blog_card
Огляд
25/01/2024
9041
3 хв

Порівняння Samsung Galaxy S24 Ultra та S23 Ultra: Огляд головних розбіжностей

25/01/2024
9041
3 хв
Поширити

Купити Samsung Galaxy S23 Ultra чи новий S24 Ultra? Важкий вибір, якщо не знаєш всіх нюансів та відмінностей цих смартфонів. 

В цьому огляді ми детально розповімо, чим флагмани Samsung відрізняються між собою та який гаджет краще обрати. Все дуже просто, тому слідкуйте за пальцями 👇     

Перемога над відблисками

Обидва смартфони мають 6,8-дюймовый дисплей з матрицею Dynamic AMOLED 2X та частотою оновлення 120 Гц. Проте характеристики Galaxy S24 Ultra отримали 2 важливі покращення у порівнянні з попередником:

  • збільшена яскравість – 2600 ніт проти 1750 ніт;

  • покращене розширення – 3120х1440 проти 3088х1440 пікселів.

Завдяки цьому, розробникам вдалось майже повністю позбавити дисплей від сонячних відблисків. В першу чергу, це відчують люди, які часто користуються смартфоном на вулиці.

Galaxy S24 Ultra отримав повністю плоский екран, на відміну від свого попередника. Проте технологію HDR10+ підтримують обидва гаджети, тому кольори насичені, яскраві та просто кайфові.  

 samsung-galaxy-s24-ultra-3

Galaxy AI вже тут

Саме такими словами компанія Samsung презентувала світу фірмовий штучний інтелект. І саме через нього дійсно варто купити Samsung Galaxy S24 Ultra.

Найкрутіша можливість Galaxy AI – це голосовий переклад телефонних розмов. Функція миттєво перекладає на потрібну мову все, що ви говорите. Точність практично ідеальна, тому можна комфортно спілкуватись з друзями та партнерами по всьому світі. Переклад працює і в текстовому режимі. 

Circle to Search – ще одна фішка, яка дозволяє шукати інформацію про об’єкти, просто обвівши їх пальцем чи стилусом. Наприклад, ви натрапили на фото з цікавою рослиною і хочете дізнатись про неї більше деталей – просто обводите рослину кружечком і миттєво отримуєте результати пошуку Google.

samsung-galaxy-s-24-ultra-7

Автоматичні підсумки – чудова штука для тих, хто робить багато нотаток. Просто записуєте свої думки та ідеї в хаотичному порядку, а штучний інтелект виділяє найважливіше і форматує текст в зручне резюме. 

І наостанок, новий Samsung Galaxy S24 Ultra вміє регулювати тон розмови в текстових повідомленнях. Система автоматично пропонує більш влучні слова, щоб ваші повідомлення звучали в професійному або неформальному стилі.

Це лише деякі можливості штучного інтелекту Galaxy AI, проте він покращує майже всі процеси в новому смартфоні. Особливо камеру 👇       

samsung-galaxy-s-24-01

Збільшена деталізація – зменшений зум

Камери смартфонів трохи відрізняються:

  • S23 Ultra – 200 Мп + 10 Мп + 12 Мп + 10 Мп

  • S24 Ultra – 200 Мп + 10 Мп + 50 Мп + 10 Мп   

Новий смартфон S24 Ultra отримав телеоб'єктив на 50 Мегапікселів із 5-кратним оптичним зумом, проти 10 Мп з 10-кратним зумом. Так, компанія трохи пожертвувала масштабуванням, проте значно збільшила роздільну здатність об’єктива. Це дозволяє робити ще більш деталізовані знімки, навіть при поганому освітленні.   

Крім того, в новому S24 Ultra кожен знімок покращується за допомогою штучного інтелекту. Також з'явились корисні функції редагування. Наприклад, можна миттєво переміщувати об’єкти на фото, змінювати їх розмір чи редагувати тіні.

samsung-galaxy-s24-ultra-4

Титановий захист

Обидва флагмани виглядають преміально і відрізнити їх за зовнішністю майже нереально. Але смартфон Galaxy S24 Ultra отримав міцну титанову рамку, яка робить його стійкішим до падінь та ударів, ніж попередня модель.

samsung-galaxy-s-24-ultra-2

Обидва смартфони мають захисне скло Corning Gorilla Armor та витримують 30-хвилинне занурення в воду на глибину до 1,5 метра.   

Galaxy-S24-Ultra-8

Більше автономності

Galaxy S24 Ultra та Galaxy S23 Ultra мають однакові батареї на 5000 мАг, підтримують швидку зарядку на 45 Вт та бездротову зарядку на 15 Вт. Проте в новому S24 Ultra оптимізували деякі процеси, тому час перегляду відео збільшено з 26 до 30 годин. А от час відтворення аудіо трохи зменшився – з 99 годин до 95

Потрібно також враховувати, що Galaxy S24 Ultra став потужнішим, тому навіть збереження автономності на тому ж рівні – хороший прогрес. Тим більше, батареї вистачає на весь день активного використання.  

samsung-galaxy-s24-ultra-2

Платформа для штучного інтелекту

Обидва смартфона чудово підходять для багатозадачності та геймінгу. Практично всі популярні ігри можна комфортно запускати на максималках.  

Проте Galaxy S24 Ultra отримав покращений процесор – Snapdragon 8 Gen 3. Він швидший та потужніший за свого попередника Snapdragon 8 Gen 2. Наприклад, популярний бенчмарк AnTuTu показує збільшення продуктивності на 32%, а тести в GeekBench 6 говорять про збільшення швидкість на 16%. Саме цей приріст потужності й дозволяє на повну використовувати можливості мобільного штучного інтелекту Galaxy AI.   

Приємно, що обидва смартфони підтримують технологію трасування променів, яка максимально реалістично відтворює кожен промінь світла. Завдяки цій технології, графіка в мобільних іграх має консольну якість. Перевірено 👍

Samsung-Galaxy-S24-Ultra

Що в результаті

Характеристики Samsung Galaxy S23 Ultra все ще зберігають за собою титул флагманських. Апаратні можливості смартфона будуть актуальними ще багато років, проте визначальним фактором виступає ціна Samsung S24 Ultra.  

По передзамовленню новий флагман дорожчий всього на кілька тисяч гривень, від свого попередника. Враховуючи можливості штучного інтелекту, покращений процесор та дисплей – покупка S24 Ultra виглядає дуже привабливо. Проте цілком можливо, що з часом ціна Samsung Galaxy S23 Ultra стане нижчою. 

samsung-galaxy-s-23-ultra

Обидва смартфони можна купити в каталозі NewTime. А, якщо залишились питання, пишіть нашим менеджерам. Вони знають про сучасні флагмани все.

Samsung-Galaxy-S24-Ultra-vs-Galaxy-S23-Ultra-1

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво