blog_card
Новини
30/01/2024
549
2 хв

Два в одному: зустрічаємо топовий вирівнювач Dyson Airstrait

30/01/2024
549
2 хв
Поширити

Ніхто в цілому світі так не знається на волоссі, як Dyson. Вражаючий досвід вчених, які досліджують та вивчають волосся від коренів до самих кінчиків, довжиною у чверть століття. Ось залізобетонний аргумент, який не потребує доказів. Скільки всього вже придумано, продумано та втілено командою інженерів в своїх унікальних пристроях! А скільки ще буде. Ми, якщо чесно, в захваті. А в якому захваті дівчата - годі й казати.

Ми вже писали про революційну новинку, коли Дайсон тільки-но анонсувала вирівнювач Dyson Airstrait. І сьогодні лише нагадаємо, як він працює, в чому його головні особливості та переваги, і чому він має прикрасити ваше трюмо.

Чому саме сьогодні? Бо ми раді повідомити - довгоочікувана новинка Dyson Airstrait з'явиться на європейському ринку вже 5 лютого! І це ще не все. Замовити Airstrait в нашому інтернет-магазині NewTime можна в будь-який зручний для вас час. Оформити передзамовлення на новинку пропонуємо на нашому сайті newtime.ua  

dyson-airstrait-07

Чому варто спробувати Dyson Airstrait?

Dyson, як завжди для всіх своїх пристроїв, розробила і запровадила в Airstrait власну фірмову технологію. Вирівнювач оснащений спеціальними датчиками, які регулюють температуру, запобігаючи надмірному перегріву, а також має потужний двигун Hyperdymium, який створює необхідний тиск, для того щоб сила повітря вирівнювала волосся.

Отже, по-перше, варто спробувати через те, що вирівнювач - інноваційний. Він геть не схожий на всі інші фени, стайлери та випрямлячі.

По-друге, Airstrait дуже зручний і має усього п'ять кнопок на корпусі: режим нагріву, швидкість вентилятора, холодний режим, вологий/сухий режим та кнопка ввімкнення/вимкнення. Все дуже просто і зрозуміло без усіляких довгих інструкцій. До того ж, ви можете обирати, чи висушити й одночасно випрямити вологе волосся, чи розпрямити та підправити вашу зачіску, коли волосся не потрібно сушити. Як-то кажуть на всі випадки життя.

По-третє, випрямляч Airstrait стильний та яскравий, має 2 неповторні кольори: Nickel/Copper та Prussian Blue/Rich Copper. І хоча він нагадує прилад з майбутнього, як зовні так і всередині, цей незамінний пристрій стане головною окрасою жіночого туалетного столику. Тож варто спробувати!

dyson-airstrait-06

Чим особливий Dyson Airstrait?

Випрямляч Dyson Airstrait, використовуючи технологію інтелектуального регулювання температури та потужний двигун Hyperdymium, має 2 головні особливості. Перша особливість - це суттєва економія часу, що дуже важливо в сучасних реаліях світу. Тепер не потрібно спочатку висушувати волосся феном, а потім випрямляти його праскою чи вирівнювачем. Airstrait все це зробить сам і якнайкраще. 

Друга особливість - процес випрямлення відбувається не лише одночасно з висушуванням, він не завдає волоссю жодної шкоди. Без перегріву та пересушування випрямляч Airstrait запобігає ламкості, робить ваше волосся розгладженим і блискучим. За це відповідає двигун Hyperdymium, який має сильну потужність, здатну випрямити волосся під тиском повітря. Цього більше, ніж достатньо для тих, хто належно піклується та дбайливо ставиться до свого волосся. А це, без перебільшення, усі жінки. 

dyson-airstrait-01

Де купити Airstrait?

Купити Airstrait в Україні пропонує інтернет-магазин NewTime. Ми одними з перших доставляємо новинки бренду Dyson. В нашому каталозі маємо великий вибір продуктів компанії як для волосся, так і для дому, зокрема й інноваційну кліматичну техніку Dyson

Якщо ви плануєте купити Airstrait в Києві, звертайтесь до наших менеджерів за телефонами, робіть замовлення на сайті newtime.ua або відвідайте шоурум та отримайте змістовну вичерпну консультацію.

Ціна на Airstrait зі старту продажів в нашому магазині становить 26 112 грн. (680$). Звертаємо вашу увагу на те, що з часом вона змінюватиметься, адже на українському ринку наразі обмежена кількість пропозицій щодо моделі Dyson Airstrait.

dyson-airstrait-03

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво