blog_card
Новини
03/01/2024
5889
1 хв

Samsung Galaxy S24: презентація лінійки відбудеться 17 січня 2024 року

03/01/2024
5889
1 хв
Поширити

Компанія Samsung офіційно оголосила дату презентації щорічного івенту Galaxy Unpacked. Отже, за кілька тижнів ми побачимо нові моделі Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ та Samsung Galaxy S24 Ultra.

Galaxy Unpacked 2024 розпочнеться 17 січня 2024 року о 20:00 за київським часом. Трансляцію можна буде подивитися на сайті Samsung та на YouTube.

Згідно з численними витоками інформації, Samsung націлена реалізувати в лінійці Galaxy S24 всі найактуальніші функції та технології, зокрема супутниковий зв'язок, титанову раму, як у iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max. Навіть батарею зроблять за технологією електромобілів від чого автономність суттєво збільшиться.

За повідомленням компанії, схоже, Samsung відкриває “нову еру мобільного ШІ" для своїх гаджетів, інтегрувавши "Galaxy AI". І на цьому Samsung планує зробити головний акцент під час презентації. 

Останнім часом Samsung активно просуває Galaxy AI, тож в нових моделях маємо отримати багато розумних функцій. ШІ генеруватиме в смартфонах майже все. До прикладу, голосовий перекладач, активований під час телефонних дзвінків, перекладатиме сказане в реальному часі. Або ж камера, яка домалює те, чого не було.

Цілком ймовірно, що попередні замовлення на нові моделі лінійки Samsung Galaxy S24 відкриють того ж самого дня або трохи згодом після офіційної презентації.

Щодо дизайну - суттєвих змін не передбачається, окрім нового плоского екрану в преміальній моделі S24 Ultra. Примітно те, що саме компанія Samsung свого часу зробила вигнуті дисплеї трендом, а тепер однією з перших завершує випускати моделі з такими екранами.

Щодо ціни: Galaxy S24 та  S24+ коштуватимуть від 900€ та 1 149€ і це на 50€ дешевше, ніж попередні моделі з лінійки Samsung Galaxy S23. Флагманський смартфон S24 Ultra коштуватиме на 50€ дорожче S23 Ultra, його ціна становитиме 1 450€.

Південнокорейським замовникам неймовірно пощастить - всі, хто зробить попереднє замовлення, одержать смартфон зі збільшеним об'ємом пам'яті за тією ж ціною, а також отримають знижку на Galaxy Watch та Galaxy Buds FE. 

samsung-galaxy-unpacked

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво