blog_card
Підбірки
21/11/2023
1396
5 хв

Найкращі чохли для iPad у 2023 році: ТОП 11 моделей

21/11/2023
1396
5 хв
Поширити

Вирішили підібрати для вас аж 11 стильних чохлів зі своєю родзинкою. Вони дуже популярні серед клієнтів NewTime, та й нашій команді вони надзвичайно подобаються. А ми в таких справах дуже розбірливі 🙂

Одним словом, постаралися підібрати максимально оригінальні моделі 👇

Apple Smart Folio для iPad

Це один із найпопулярніших чохлів на сьогодні, завдяки своїй універсальності. Він захищає iPad з обох боків, плюс виконує роль підставки для дзвінків FaceTime, читання чи перегляду фільмів. Навіть друкувати текст із таким чохлом набагато комфортніше.

Накладка має відкриті бічні грані, тому Apple Smart Folio один із найлегших і мінімалістичних. Є вільний доступ до магнітів Apple Pencil. Чохол зроблений з високоякісного поліуретану, тому навіть після кількох років він матиме “магазинний” зовнішній вигляд.

Чохол автоматично виводить планшет із режиму сну під час відкриття та повертає у цей режим після закриття. Погодьтеся, дуже зручно. Apple Smart Folio має величезну кількість відтінків – від стриманих до найяскравіших, – кожен знайде те, що йому до вподоби.

apple-smart-folio-for-ipad-pro-11-inch-2nd-gen

UAG Metropolis для iPad 

Справжня броня для iPad із захистом на 360 градусів. Чохол зроблений з полікарбонату за воєнним стандартом, тому захищає планшет від падіння з 1,5-метрової висоти. Якщо ви любите туризм та пригоди, то це гарна модель для таких занять. А ще UAG Metropolis захистить планшет від дітей.

Під час роботи чи спілкування чохол легко трансформується у підставку. При відкритті він автоматично виводить планшет зі сну, плюс є невелика кишенька для зберігання карт та ключів.

UAG Metropolis має цікавий дизайн з декількома відтінками та антиковзким покриттям. В руках відчувається приємно, а за необхідності до чохла можна прикріпити Apple Pencil.

uag-metropolis-ipad-pro-12-9-inch

UAG Plyo Series для iPad 

Чохол дуже схожий на попередній, але має цікавіший дизайн і зроблений з композитного матеріалу. Він нагадує спрощену броню для iPad з ударостійким ядром. Виступаюча рамка пом'якшує падіння та захищає дисплей з камерою від подряпин.

UAG Plyo Series легко перетворюється на підставку з регульованим кутом нахилу, а відкриття кришки автоматично виводить iPad зі сну. Є спеціальний тримач для Apple Pencil. Словом, чохол відмінно підходить для подорожей та частих транспортувань.

uag-plyo-series-ipad-pro-1

LAUT HUEX Smart Case для iPad 

Чохол LAUT HUEX Smart Case має прозору задню накладку та м'яку передню шторку. Виглядає дуже стильно та дорого, хоча ціна середня. Це чудовий варіант, щоб підкреслити діловий стиль.

Чохол захищає iPad з усіх боків і швидко трансформується у підставку з 2-ма положеннями:

  • Робочий режим. Підходить для набору тексту та серфінгу в Інтернеті;
  • Відеорежим. Ідеальний кут нахилу для перегляду фільмів та спілкування по FaceTime.

Це досить тонка модель і дуже приємно відчувається у руці. При відкритті чохла планшет автоматично “прокидається”, при закритті – переходить у режим сну. Є невелика кишенька для стилуса і виріз для його зарядки.

laut-huex-smart-case-ipad-pro

LAUT Urban Folio

Чохол повністю виготовлений з високоякісної тканини з невеликими металевими вставками, тому виглядає досить лаконічно. Один із найкращих на думку нашої команди. Він чудово доповнює і діловий, і кежуал стиль, плюс приємний на дотик.

За рахунок шорсткої поверхні накладка не вислизає навіть із вологих рук. Всі відтінки досить стримані, а привабливий зовнішній вигляд зберігається протягом довгих років експлуатації.

LAUT Urban Folio складається у підставку, а кут нахилу планшета можна виставити самостійно. Є слот для зберігання Apple Pencil.

laut-urban-folio-ipad-pro

LAUT Prestige Folio для iPad

Це один із найбюджетніших чохлів для iPad з акуратним дизайном. Він зроблений із міцного пластику TPU, який покритий штучною шкірою. Модель має кілька стриманих тонів на вибір та підходить під будь-який стиль.

LAUT Prestige Folio для iPad захищає девайс від падінь з невеликої висоти, наприклад зі столу. Є слот для зберігання Apple Pencil, причому в кількох положеннях: транспортувальному та робочому.

Вже традиційно – чохол складається в підставку з двома кутами нахилу. При відкритті кришки iPad активується, при закритті – переходить у сон.

laut-prestige-folior ipad-pro-11-inch

Moshi VersaCover Case with Folding Cover

Дизайнери цього чохла явно надихнулися орігамі. Кришка розділена на декілька секторів, тому встановити свій iPad можна під будь-яким зручним кутом. Читання, друк тексту, відеодзвінки, перегляд фільмів – можна підібрати оптимальне положення планшета для будь-якого заняття.

Ще одна фішка моделі – магнітна накладка, завдяки якій iPad можна закріпити на будь-якій металевій поверхні. Наприклад, повісивши планшет на холодильник, дуже зручно стежити за рецептами під час приготування. Для кріплення Apple Pencil передбачений спеціальний замок. Він не дає стилусу випасти під час транспортування та тримає його завжди зарядженим.

Поверхня Moshi VersaCover Case зроблена з екошкіри, яка приємна на дотик і стильно виглядає. Є кілька відтінків на вибір. Спеціальна амортизаційна рамка, захищає планшет від падіння з невеликої висоти.

Moshi VersaCover Case with Folding Cover

Pitaka MagEZ Case Folio 2

Такий же елегантний чохол, як і попередній, але трохи більш функціональний. Завдяки трикутній структурі доступні аж 4 кути нахилу планшета, плюс можна вибирати між альбомним та портретним режимом положення. Pitaka MagEZ Case Folio 2 ідеально підходить для роботи, причому з різними завданнями.

Дизайн чохла дуже стриманий та "діловий". Зроблений повністю зі штучної шкіри досить гарної якості. Вона приємна і м'яка на дотик, плюс зберігає "магазинний" зовнішній вигляд протягом довгих років. Є тримач Apple Pencil, а відкриття кришки автоматично виводить планшет зі сну.

chohol-nakladka-pitaka-magez-case-folio-2-black-for-ipad-pro-11

Macally Protective Case and Stand

Досить нестандартний чохол із повністю прозорою задньою накладкою, яка підкреслює дизайн iPad. Передня кришка зроблена з екошкіри та виконує функцію підставки з кількома положеннями. Є зручне кріплення для стилуса.

Чохол Macally Protective Case and Stand має виступаючі рамки, які захищають планшет від падіння зі столу та подряпин. При відкритті кришки планшет прокидається, при закритті – переходить у сон. Враховуючи невелику вартість цієї моделі, покупка виглядає досить привабливо.

macally-protective-case

Spigen Ultra Hybrid Pro Case

Чохол Spigen Ultra Hybrid Pro Casee має схожий дизайн із попередньою моделлю, але з ухилом на захист від падінь. Повністю прозора рамка та пластикова передня кришка виглядають стримано. Двошарова технологія Air Cushion пом'якшує падіння з висоти 1,5-2 метри, що дуже приємно.

Передня кришка трансформується в підставку, є тримач Apple Pencil і трохи підняті краї для додаткового захисту екрана і камери від подряпин.

spigen-ultra-hybrid-pro-case-for-ipad-air-10-9-inch

Spigen Rugged Armor Pro case

Ця модель для тих, хто не сидить на місці. При першому погляді на чохол помічаєш досить сміливий дизайн, але його головна фішка в захисті. Двошарова технологія Air Cushion виступає в ролі професійного екіпірування, яке витримує падіння з висоти кількох метрів. Плюс рамка трохи виступає над камерою та екраном, додатково захищаючи їх від подряпин.

Щоб iPad було зручно тримати, розробники додали на задній частині чохла Spigen Rugged Armor Pro case антиковзне покриття. Є кріплення для стилуса, а передня кришка легко трансформується в підставку. При її відкритті планшет прокидається, при закритті – перехід у сон.

spigen-rugged-armor-pro-case

А на цьому стаття закінчена, але чохли ще не закінчилися :) У нашому каталозі NewTime їх знаєте скільки?😉 Обов'язково туди загляньте. Тримаємо парі, ви знайдете для свого iPad цікавий варіант. А якщо потрібна допомога, пишіть чи дзвоніть нашим менеджерам. Вони допоможуть, підкажуть, пояснять.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво