iPhone 13 - дата виходу, ціна і характеристики
Блог
29/08/2021
85120
5 хв

iPhone 13 - дата виходу, ціна і характеристики

29/08/2021
85120
5 хв
Поширити

Довгоочікувана презентація iPhone 13 все ближче і ближче, чутки продовжують з'являтися, розкриваючи всі, від ймовірної дати випуску до можливого дизайну, очікуваних характеристик і деяких цікавих нових функцій. У цій статті ми зібрали всю можливу інформацію про iPhone 13. 

Дата випуску 

iPhone 12 був випущений пізніше звичайного через затримки, викликаних пандемією COVID-19. В цьому році аналітик Mин-Чи Кyo повідомив, що в Apple графік масового виробництва iPhone 13 буде таким же, як і для попередніх моделей iPhone до лінійки 12. Це означає, що ми можемо очікувати, що всі моделі iPhone 13 будуть доступні до вересня 2021 року, без будь-яких затримок. Це також підтвердили аналітики Wedbush, які повідомили, що реліз iPhone 13 вийде в кінці вересня. 

Ціна 

Єдиний витік цін на лінійку iPhone 13 передбачає, що майбутні моделі будуть коштувати стільки ж, скільки і лінійка iPhone 12. Apple прагне зберегти свої ціни на нове покоління iPhone близькими до попередніх. У звіті TrendForce йдеться, що ціни на iPhone 13 повинні бути «рівними» з поточними моделями iPhone 12.

Моделі iPhone 13

Раніше ходили чутки, що Apple може відмовитися від iPhone 13 mini, оскільки iPhone 12 mini погано продається. Однак в наступних звітах відзначили, що iPhone 13 mini буде, тому можна припустити, що восени ми побачимо чотири моделі як і в iPhone 12: 5,4-дюймовий iPhone 13 mini, 6,1-дюймовий iPhone 13, 6,1-дюймовий iPhone 13 Pro і 6,7-дюймовий iPhone 13 Pro Max.

Дизайн 

Очікується, що моделі iPhone 2021 року не будуть мати серйозних змін в дизайні. Згідно з японським сайту Mac Otakara, нові iPhone будуть того ж розміру, що і моделі iPhone 12, але товщина може збільшитися приблизно на 0,26 мм. Ймовірно, що моделі iPhone 13 будуть трохи важче через більш місткі батареї.

Також є один концепт, де стандартна модель iPhone 13 можливо матиме діагональну конфігурацію двох лінз, а не вертикальну. Не зовсім ясно, які будуть переваги, оскільки пристрій буде як і раніше пропонувати ті ж ширококутні і надширококутним об'єктиви, але є деякі зміни, такі як оптична стабілізація зображення зі зрушенням датчика для ширококутний об'єктив, яка може зажадати зміни положення.

Згідно зображенням інсайдерів, моделі iPhone 13 Pro будуть на 0,2 мм товще, можливо, для полегшення установки батареї більшого розміру, і будуть мати блок задньої камери товщі. Для стабілізації зсуву датчика може знадобитися камера більшого розміру, яка, схоже, має той же розмір, що і основна камера на iPhone 12 Pro Max.

Збільшений розмір камери iPhone 13 Pro був продемонстрований на зображеннях iPhone 12 Pro в чохлі для iPhone 13 Pro, в якому виріз для камери помітно більше. 

Витік розмірів також вказує на те, що система задньої камери iPhone 13 буде трохи більше, а система камери iPhone 13 Pro Max буде виступати на 0,87 мм більше, ніж поточний iPhone 12 Pro Max. В результаті загальна товщина корпусу iPhone 13 Pro Max також збільшиться на 0,25 мм. 

Очікується, що iPhone 13 буде мати меншу виїмку, і кілька авторитетних джерел вказали, в тому числі і аналітик Apple Мінг-Чі Куо, що розмір виїмки зменшиться в 2021 році.

Кольора

З чуток, прийдешні iPhone будуть представлені в матовому чорному кольорі, який замінить космічний сірий, а також з новим покриттям з нержавіючої сталі, що зменшує плями і відбитки пальців. Apple також розглядає помаранчевий, бронзовий колір, хоча не факт, що ці кольори вийдуть. 

Дисплей 

Оскільки Apple зберігає ті ж розміри дисплея, як і у iPhone 12, компанія може внести інші зміни в екрани телефонів. У повідомленні ET News йдеться, що Apple прийме частоту оновлення 120 Гц для 6,1-дюймового iPhone 13 Pro і 6,7-дюймового iPhone 13 Pro Max, при цьому інсайдер Ice Universe повідомив про iPhone 13 Pro Max з частотою 120 Гц. Це забезпечить більш плавну прокрутку, а також поліпшить відтворення відео та ігор.

Новий витік ще більше посилила чутки про те, що iPhone 13 буде мати панель LTPO і що компанія Samsung Display буде її випускати. В iPhone 13 дисплей LTPO може дозволити телефону мати Надплавний частоту оновлення. Ще одна перевага LTPO - знижене енергоспоживання. У звіті DigiTimes стверджується, що дисплеї LTPO, які Samsung і LG створюють для моделей iPhone 13 Pro, знизять енергоспоживання на 15-20%. 

Інсайдер Макс Вайнбах, стверджує, що iPhone 13 буде мати постійно включений дисплей, який буде виглядати, як приглушений екран блокування з годинником і доступним рівнем заряду батареї. Повідомлення будуть відображатися, але екран не буде повністю світитися. Він також повідомив, що дисплей iPhone буде мати частоту оновлення 120 Гц.

Камера

Є припущення, що всі чотири моделі iPhone 13 можуть отримати сканер LiDAR, а не тільки моделі Pro, як це в лінійці iPhone 12. Також в цьому році iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max будуть оснащені шестиелементний об'єктивом і поліпшеною діафрагмою f / 1, 8, яка пропускає більше світла, ніж нинішній об'єктив з діафрагмою f / 2,4, що забезпечує кращу продуктивність в умовах низької освітленості. Повідомляється, що ще одним поліпшенням камери в iPhone 13 буде підтримка відео в портретному режимі. Це дозволить вам записувати портретне відео і змінювати глибину різкості при пост-обробці. Це буде схоже на поточну реалізацію фотозйомки в портретному режимі.

Нарешті, як повідомляється, Apple розробила нові функції астрофотографії для камери iPhone. Це буде новий «режим астрофотографії», який дозволить вашій камері iPhone виявляти місяць або зірки. Тоді ваш iPhone буде використовувати більш тривалу витримку і велику внутрішню обробку для поліпшення зображення.

Батарея

Слух, що надійшов з китайської соціальної мережі Weibo, передбачає, що всі моделі iPhone 13 будуть оснащені батареями більшого розміру. У iPhone 13 Pro Max акумулятор ємністю 4352 мАг в порівнянні з 3687 мАг в iPhone 12 Pro Max, в той час як iPhone 13 і iPhone 13 Pro будуть оснащені акумулятором на 3095 мАг в порівнянні з 2815 мАг в iPhone 12. iPhone 13 mini буде включати батарею на 2406 мАг, в порівнянні з батареєю на 2227 мАг в iPhone 12 mini. 

A15 Процесор

Apple буде використовувати чіп 5 нм + A15 для iPhone 2021 року, причому чіпсет буде проводитися компанією TSMC. На даний момент немає ніяких подробиць про мікросхемі A15, але нові конструкції мікросхем завжди покращують швидкість і ефективність. Компанія TSMC розпочала виробництво чіпа A15 в кінці травня. 

Touch ID 

Американський журнал Wall Street Journal припустив, що Apple працює над вбудованим в дисплей датчиком відбитків пальців. Якщо Apple дійсно реалізує Touch ID на дисплеї, датчик відбитків пальців буде доступний на додаток до Face ID і буде зручний для користувачів iPhone, які не можуть розблокувати свої iPhone за допомогою розпізнавання осіб при використанні масок.

USB-C 

За словами аналітика Apple Мінг-Чі Куо, Apple не планує переводити лінійку iPhone з Lightning на USB-C. Куо недавно сказав, що Apple не хоче переходити на USB-C, так як він менш водонепроникний, ніж Lightning. 

За допомогою Lightning Apple може регулювати якість кабелів і аксесуарів Lightning за допомогою програми Made for iPhone (MFi), а з USB-C це неможливо. Очікується, що iPhone 13 і майбутні iPhone будуть продовжувати використовувати порти Lightning до тих пір, поки аксесуари MagSafe не стануть досить великими, щоб дозволити дизайн iPhone без порту.

Максимальний обсяг сховища 1 ТБ?

Ходили чутки про те, що моделі iPhone 13 матимуть до 1 ТБ накопичувача, в порівнянні з максимальним об'ємом 512 ГБ в моделях iPhone 12. Це ще не підтверджено, тому варто ще почекати нову інформацію, щоб переконатися, точний цей прогноз.

З усього цього можна зробити висновок, що iPhone 13 не стане серйозним оновленням в порівнянні з iPhone 12. Дизайн багато в чому залишиться схожим, і ми також очікуємо чотири різні моделі, а ключові функції, наприклад поліпшення камери, як і раніше буде причиною для поновлення iPhone 11 і старіших моделей.

Також просимо врахувати, що всі дані і характеристики засновані лише на витік інформації, і немає ніякої гарантії, що саме це ми побачимо на презентації, коли телефони будуть представлені. 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво