blog_card
Новини
01/09/2023
1468
3 хв

JBL представила аудіоновинки: колонки Authentics, PartyBox Ultimate та 3 пари навушників

01/09/2023
1468
3 хв
Поширити

В рамках берлінської виставки IFA 2023 JBL анонсувала багато цікавих аудіоновинок. Судячи з усього, компанія добре підготувалася до найбільшого цьогорічного івенту, представивши світу нові моделі TWS-навушників Soundgear Sense, бездротові накладні навушники Live 770NC та 670NC, серію бездротових “ретро” колонок та претензійну Bluetooth-колонку PartyBox Ultimate.

Навушники JBL Soundgear Sense

Новий відкритий дизайн забезпечує навушникам «справжній зв’язок із зовнішнім світом». В TWS-навушниках Soundgear Sense користувачі будуть чути навколишні звуки під час прослуховування музики. 

Справжні бездротові навушники не мають функції шумозаглушення, але вони оснащені чотирма мікрофонами, які забезпечують чіткий зв’язок. Два 16,2-міліметрових динаміка завдяки унікальному алгоритму посилення низьких частот, забезпечують неймовірне звучання з різкими басами та чистим звуком, це дозволяє насолоджуватися музикою при цьому чути навколишній світ.

Soundgear Sense оснащені вушними гачками, мають захист від поту IP54 та знімну дужку для додаткової безпеки під час фізичних тренувань. Навушники працюватимуть автономно впродовж шести годин зарядний чохол може збільшити автономну роботу до 24 годин.

Навушники підтримують багатоточкове з’єднання. 

Soundgear Sense представлені в чорному та  білому кольорі.

Навушники Soundgear Sense стартували з ціною та 149,99 євро/£129,99.

JBL-soundgear-sense

Навушники Live 770NC та 670NC

Навушники Live 770NC та 670NC отримали 4 шумопоглинаючі мікрофони, які забезпечують активне шумозаглушення. Фірмова технологія та 40-міліметрові динаміки відтворюють просторовий об’ємний звук.

Модель може похизуватися відмінною автономністю, вони працюватимуть до 65 годин роботи в режимі відтворення, а от з увімкненим Bluetooth та ANC - до 50 годин.

Навушники представлені в чорному, білому, синьому та кремовому кольорах. Вони підтримують Bluetooth 5.3 та аудіо LE.

Навушники Live 770NC та 670NC стартували з цінами 179,99 євро/£159,99 та 129,99/£119,99. 

JBL-Live-770NC

Колонка JBL PartyBox Ultimate

PartyBox Ultimate отримала два середньочастотних динаміки, два високочастотних динаміки та два потужних 23 см НЧ-динаміка.  Колонка підтримує Dolby Atmos та має 1100 Вт потужності.

Це велика колонка з Wi-Fi та Bluetooth, яка призначена для заходів та вечірок, вона здатна покрити неймовірним звуком велику площу і влаштувати при цьому неймовірне світлове шоу.

Є підтримка Wi-Fi 6 та Bluetooth. Також можна додатково підключити кілька динаміків, якщо вам буде необхідно ще більше потужності для більш грандіозної музичної події.

JBL One забезпечить зручне керування музикою, налаштування еквалайзера та кольорів і візерунків, які використовуються для світлового шоу. PartyPad від JBL додає додатковий вимір контролю, оскільки дозволяє додавати звукові ефекти у стилі ді-джея дотиком, утриманням або ковзанням пальців.

Колонка здатна самостійно налаштовуватися під простір, в якому ви її використовуєте. Це відбувається одразу при вмиканні колонки для правильного балансу звуку.

PartyBox Ultimate має ручку для перенесення, колеса та окреме відділення для зберігання кабелю живлення, коли він не використовується.

JBL PartyBox Ultimate старт продажів з 31 серпня за ціною  €1 499,99/£1 299,99.

JBL-partybox-ultimate

Колонки JBL Authentics 200, 300 та 500

Окрім вищезгаданих новинок, JBL представила цілу серію бездротових колонок Authentics 200, 300 та 500. 

Новий дизайні в ретро-стилі зовні дуже нагадує динамік JBL L100 1970-го року випуску, Серію можна охарактеризувати як гібрид вдалого поєднання минулого разом з сучасними високими технологіями. 

Акцентуємо увагу на інновації JBL яка вирізняє бренд від інших, надавши колонкам чудову можливість одночасного реагування як на Google Assistant, так і на Alexa. 

Сама потужна преміум-колонка з серії - це Authentics 500, вона оснащена трьома 1-дюймовими високочастотними динаміками, трьома  2,75-дюймовими середньочастотними динаміками та 6,5-дюймовим сабвуфером, спрямованим вниз. Це унікальне розташування забезпечує вражаючі 270 Вт. Неймовірне звучання додатково покращено підтримкою технології Dolby Atmos.

JBL-authentics

Бездротова колонка Authentics 300 - є портативною колонкою, яка може подорожувати з вами завдяки вбудованій ручці та відмінній автономності впродовж  8 годин. Змінна батарея додає рівень зручності, щоб забезпечити довший термін служби колонки.

Розроблений для аудіофілів, інтерфейс динаміка оснащений спеціальними елементами керування для низьких і високих частот, а також кнопкою відтворення/паузи, регулятором гучності та навіть спеціальною кнопкою, щоб поставити лайк до треків. На задній панелі Authentics 300 (як і 500) є порт Ethernet для виділеного дротового підключення до Інтернету, а також 3,5-мм аудіовхід, порт USB-C та порт джерела живлення.

jbl-authentics

Authentics 200 - колонка, яка заворожує якісним стереозвуком. Пара 25-міліметрових високочастотних динаміків разом з  повнодіапазонним 5-дюймовим низькочастотним динаміком та 6-дюймовим пасивним випромінювачем видають неймовірно глибокі баси. Колонка гарантує ідеальний аудіобаланс для насолодження від прослуховування будьзякого стилю музики.

 

jbl-authentics-2023

Колонки підтримують легке з’єднання завдяки Bluetooth, додатковому входу та Ethernet, що забезпечує сумісність із багатьма пристроями. Динаміки легко інтегруються з AirPlay, Alexa Multi-Room Music, Spotify Connect і Chromecast, а також Tidal Connect на горизонті. Крім того, майбутні оновлення мікропрограми обіцяють можливість оркеструвати налаштування стерео- та багатоканального звуку шляхом об’єднання кількох динаміків JBL.

Ціна JBL Authentics 200 становить €330, Authentics 300 — €430, Authentics 500 — €630. Продажі в Європі стартуватимуть 15 вересня.






Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво