Думаєте, це всі чохли, які ми маємо? Не вгадали 🙂 У нашому каталозі NewTime ще багато цікавих варіантів майже для будь-яких моделей iPhone. Обов'язково завітайте туди. А якщо буде потрібна допомога, пишіть чи дзвоніть нашим менеджерам. Вони професійні чохломани 😉

 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво