blog_card
iPhone 16
14/12/2023
1072
1 хв

“Назад у майбутнє”: новий дизайн iPhone 16

14/12/2023
1072
1 хв
Поширити

Видання MacRumors отримало деякі подробиці стосовно дизайну майбутнього айфон 16. Згідно витоків, Apple змінить зовнішність нового айфон, повернувши його до стилю 2020 року. Новий iPhone 16 навіть робочу назву “DeLorian” від інженерів Apple вже отримав. Недарма ж його охрестили на честь “машини часу” з фантастичного фільму.

Останні три покоління базових смартфонів: iPhone 15, iPhone 14 та iPhone 13 оснащені парою об’єктивів задньої камери в діагональній конфігурації. Ніхто особливо не задавався питанням, чому саме так вони розташовані та чому Apple двічі змінювала дизайн, використавши горизонтальну конфігурацію на iPhone 7 Plus та 8 Plus і вертикальну конфігурацію в моделях iPhone X та iPhone 12. Отже, все вказує на те, що нові зміни отримає й майбутній айфон.

Посилаючись на анонімні джерела, MacRumors опублікував детальний витік планів Apple щодо нового дизайну iPhone 16. З цього витоку стало відомо, що компанія планує дизайн моделі з вертикально розташованими лінзами задньої камери, схожими на ті, які має iPhone 12.

apple-iphone-16-01

Але видання з одного боку підкреслює, що це поки що плани, з іншого намагається пояснити, навіщо Apple розглядає декілька варіантів дизайну. Їх можна побачити  на макетах, які, за словами MacRumors, точно відповідають прототипам, створеним інженерами Apple. 

Отже, питання залишається відкритим, чи розташувати дві окремі лінзи одна над одною в такому ж стилі, як у iPhone 12, чи об’єднати їх в одну таблетку, як на iPhone XS. 

Підсумовуючи витік, зазначимо, що ось ці ймовірні вертикальні лінзи наразі є однією з суттєвих змін в дизайні нової моделі.

Apple, ймовірно, планує оновити й апаратні кнопки. Є передбачення, що уніфіковану кнопку регулювання гучності з тактильною підтримкою, яка була розроблена для iPhone 15 Pro, а потім скасована, ми все ще не побачимо на iPhone 16. 

apple-iphone-16-02

Натомість мають з'явитися дві нові ємнісні кнопки: 

  • кнопка дії, яку отримали цього року iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Maх. ЇЇ має отримати вся майбутня лінійка айфон в 2024 році.

  • абсолютно нова кнопка захоплення. Поки її призначення достеменно невідомо, до того ж з’являється вона лише в деяких прототипах, відповідно може не потрапити в остаточний дизайн.

Традиційно наголошуємо, що це дуже ранній виток, тому маємо набратися терпіння і чекати на презентацію нової лінійки айфон 16 наступної осені.

Далі буде…

 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво