blog_card
Чутки Apple
27/02/2024
259
1 хв

iPhone 17: базові моделі отримають ProMotion та Always-on Display

27/02/2024
259
1 хв
Поширити

Наступного року моделі iPhone 17 та iPhone 17 Plus мають отримати OLED-дисплеї з низьким енергоспоживанням, завдяки цьому ProMotion вперше з’явиться у стандартних моделях майбутньої лінійки iPhone.

До прикладу, у iPhone 15 та iPhone 15 Plus є панелі з низькотемпературного полікристалічного кремнію (LTPS), а моделі iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max мають більш вдосконалені панелі з низькотемпературного полікристалічного оксиду (LTPO). Ці вдосконалені панелі LTPO підтримують технологію регульованої частоти ProMotion, яка дозволяє дисплею iPhone за необхідності підвищувати частоту оновлення до 120 Гц для більш плавного прокручування та перегляду відеоконтенту.

ProMotion, в свою чергу, може знижувати частоту оновлення дисплея до 1 Гц, саме тому Pro-моделі мають постійно увімкнений дисплей, на якому є годинник, віджети, сповіщення та шпалери на екрані блокування, зокрема коли айфон заблокований.

Очікується, що в лінійці iPhone 16 для базових моделей Apple все ще використовуватиме менш просунуті панелі LTPS для збереження відмінностей з Про-моделями. Відповідно, лінійка iPhone 17 стане першою в історії, всі моделі якої матимуть ProMotion та постійно увімкнені дисплеї.

iPhone-15-Pro-Feature

Як повідомляло видання The Elec, китайський постачальник BOE планує поставити для Apple панелі LTPO, які виготовлятиме для iPhone 17, але є певні питання, чи зможе виробник досягти необхідної виробничої потужності, дотримуючись стандартів контролю якості Apple.

У випадку неспроможності BOE поставити панелі LTPO, Apple, скоріш за все, звернеться за постачанням до інших виробників, зокрема до Samsung та LG Display. А для своїх більш ранніх моделей iPhone і, за чутками, для нового iPhone SE 4 компанія все-таки замовлятиме OLED-панелі на основі LTPS у постачальника BOE. 

Як повідомив Росс Янг, моделі iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max матимуть збільшений формат, а саме: співвідношення 19,6:9. Ця зміна має поширитись на стандартні моделі iPhone 17 у 2025 році. Очікується, що діагональ айфонів збільшиться з 6,12 та 6,69 дюймів до 6,27 та 6,86 дюймів відповідно. Це означає збільшення розміру дисплея на 2,5% на обох гаджетах.

А також, все схоже на те, що стандартні моделі ‌iPhone‌ 17, отримають суттєві оновлення зі збільшеними розмірами, LTPO для ProMotion та постійно увімкнений дисплей.

 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво