blog_card
Огляд
28/09/2023
15713
3 хв

Чим відрізняється оригінальний фен та стайлер Dyson від підробки

28/09/2023
15713
3 хв
Поширити

З нашого досвіду зараз кожен 3 стайлер Dyson, куплений у неперевірених продавців – підробка.

Деякі китайські виробники настільки якісно копіюють знамениті фени та стайлери, що їх майже неможливо відрізнити. Доводиться реально вдивлятися у кожен пристрій. Тому вирішили розповісти, на що треба дивитися, щоб не напоротися на підробку.

dyson-styler

Як відрізнити оригінальний стайлер Dyson від підробки

На перший погляд, здається, що обидва пристрої однакові, але вся фішка у деталях. Виробники навіть найякісніших реплік намагаються заощадити та прискорити виробництво нехтуючи якістю. На цьому вони й прогоряють.

Упаковка

По транспортувальній коробці відрізнити оригінальний пристрій від неоригінального – майже неможливо. Але кейс, в якому знаходиться оригінальний Dyson, часто видає підробку.

Якщо в оригіналі всі шви ідеально рівні та підігнані, то у підробки вони зроблені наче "на швидку руку" – стики дуже неакуратні, а шви перекошені.

У 2022 році Dyson вирішили стати екофрендним брендом, тому внутрішня частина кейсу зроблена з картону, включаючи всі перегородки та підкладки. У підробках використовується пластик. І це той випадок, коли підробка виглядає дорожчою за оригінал:)

Навіть коробочка для насадок оригінального стайлера виготовлена з картону. Причому насадки в ній не бовтаються і не випадають, як у випадку з підробкою. У Dyson прям заморочилися з цією коробочкою – вона складніша і сконструйована за принципом орігамі. У підробках такого немає, виробники просто скріплюють кінці коробочки скотчем і не задумуються над деталями.

Насадки

Зовнішньо відрізнити оригінальні насадки від неоригінальних дуже складно. Але та сама "магія" Дайсон працює тільки на оригінальних насадках.

Фішка в тому, що стайлер Дайсон використовує ефект Коанда – це коли створюються завихрення повітря і волосся рівномірно накручується на стрижень. За рахунок цього ефекту вдається завивати навіть неслухняні пасма. Якщо насадка не оригінальна, ефект Коанда буде майже непомітним і красиво завив волосся не вдасться.

Пластик, з яких зроблені насадки, якісніший в оригінального стайлера Dyson. У них немає жодних зазорів і потертостей, а замінювати їх можна без особливих зусиль, завдяки спеціальним пазам. Кольори деяких елементів насадок теж відрізняються – в оригінала вони світліші.

dyson-multistayler-05

Зовнішній вигляд та робота стайлера

Перш ніж купити стайлер Dyson, зверніть увагу на кнопки. У оригінальної моделі вони світліші й перемикаються легше, ніж у підробки. Сам пристрій працює більш пискляво за рахунок більшої швидкості, а при вимиканні відчувається невелика вібрація, приблизно 1,5 секунди. Неоригінальна модель відключається миттєво і жодної вібрації немає.

dyson-styler-02

Як відрізнити оригінальний фен Dyson від підробки

Зверніть увагу, що неоригінальний фен може мати на 99% такі самі характеристики, як і оригінал. Навіть ціна на фен Dyson може збігатися із оригіналом. Але відрізнити їх все ж таки можна за деякими зовнішніми деталями.

Серійний номер

Це невеликий набір символів, який можна побачити на двох коробках (транспортувальній та фірмовій) та шнурі оригінального фена. Вони повинні не тільки збігатися між собою, а й пробиватися на офіційному сайті виробника.

А ще – в оригінала обов'язково на шнурі закріплена невелика бирка із серійним номером. Вона має темно-сірий колір та штрихкод, за допомогою якого можна виявити країну виробника.

Зовнішній вигляд

Особливу увагу слід звертати на кнопки керування. В оригінальній моделі вони зроблені акуратно, мають литу конструкцію та круглу облямівку. На деякі кнопки нанесено кольорові точки. У підробці кнопки не якісні – фарба легко стирається нігтем, конструкція має шви, а для перемикання потрібно докладати більше зусиль.

Загалом оригінальний фен Дайсон має майже ідеальний зовнішній вигляд, без найменших похибок. Всі шви та стики максимально рівні та непомітні. У дешевих китайських репліках все, звичайно, навпаки.

dyson-supersonic-button

Насадки

Більшість насадок оригіналу та підробки майже ідентичні. Рятує лише одна деталь – кільце магніту в оригінальних насадках має зеленуватий відтінок, а в центрі перехрестя внутрішніх пластин є невелике коло. Це дуже непомітна деталь, але вона дозволяє виявити підробку з ймовірністю 90%.

dyson-multistayler-01

Підсумки

Ми дотримуємося позиції, що неоригінальні моделі не вартують своїх грошей, навіть при тому, що вони дешевші у 2 рази. Так, зовні вони майже ідентичні, але Dyson завоював серця не зовнішністю, а крутими технологіями. Навіть найякісніші репліки не можуть конкурувати з оригіналом в ефективності й часто виходять з ладу після кількох тижнів активного використання.

Зрештою, підробки можуть нашкодити волоссю – перегріти або пересушити його. Оригінальні фени та стайлери цього не допускають.

У магазині NewTime ви знайдете лише оригінальну техніку Dyson із гарантією до 2 років. Напишіть або зателефонуйте нашим менеджерам і вони підберуть гаджет безпосередньо під вас.

dyson-Copper-Nickel-03

 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво