blog_card
Підбірки
15/08/2023
8351
8 хв

Який PowerBank краще купити в 2023 році?

15/08/2023
8351
8 хв
Поширити

PowerBank - портативний зарядний пристрій, який є вашим надійним помічником, адже заряджатиме ваші гаджети будь де, під час поїздок та подорожей, якщо ви не маєте можливості під’єднатися до електроживлення. Це зручний і компактний аксесуар, який забезпечує швидку бездротову зарядку ваших гаджетів.

Сучасні моделі павербанків - універсальні, вони мають чималу ємність, зроблені з якісних, стійких до пошкоджень, матеріалів. Саме тому забезпечують безпечне заряджання будь-яких ваших девайсів швидко та “надовго”. 

У продажу представлені павербанки багатьох брендів, які, в свою чергу, пропонують величезну кількість моделей, що мають різні характеристики. Який зовнішній акумулятор краще обрати? Все залежить від бюджету та ваших особистих потреб. Павербанки мають різні характеристики та показники, такі як: ємність, номінальна ємність, вихідна/вхідна  потужність, кількість портів, підтримка MagSafe тощо.

Деякі зовнішні акумулятори розраховані для швидкої підзарядки смартфона впродовж дня, а є багатофункціональні павербанки, якими можна заряджати одночасно два, три або чотири різні гаджети. 

Звісно, що вартість зарядного пристрою напряму залежить від показників його ємності та потужності, тобто моделі для зарядки виключно смартфонів коштуватимуть дешевше, ніж пристрої, які здатні швидко заряджати, до прикладу ваш ноутбук або декілька гаджетів. Ми пропонуємо вам ознайомитися з підбіркою найкращих моделей, на які варто звернути увагу. 

Зовнішній акумулятор Green Cell GC PowerPlay Ultra 128 W 26800 mAh

Павербанк Green Cell GC PowerPlay Ultra 128 W 26800 mAh має чотири порти швидкої зарядки загальною потужністю 128 Вт. Така висока потужність забезпечує дуже швидке й одночасне заряджання ноутбука, планшета та смартфонів. Зарядити сам павербанк можна всього за 2 години.

Завдяки ємності 26 800 мАг павербанк може заряджати MacBook Pro 13” - 1,4 рази, iPad Pro 12,9” - 2 рази або iPhone 12 - 7 разів. Павербанк  можна взяти з собою в найдовшу подорож чи використовувати під час тривалого польоту в літаку. Має вбудований акселерометр, за допомогою якого ви знатимете про стан зарядки павербанка. 

Двосторонній порт USB-C Power Delivery вихідною потужністю 65 Вт швидко заряджатиме всі найновіші ноутбуки із портом USB-C, порт також відповідає за швидку зарядку самого павербанка.

Порт USB-C Power Delivery вихідною потужністю 27 Вт швидко заряджатиме планшети або консолі, до прикладу iPad Pro або Nintendo Switch також під час їх використання.

Порти USB-A Ultra Charge вихідною потужністю 18 Вт забезпечують швидку зарядку найновіших смартфонів, зокрема iPhone 12 та Samsung S20 Ultra, завдяки хорошій сумісності з такими технологіями, як Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP або Apple 2.4A.

Функція Pass-Through дозволяє одночасно заряджати павербанк, а також усі підключені до нього гаджети. 

Пристрій можна використовувати як багатопортовий зарядний акумулятор або брати павербанк з собою куди завгодно.

Green-Cell-GC-PowerPlay-Ultra-26800-7

 PowerBank Baseus Bipow Digital Display 30000mAh 20W 

Зовнішній акумулятор Baseus Bipow Digital Display 30000mAh 20W  - багатофункціональний пристрій, оснащений 4 вбудованими портами. Має стильний дизайні та представлений у двох кольорах: Black та White. LED-дисплей на корпусі пристрою відображає такі показники: рівень заряду, силу струму та рівень напруги. Вага пристрою 663 г.

Павербанк Baseus Bipow Digital Display має потужність 20 Вт - це дозволяє швидко віддавати заряд іншим пристроям. Цей показник вказує також на те, що він здатен споживати 20 Вт і, якщо заряджати його відповідним зарядним блоком - то поновлює заряд свій він теж досить швидко.

Пристрій має велику ємність 30000 мАг, а також інтелектуальну систему управління, яка самостійно обирає напругу, відповідно до того гаджету, який необхідно зарядити.

Роз'єм USB Type-C можна використовувати для зарядки смартфона, планшета або бездротової колонки, а також для зарядки самого акумулятора.  Наявність різних портів: USB, PD та Type-C надає можливість підключити для зарядки до 3 гаджетів одночасно. За допомогою роз'єму USB Type-C можна заряджати сам павербанк.

Універсальний Powerbank Baseus Bipow Digital Display 30000mAh 20W підтримує зарядку гаджетів на iOS та Android. Ваші гаджети заряджатимуться швидко і безпечно, а зарядний пристрій, маючи міцний корпус та 9 рівнів інтелектуального захисту, служитиме довго. 

basus-bipow-digital-display

Зовнішній акумулятор Baseus Amblight Digital Display Quick Charge Power Bank 30000mAh 65W

Зарядний пристрій Baseus Amblight Digital Display Quick Charge Power Bank 30000mAh 65W - це потужний павербанк, який здатен швидко заряджати ноутбук, до прикладу Macbook pro 13” від 0% до 50% лише за 50 хвилин за допомогою кабеля Type-C to Type-C, який входить до комплекту.

Багатофункціональний павербанк може заряджати 3-5 пристроїв одночасно, порт USB-C підтримує максимальну вхідну потужність 60 Вт. Має порти зарядки: Micro-USB, USB Type-C та цифровий дисплей, який показує рівень заряду. Можна обрати один з запропонованих кольорів: чорний або білий. Вага пристрою 500 грамів, він ідеально підходить для ділових поїздок або на природу.

Baseus Amblight Digital Display Quick Charge Power Bank 30000mAh 65W Black

Зовнішній акумулятор Baseus Adaman Metal Digital Display Quick Charge Power Bank 65W 20000mAh

Павербанк Baseus Adaman Metal Digital Display Quick Charge Power Bank 65W 20000mAh має стильну зовнішність та невелику вагу 450 г.  Моделі представлені в 2-х кольорах: чорному та синьому. Корпус виготовлений з алюмінієвого сплаву, який запобігає перегріву самого пристрою та гаджетів, які заряджаються, це робить його максимально безпечним. До того ж на корпусі є цифровий світлодіодний індикатор заряду, який відображає рівень заряду акумулятора. Це дуже потужний пристрій, він має ємність 20000мАг, а номінальна ємність становить 12000. Оснащений одним портом PD USB-C потужністю 65 Вт та двома портами QC USB-A потужністю 30 Вт, задля того, щоб можна було одночасно заряджати ноутбук та смартфон максимально швидко. Пристрій підтримує всі технології швидкого заряджання, використовуючи технологію PD швидко заряджає не тільки гаджети а й себе. Він "миттєво" зарядить ваш ноутбук через USB-C. також може зарядити ваш iPhone 13 Pro Max від 0% до повного заряду 2,5 рази, Galaxy S10 3,4 рази та MacBook Pro 15'' 1,4 рази. Це просто ідеальний компаньйон для ваших подорожей та ділових поїздок.

Baseus-Adaman-Metal-Digital-Display-Blue-1645083916

Зовнішній акумулятор Xiaomi Mi PowerBank 20000mAh

Акумулятор Xiaomi Mi PowerBank 20000 mAh має порт Type-C для швидкої зарядки потужних гаджетів, зокрема таких, як MacBook Pro, Mi Notebook і Nintendo Switch. Може заряджати три пристрої одночасно за допомогою одного порту Type-C та двох портів USB-A. При окремому використанні порт Type-C здатний підтримувати високе енергоспоживання гаджетів,а порти USB-A можуть заряджати менш потужні до енергоспоживання пристрої, такі як Bluetooth-навушники та смарт-годинники З максимальною вхідною потужністю 45 Вт порт Type-C підтримує двосторонню швидку зарядку, а зарядний кабель E-Marker, який є у комплекті, підтримує високі струми до 5 А. При спільному використанні Xiaomi Mi PowerBank 20000 mAh можна зарядити до 100% за 4,5 години. Павербанк дуже потужний та має цікаву зовнішність, він нагадує нефрит.

Xiaomi-Mi-PowerBank-20000mAh-50W-3

Зовнішній акумулятор Mophie Powerstation Pro

Mophie Powerstation Pro - потужний павербанк, який забезпечує забезпечує до 45 Вт швидкої зарядки для заряджання ваших гаджетів. Наявність двох портів USB-C PD дозволяє заряджати два пристрої одночасно, до прикладу iPhone та iPad

Оснащений універсальним портом USB-C PD, завдяки чому може щвидко заряджати будь-який ваш гаджет: PowerStation, iPad, AirPods, Apple Watch тощо. Використовуючи павербанк Mophie powerstation pro, який має ємність 20000 мАг, ви подовжите час роботи MacBook до 8 годин, а  iPhone на 72 години. Має вагу 663 грами.

mophie-powerstation-pro-5

Зовнішній акумулятор Xiaomi Redmi PowerBank 20000 mAh 18W QC3.0 Type-C

Портативний акумулятор Xiaomi Redmi PowerBank 20000 mAh 18W QC3.0 Type-C має продуманий дизайн, виготовлений з якісного та зносостійкого АБС-пластика та важить 480 грамів.

Павербанк має ємність 20000 мАг, вихідну потужність 18 Вт та обладнаний двома виходами USB-A, двома портами для зарядки: Micro-USB і USB Type-C.

Підтримується швидка зарядка 18 Вт на вході та виході. оснащений багаторівневим захистом від перегріву, перенапруги, короткого замикання тощо. Всього передбачено 9 ступенів захисту, що робить пристрій дуже безпечним.

Xiaomi-Redmi-PowerBank-20000-mAh-02

Зарядний пристрій Belkin BOOST↑CHARGE MagSafe Magnetic Portable Wireless Charger 10,000mAh

Павербанк Belkin BOOST↑CHARGE, сумісний з MagSafe та заряджатиме iPhone 12 і новіші моделі. Пристрій має ємність 10 000 мАг і забезпечує швидку бездротову зарядку до 7,5 Вт завдяки сумісності з MagSafe. 

Можна підключати зарядний пристрій вдома чи в офісі для використання в якості бездротової панелі для заряджання, або брати з собою куди завгодно і використовувати його, як портативний зарядний пристрій. Павербанк компактний і має вагу 263 грами.

Завдяки технології наскрізного живлення можна одночасно заряджати і смартфон, і сам павербанк 

Павербанк забезпечує швидку зарядку сумісних пристроїв через порт USB-C потужністю 18 Вт та повну зарядку акумулятора менш ніж за 3,5 години.

Світлодіодний індикатор для зручності повідомляє про ступінь заряду в пристрої. 

Belkin-Magnetic-Portable-Wireless-Charger-1

Зовнішній пристрій Satechi Quatro Wireless Charger

Зовнішній акумулятор Satechi Quatro Wireless Power Bank 10000mA швидко і безпечно зарядить всі сумісні пристрої с підтримкою технології Q.

Зовнішній акумулятор Satechi з бездротовою зарядкою зможе заряджати три ваших гаджети одночасно. Зарядний пристрій Satechi Quatro Wireless Power Bank  має ємність 10000 мАг та заряджатиме Apple Watch, iPhone, Samsung, AirPods. До прикладу він зможе повністю зарядити iPhone 11 до двох разів.

Щодо заряджання бездротових навушників AirPods Pro, пристрій Satechi Quatro Wireless Power Bank може заряджати за допомогою QI, а от AirPods 2 можна заряджати через кабель чи бездротово за наявності зарядного кейса.

Зовнішній акумулятор з бездротовою зарядкою Satechi Quatro Wireless Power Bank має USB-C PD для заряджання iPad Pro або швидкої зарядки iPhone. Пристрій забезпечує потужність до 18 Вт на вході і виході, це дозволяє швидко зарядити і сам зовнішній акумулятор. Додатковий порт USB-A забезпечує одночасну зарядку двох гаджетів. Вага пристрою 263 грами.

Opisanie-Satechi-Quatro-Wireless-Charger-10000-mAh-Space-Gray-4

OtterBox 2-in-1 Power Bank with MagSafe 

Портативний зарядний пристрій OtterBox 2-в-1 із підтримкою MagSafe утримує ваш iPhone у вертикальному положенні під час заряджання, для зручності перегляду сповіщень або відеотрансляцій. Павербанк може заряджати як iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14, так і Apple Watch. Повністю сертифікований Apple, він може бездротово заряджати iPhone на 15 Вт і одночасно швидко заряджати Apple Watch. Двонаправлений порт USB-C дає змогу використовувати як окремий блок живлення (дротовий вихід 20 Вт). Працює з чохлами для MagSafe. OtterBox Power Bank 2-in-1 можна складати для зручності транспортування.

oterbox-box-2-n-1

Портативний зарядний пристрій LAUT Power Charge Handy with MagSafe Power Bank

Павербанк LAUT Power Charge Handy - неймовірно оригінальна та стильна портативна батарея, яка сумісна з MagSafe для бездротової зарядки смартфону. Пристрій має ємність 5000 мАг та вихідну потужність 15 Вт, він надійно фіксується на задній панелі смартфону за допомогою потужного магніту та забезпечує додаткову ємність акумулятора телефону. Корпус зарядного пристрою має ергономічну форму для зручності тримання в руці в процесі заряджання. Оригінальна зовнішність пристрою підкреслюватиме ваш стиль, бо  нагадує кольоровий мармур (має три різні кольори), при цьому має м'яке гумове покриття і маленьку вагу 110 гр.

laut-powerbank

Зовнішній акумулятор з бездротовою зарядкою Zens Magnetic Single Powerbank with Stand 4000 mAh

Single Magnetic Powerbank – портативний пристрій для зарядки в дорозі. Повербанк сумісний з MagSafe та має ємність 4 000 мАг. Підставку Single Magnetic Powerbank можна використовувати для перегляду фільмів під час подорожей, як в портретній, так і в альбомній орієнтації.

Павербанк Zens Magnetic Single дозволяє заряджати ваш гаджет до 2 разів. Сам зарядний пристрій можна заряджати без проводів за допомогою будь-якого бездротового зарядного пристрою Qi або за допомогою кабелю USB-C, який йде у комплекті.  Це бюджетний зарядний пристрій.

Zens Magnetic Single Powerbank with Stand 4000 mAh Black

Apple MagSafe Battery Pack

Акумулятор Apple MagSafe Battery Pack забезпечує швидку та безпечну бездротову зарядку iPhone 12 та новіше.

Він має прямокутну форму, яка відповідає формі iPhone, і прикріплюється до задньої частини iPhone для забезпечення додаткової потужності. Задня сторона пристрою має округлий вигляд із закругленими кутами, а передня частина плоска з поглибленням для MagSafe. Ємність акумулятора становить 1460 мАг. Є вбудований порт Lightning для зарядки акумулятора MagSafe. В дорозі MagSafe Battery Pack може заряджати нові моделі iPhone потужністю 5 Вт, але при підключенні до мережі його можна заряджати до 15 Вт. Також MagSafe Battery Pack і iPhone можна заряджати одночасно. Кабель Lightning можна підключити до MagSafe Battery Pack, щоб отримати до 15 Вт бездротової зарядки, а за допомогою зарядного пристрою на 20 Вт, MagSafe Battery Pack і iPhone будуть заряджатися ще швидше. Функція управління зарядкою допомагає підтримувати працездатність акумулятора, коли MagSafe Battery Pack підключений до джерела живлення протягом тривалого часу, а при включеній функції «Оптимізована зарядка акумулятора» користувачі будуть бачити повідомлення на екрані блокування та дізнаються, коли iPhone повністю заряджений. 

AbEuxrXeZR97HSi

Акцентуємо вашу увагу на тому, що заявлена ємність від виробника зарядного пристрою зазвичай менша за реальну. При виборі павербанка врахуйте це обов'язково. Тобто, якщо ви обираєте пристрій для заряджання нових моделей смартфонів, то цілком достатньо акумулятора ємністю 5000-10000 мАг, а от для ноутбуків або заряджання кількох гаджетів купуйте пристрій ємністю 20000- 30000 мАг.

Сподіваємося, що надана інформаця щодо павербанків допоможе вам з вибором необхідного павербанку, зекономивши час та кошти.

 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво