blog_card
Новини
04/03/2024
376
2 хв

MacBook Air 15 М3 та MacBook Air 13 М3: Apple представила потужне покоління макбуків

04/03/2024
376
2 хв
Поширити

Цей тиждень розпочався з приємного сюрпризу від Apple. Без попереднього оголошення саме сьогодні компанія представила нові MacBook Air M3 з 13-ти та 15-дюймовими дисплеями. Ми, звісно, передбачали, що цього березня або квітня щось має відбутися, адже чутки ходили. Та все ж таки сподівалися на можливий весняний івент з приводу презентації нових моделей. Але Apple цього разу обмежилася лише релізом на сайті.

Що саме головне? Звісно, чіп М3 - самий потужний на сьогодні чіп від Apple, який отримали новинки. Такий чіп вже мають MacBook Pro М3, які були презентовані наприкінці 2023 року. Завдяки новому чіпу MacBook Air 13" М3 та MacBook Air 15" M3 - на 60% швидші за модель MacBook Air М1. До речі, Apple відсьогодні припинила виробництво MacBook Air М1, яку випускала з листопада 2020 року. 

Apple-MacBook-Air-m-3

Дизайн MacBook Air M3

Новий MacBook Air M3 представлений у міцному алюмінієвому корпусі у двох розмірах - з діагоналями 13 та 15 дюймів. Макбук має легкий тонкий корпус, саме тому цей його можна брати з собою куди завгодно. Зручно носити в дорозі, комфортно користуватися - це все про модель MacBook Air

Макбук отримав чотири кольори: Silver, Space Gray, Starlight та Midnight. До того ж, Макбук в кольорі Midnight має революційне анодування для зменшення відбитків пальців.

 

Характеристики MacBook Air M3

Нові макбуки можуть похизуватися не тільки легким, майже “повітряним” дизайном, а й чудовою портативністю до 18 годин автономної роботи. Макбуки отримали 8-ядерний процесор, 8-ми та 10-ядерні графічні процесори, до 24 ГБ унифікованої пам'яті та  підтримку Wi-Fi 6Е. 

Чіп М3 створений 3-нанометровою технологією, він забезпечує моделям більшу швидкість та продуктивність, незалежно від ступеню складності завдань, від звичайних повсякденних до редагування фотографій, монтажу відео до розробки програмного забезпечення. Завдяки найновішому медіа-процесору, який підтримує декодування AV1, потокове відео відтворюється дуже якісне.

До того ж, Чіп M3 містить ефективніший 16-ядерний нейронний механізм з прискорювачем машинного навчання в ЦП та ГП - це гарантовано сприятиме використанню можливостей ШІ на цьому MacBook Air. Оскільки macOS пропонує багато інтелектуальних функцій для підвищення продуктивності, користувачі зможуть використовувати усі наявні можливості, зокрема функції камери, переклад, прогнозування та перетворення мовлення на текст, тощо.

MacBook Air з M3 відтепер підтримують до двох зовнішніх дисплеїв: один до 6K на 60 Гц + другий до 5K на 60 Гц. До прикладу, це на один більше, ніж MacBook Pro 14"2023 з таким же чіпом M3. Для того щоб використовувати другий зовнішній дисплей із роздільною здатністю до 5K на 60 Гц необхідно закрити кришку MacBook Air. 

MacBook Air М3 оснащений масивом з трьох мікрофонів та має покращену чіткість голосу під час аудіо- та відеодзвінків, а також отримав звукову систему з підтримкою технологій Spatial Audio та Dolby Atmos.

До слова, Apple подбала і про екологічну безпеку адже нові моделі MacBook Air - перші пристрої компанії, які виготовлені на 50% із вторинної сировини, а саме містять 100% переробленого алюмінію в корпусі, 100% перероблених елементів у всіх магнітах тощо. Упаковка на 99% складається з волокон, які замінили пластик.

macbook-air-m3

Ціна MacBook Air M3

Нові моделі MacBook Air M3 можна замовляти відсьогодні на офіційному сайті apple.com та в додатку Apple Store у 28 країнах та регіонах, зокрема США. Нові макбуки з'являться у продажу в магазинах Apple Store та почнуть надходити клієнтам вже цієї п’ятниці, 8 березня.

Щодо вартості нових моделей. 13-дюймовий MacBook Air M3 на офіційному сайті компанії стартує від 1099$, в той час як 15-дюймовий MacBook Air M3 можна замовити від 1299$. 

Інтернет-магазин NewTime вже приймає передзамовлення на новинки. Купити MacBook Air M3 пропонуємо на сайті newtime.ua

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво