blog_card
Огляд
25/01/2024
648
3 хв

5 причин купити Apple Vision Pro

25/01/2024
648
3 хв
Поширити

Окуляри змішаної реальності Apple Vision Pro майже тиждень як відкриті до передзамовлення, вони з’являться в магазинах Apple Store вже 2 лютого. Варто зауважити, що новинка наскільки довгоочікувана настільки ж і дороговартісна. Якщо порівнювати гарнітуру Apple Vision Pro з iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra 2 чи MacBook, то її стартова ціна $3499 суттєво більша за інші новинки купертинівців.

apple-vision-pro-demo-3-1800x1013

Але ж завжди є “Але”! Цей футуристичний девайс Vision Pro варто-таки спробувати, адже він відкриває неймовірні можливості та дарує дивовижні враження. Спробуємо вас переконати у цьому в нашому матеріалі.

apple-vision-pro-07

Просторове відео Apple Vision Pro

Окуляри доповненої реальності Vision Pro разом з iPhone 15 Pro можуть записувати високоякісне просторове відео, це ідеальна історія для домашніх 3D-відео. Тобто, при перегляді просторових відео на iPhone, iPad, Mac тощо, користувачі одразу ж помічають різницю - воно виглядає, як звичайне 2D-відео. А ось при перегляді просторового відео в  Apple Vision Pro, ви отримуєте цілковите занурення в 3D. Ви відчуваєте себе на відео та отримуєте ті ж самі незабутні емоції знову.

apple-vision-pro-8 

Отже, просторове відео дозволяє у реальному часі глибоко зануритись у ваші спогади і відчути при цьому зовсім нові враження. Це просто фантастика! Нещодавно Apple проводила демонстрацію просторового відео Vision Pro з окремими представниками ЗМІ, які згодом повідомили про неповторні вражаючі відчуття від перегляду своїх особистих відео.

apple-vision-pro-10

Є багато охочих фільмувати важливі для себе речі, а потім час від часу із задоволенням переглядати цей відеоархів. Тож, якщо для вас важлива емоційна складова відео, то ви маєте записувати просторові відео і звісно ж переглядати їх на  Apple Vision Pro. 

apple-vision-pro-9

Домашній кінотеатр Apple Vision Pro з ефектом занурення

Окуляри віртуальної реальності Apple Vision Pro чудово замінять користувачам кінотеатр. Складається таке реальне враження, що ви переглядаєте кінофільми на великому екрані, який має ширину тридцять з половиною метрів, при цьому просторове звучання підсилює цей ефект, додаючи відчуття занурення. До того ж, висока роздільна здатність Vision Pro - 4K для кожного ока - забезпечує відмінну якість зображення. 

Окрім кіношної теми, на Apple Vision Pro найближчим часом можна буде переглядати улюблені ігри NBA чи змагання Формули-1. І це неймовірно, адже виглядатиме все це так ніби ви знаходитеся біля арени вашої улюбленої команди. А можна із задоволенням пограти у відеоігри в Apple Arcade. Або ж переглянути особисті світлини, панорамні фотографії чи просторові відео.

apple-vision-pro-demo-4

І все це так легко упакувати та взяти з собою в будь-яку мандрівку. Тільки уявіть собі, цілий кінотеатр у вас в маленькій валізі. 

apple-vision-pro-01

Новий рівень для FaceTime

Відеодзвінки FaceTime на яблучних гаджетах таких, як iPhone, iPad та Mac нас, в принципі, влаштовували. До цього дня. Адже окуляри змішаної реальності Apple Vision Pro - це принципово вищий рівень спілкування будь-де і будь з ким. Ваші співрозмовники відображаються у вигляді портретів у вашій кімнаті, при цьому просторове аудіо використовується для визначення їх розташування. Для того, щоб ділитися програмами, співпрацювати з колегами або спільно переглядати фільми можна  використовувати SharePlay.

Apple розробила унікальні аватарки Personas, які вона презентує як «автентичне просторове представлення користувача Apple Vision Pro, яке дозволяє іншим під час виклику бачити вирази їх обличчя та рухи рук - і все це в режимі реального часу». 

Vision-Pro-trademark

Нові можливості Apple Vision Pro для вашої роботи 

Просторовий комп'ютер Apple Vision Pro змінить не тільки ваші уявлення про реальність, а й про спосіб роботи.

apple-vision-pro-03

Окуляри змішаної реальності Vision Pro можуть внести деякі цікаві фарби у виконанні багатьох робочих завдань. Користувачі можуть редагувати фото- та відеоматеріали, створювати та обговорювати презентації в межах будь-якого простору, який ви оберете для цього. Ваша домашня кімната може стати чудовим робочим столом.

І може так статися, що в недалекому майбутньому Apple Vision Pro стане повноцінною платформою для просторових обчислень.

Apple-WWCD23-Vision-Pro-FaceTime-230605.jpg.large_2x

ОС Apple Vision Pro 

Звісно усі останні оновлення ОС від Apple, зокрема macOS, iOS та iPadOS - сучасні та функціональні, але й водночас дуже звичні для користувачів яблучних девайсів. А ось visionOS - це повністю новий інтерфейс. Тож цікаво буде з ним розібратися.

У підсумку - Apple Vision Pro варто спробувати як усе нове та інноваційне. Просто відкрийте для себе неймовірний світ змішаної реальності з усіма його цікавинками та перевагами.

apple-vision-pro-07 (1)

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво