Віртуальна реальність з окулярами Pico: від G3 до флагмана Pico 4 Enterprise
Огляд
28/05/2024
294
4 хв

Віртуальна реальність з окулярами Pico: від G3 до флагмана Pico 4 Enterprise

28/05/2024
294
4 хв
Поширити

Pico досить молода компанія, заснована менше 10 років тому, але при цьому є провідною VR компанією, яка застосовує незалежні інновації та науково-дослідні розробки. Зосередившись на технології VR “All-in-one”, бренд прагне об'єднати спільноту для відкриття нового світу - світу віртуальної реальності .

Китайський виробник випускає універсальні гарнітури, пропонуючи користувачам технологічні пристрої з найдосконалішими конфігураціями. 

Pico має оновлену лінійку, яка складається з шести різних гарнітур віртуальної реальності: Pico G3, Pico Neo3, Pico Neo 3 Link, Pico Neo3 Pro, Pico Neo3 Pro Eye та Pico 4 Enterprise. Саме про неї і піде мова. Пропонуємо розглянути основні характеристики актуальних моделей виробника.

pico-neo3-pro-03

Що спільного?

Всі ці гарнітури Pico мають багато спільного. До прикладу, віртуальні окуляри, починаючи від базових Pico G3, отримали ергономічний дизайн, який забезпечує максимальну зручність та комфортне носіння впродовж тривалого використання, навіть поверх звичайних окулярів. По-друге, всі гарнітури оснащені потужним процесором Snapdragon XR2 на 8 ядер та мають ємний акумулятор на 5300 мАг.

okulyari-virtualnoyi-realnosti-pico-g3-01

До того ж, всі окуляри отримали сертифікований режим TÜV Rheinland Low Blue Light, який гарантує комфортний режим з приглушенням синього світла, убезпечуючи сітківку ока від шкідливої енергії. 

Звісно, в окулярах віртуальної реальності Pico можна робити багато цікавих і корисних речей. Окрім ігор, занять фітнесом, “відвідування концертів” окуляри підтримують корпоративну операційну систему Pico Business Suite з опціями для налаштування роботи гарнітури та адаптації гарнітури до свого бізнесу. 

Таким чином окуляри віртуальної реальності Pico є мультифункціональним, вони створені і для розваг, і для роботи.

pico-neo3-pro-eye-01

Віртуальні окуляри Pico G3

Віртуальні окуляри PICO G3 є пристроєм для віртуальної та доповненої реальності. Це наступне покоління PICO G2, яке отримало ряд покращень. Окуляри працюють на платформі Snapdragon XR2 з хорошою енергоефективністю та вищою продуктивністю.

okulyari-virtualnoyi-realnosti-pico-g3-02

Дизайн Pico G3

Завдяки ергономічному дизайну, віртуальні окуляри - легкі, зручні та добре збалансовані. М'які ремінці надійно тримають гарнітуру, а розташований на задній панелі акумулятор ємністю ємністю 5300 мАг виступає, як противага, утримуючи баланс. Вага окулярів 604 грами.

okulyari-virtualnoyi-realnosti-pico-g3-03

Характеристики Pico G3

Окуляри PICO G3 мають 4K дисплей з високою роздільною здатністю 3664 × 1920 та частотою оновлення 72Гц - 90Гц, а також нову ОС, яка пропонує більш цікавий та, водночас, реалістичний досвід віртуальної реальності. Окуляри з конфігурацією 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої пам’яті можуть одночасно запускати декілька додатків і ресурсів, а батарея дозволяє безперевно використовувати гарнітуру впродовж трьох годин.

Інтернет-магазин NewTime пропонує купити окуляри віртуальної реальності PICO G3 за ціною 22 413 грн.

Гарнітура віртуальної реальності Pico Neo3

Гарнітура PICO Neo3 також оснащена дисплеями 4K HD з приголомшливими звуковими ефектами. 

okulyari-virtualnoyi-realnosti-pico-neo3-phs-n3-01

Характеристики PICO Neo3

Окуляри віртуальної реальності мають у 2 рази продуктивніші Центральний та Графічний процесори.

А також вищу в 6 разів роздільну здатність 3664 × 1920, вищу пропускну здатність відео та підтримку панорамних відео 8K@60Hz, а також в 11 разів швидшу обчислювальну потужність ШІ у порівнянні з процесором XR1.

Окуляри PICO Neo3 отримали 6 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ пам’яті , які забезпечують підтримку різноманітних додатків, а також програм для бізнесу.

Окуляри разом з користувачем можуть динамічно змінювати частоту оновлення між 72 Гц та 90 Гц в залежності від програм для кращої їхньої продуктивності.

Окуляри PICO Neo3 мають вагу 642 грами, а також знімну поліуретанову подушку для обличчя в комплекті, її легко прати, тому можна використовувати для багатьох користувачів.

Пропонуємо купити окуляри віртуальної реальності PICO Neo3 за ціною 30 563 грн.

Окуляри віртуальної реальності Pico Neo 3 Link

Гарнітура Pico Neo 3 Link має дисплей 4К з роздільною здатністю 3664 x 1920 пікселів та частотою оновлення до 90 Гц. РК-екран забезпечує якісну картинку, ніж світлодіодний, темні області в іграх та відео 360° виглядають дуже добре.

pico-neo-3-link-02

Потужний процесор Qualcomm XR2, ємний акумулятор 5300 мАг, ергономічний дизайн, ефектні стереозвукові ефекти та доступ до бібліотеки VR на ПК за допомогою SteamVR, де є понад 4000 найменувань для розваг. З окулярами Pico Neo 3 Link - це все можливо, до того ж у високій якості, з низькою затримкою та якістю зображення без втрат. 

Окуляри віртуальної реальності мають поле зору 98° та вагу 642 грами. Гарнітура відмінний набір характеристик за доступною ціною. Купити Pico Neo 3 Link пропонуємо за 12 999 грн.

pico-neo-3-link-01

Pico Neo3 Pro/ Pico Neo3 Pro Eye

Окуляри віртуальної реальності Pico Neo3 Pro отримали 6 ГБ оперативної та 256 ГБ вбудованої пам'яті. Окуляри підтримують Wi-Fi 6, дозволяють миттєво перемикатися на ПК та працюють на ОС Android 10.

Гарнітура отримала 5,5- дюймовий дисплей з роздільною здатністю 3664 x 1920 та частотою оновлення: 72/90 Гц.

Окуляри мають поле зору 98° та вагу 673 грами.

Ціна Pico Neo3 Pro становить 38 713 грн.

pico-neo3-pro-04

Окуляри віртуальної реальності Pico Neo3 Pro Eye отримали такі ж самі характеристики, як у моделі Pico Neo3 Pro. Єдина відмінність - ці окуляри підтримують технологію стеження за очима Eye Tracking Technology та мають 2 камери відстеження: 400 x 400 при 120 Гц.

Купити Pico Neo3 Pro Eye пропонуємо за ціною 42 788 грн.

pico-neo3-pro-02

Pico 4 Enterprise

Віртуальні окуляри Pico 4 Enterprise є флагманом цієї лінійки. 

Вони працюють на базі процесора Qualcomm Snapdragon XR2, але отримали найкращий дисплей та обробку графіки. Гарнітура має дисплей 4K+, на 35% кращий за 4К, з частотою оновлення 90 Гц, Pico 4 Enterprise отримали найбільший серед моделей лінійки кут огляду 105° та щільність пікселів 1200 PPI.

pico-4-enterprise-01

Камери Pico 4 Enterprise

Окуляри отримали точне відстеження обличчя, очей та рук, яке підтримується двома інфрачервоними камерами.

До того ж, чотири камери з алгоритмами SLAM забезпечують високоточне відстеження та картографування навколишнього середовища. Потужна RGB-камера на 16 МП (під передньою панеллю) забезпечує високу насиченість кольорів, яка охоплює 100% колірної гами стандарту RGB.

pico-4-enterprise-02

Дизайн

Окуляри PICO 4 Enterprise, як і інші моделі, мають регульовані ремені та використовують подвійну маску з поліуретанової піни, яка швидко знімається за допомогою магнітних затискачів та легко чиститься. Контролери дуже зручні, користувачі можуть їх тримати на малій відстані один від одного, забезпечуючи захист за допомогою виявлення ударів, а широкосмуговий двигун HyperSense забезпечує реалістичний тактильний зворотній зв’язок.

pico-4-enterprise-03

Переваги

Головними перевагами окулярів PICO 4 Enterprise є нова система відстеження обличчя та очей, новий магазин додатків Pico Store та захисна кришка PU.

Флагманська модель отримала 8 ГБ оперативної та 256 ГБ вбудованої пам'яті, працює безперервно впродовж 3-х годин, має підтримку швидкої зарядки та вагу 593,1 грами (300 г без акумулятора та ремінця).

Купити PICO 4 Enterprise на нашому сайті newtime.ua пропонуємо за ціною 67 238 грн.

pico-neo-3-link-03

Оцініть статтю
rating-r3
1
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво