blog_card
Огляд
29/01/2024
512
2 хв

Пиши звук, як професіонал – огляд мікрофонної системи DJI Mic 2

29/01/2024
512
2 хв
Поширити

І для інтерв’ю, і друзям у відеоблог, і для вокалу собі на радість

Нова радіомікрофонна система DJI Mic 2 записує першокласний звук в будь-яких умовах. І без всяких там митарств з пошуком правильного положення, хорошої звукоізоляції та погодних умов :) Зараз розповімо, що ховається під капотом цієї системи та в чому її особливість.  

dji-mic-2-01

Чіткий аудіозапис, який конкурує з реальністю

Бездротовий комплект DJI Mic 2 працює на частоті 2,4 ГГц, топова комплектація включає два передавачі (у базовій комплектації тільки 1), один приймач і зарядний кейс, причому цей кейс металевий. У Кожен із двох передавачів оснащений 8 Гб вбудованої пам'яті та забезпечує запис звуку до 32 біт або 24 біти з безпечним треком -6 дБ. Це дозволяє отримувати ідеально чисте звучання навіть у несприятливих умовах. Система чудово вловлює всі нюанси голосу, від шепоту до гучного співу.

dji-mic-2-08

У кожен передавач вбудований мікрофон з шумозаглушенням. У комплекті додатково йде вітрозахист, можна за бажанням підключити зовнішні петлички 3,5 мм. Розміри передавачів не більші за сірникову коробку – 46×31×22 мм, а вага всього 28 г.

dji-mic-2-05

Передавачі також можна підключати до інших пристроїв через Bluetooth – компанія називає DJI Osmo Action 4, Osmo Pocket 3. При цьому приймач не потрібний. А для роботи без Bluetooth, приймач знадобиться. Він оснащений портами USB-C та Lightning, є аналоговий вихід TRS 3,5 мм.

Зрозуміло, що DJI Mic 2 дозволяє записувати стерео, тобто кожен передавач може бути записаний на свій канал. Але найкорисніше те, що передавачі оснащені 8 ГБ вбудованої пам'яті – сюди поміститься до 14 години 24-бітного запису з частотою 48 кГц. Це дозволяє використовувати їх в якості диктофона чи сховища для резервної копії звуку під час зйомок.

Якщо задіяти внутрішній 32-бітний запис, то безпечний трек -6дБ не знадобиться, тому що в цьому режимі ніяке перевантаження нам не страшне. Виробник попереджає, що під час роботи з Bluetooth внутрішній запис працювати не буде.

dji-mic-2-06

Дизайн

DJI пропонує набори з чорним корпусом, проте передавач можна докупити окремо в білому кольорі, що точно оцінять весільні оператори. Тим більше зручна магнітна конструкція дозволяє легко прикріпити мікрофон до одягу в будь-якому місці.

Як і всі пристрої цього класу, приймач оснащений 1,1-дюймовим сенсорним OLED-экраном, і такий екран реально зручний у роботі. Є вихід для навушників 3,5 мм.

dji-mic-2-02

Автономність

А ось що дуже зручно у роботі, це зарядний кейс. По-перше, він зарядний :), а, по-друге, він служить футляром для всього комплекту, що теж чудово. Час роботи кожного передавача з вбудованим літій-іонним акумулятором на 360 мАг досягає 6 годин, зрозуміло, без увімкнення функції вбудованого запису, а з кейсом можна отримати до 18 годин автономної роботи.

dji-mic-2-07

Дальність сигналу

Дальність дії – 250 м, і це дійсно рекордне значення, завдяки якому радіомікрофонну систему можна використовувати в різних сценаріях – інтерв’ю, пряма трансляція, репортаж, запис на відкритому повітрі тощо. Крім того, можна легко записувати звук на внутрішню пам’ять передавачів. І от тут вже відкриваються дійсно безмежні можливості, адже дальність дії може бути якою завгодно.. 

dji-mic-2-04

Що за цінами?

У максимальний комплект DJI Mic 2 входять:

  • 2 передавачі; 
  • 1 приймач; 
  • зарядний кейс; 
  • аудіокабель для камери з роз'ємом 3,5 мм; 
  • адаптери USB-C;
  • Lightning; 
  • вітрозахист; 
  • 2 магнітні затискачі; 
  • зарядний кабель USB-C;
  • сумка для перенесення. 

Цей набір коштує $349. У базовій комплектації все те саме, тільки немає зарядного кейса, а передавач та магнітний затискач всього один. Вона коштує 219 доларів. 

dji-mic-2-03

Мікрофонна система DJI Mic 2 вже доступна на нашому сайті NewTime. Вона підходить блогерам, операторам, інтерв’юерам та всім тим, хто працює зі звуком. Так, ціна здається доволі немаленькою. Проте це той варіант, коли обираєш на роки. А найголовніше – ви повністю закриєте потребу в якісному звучанні. Якщо виникли додаткові питання, зв’яжіться з нашими менеджерами. Вони знають ще багато цікавого 👍  

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво