blog_card
Новини
11/01/2024
517
3 хв

Sennheiser на CES 2024 презентувала три пари преміальних навушників з найкращим звуком та новими датчиками

11/01/2024
517
3 хв
Поширити

CES 2024 ще триває, а новинки сипляться на нас з такою швидкістю, що ми ледь встигаємо оговтатися. Ось і шанована аудіофілами Sennheiser порадувала нас цікавими новинками, випустивши три моделі навушників - Momentum True Wireless 4, Accentum Plus та Momentum Sport.

Ця серія бездротових навушників - є наступним поколінням багатофункціональних преміальних навушників компанії, які створюють конкуренцію Apple AirPods та AirPods Pro.

Сучасні технології, які використала Sennheiser в розробці нових моделей, гарантують користувачам якісний звук, висококласну мобільність та безперевність зв'язку з навколишнім світом.

 

Бездротові навушники Sennheiser Momentum True Wireless 4


Бездротові навушники Sennheiser Momentum True Wireless 4 створені на платформі Qualcomm S5 Sound Gen 2 з використанням технології Snapdragon Sound. Вони забезпечують високоякісне відтворення звуку в aptX без втрат та низькою затримкою бездротового сигналу. Bluetooth 5.4 та підтримка Auracast - технології, яка дозволяє транслювати сигнал на всі сумісні Bluetooth пристрої в зоні досяжності, доповнюють мобільність моделі та якість сигналу будь-де. Ці навушники - найкращий компаньйон у будь-яких ситуаціях та чудових подорожах.

Sennheiser Momentum True Wireless -1

Навушники отримали три варіанти кольорів: Black Copper, Metallic Silver та Graphite, покращений адаптивний ANC, вдосконалену антену та оновлені ​​акумулятори, який дозволяє навушникам працювати до 7,5 годин.

Кейс має порт USB-C, а також підтримує бездротову зарядку Qi. Четверте покоління навушників Momentum True Wireless 4 вже можна попередньо замовити на сайті виробника за ціною 299,95$, а продажі моделі розпочнуться у березні.

 

Бездротові навушники Sennheiser Accentum Plus


Бездротові навушники флагмансього рівня Sennheiser Accentum Plus - доступний варіант з лінійки за суттєво нижчою ціною, який підтримує aptX та забезпечує 50 годин прослуховування на одному заряді. Навушники отримали адаптивний ANC для зменшення навколишнього звуку, Bluetooth 5.2 та можливість дротового підключення через аудіокабель, до прикладу, під час польоту. 

Навушники неймовірно зручні у використанні та підтримують усі найпопулярніші аудіокодеки, зокрема aptX Adaptive. 

Модель підтримує функцію Multi-point з одночасним підключенням до двох пристроїв, автоусунення шуму вітру та можливість послухати у навушниках власний голос. 

SSennheiser Accentum Plus-1

Навушники Sennheiser Accentum Plus отримали вдосконалену систему активного шумозаглушення, завдяки якій вони миттєво адаптуються до змін навколишнього акустичного середовища. Користувач не відволікатиметься на сторонні звуки, прослуховуючи при цьому  аудіоконтент високої якості, навіть голосливе оточення не заважатиме грати в ігри, спілкуватися смартфоном чи приймати участь у відеоконференції.

Навушники Accentum Plus представлені у чорному та білому кольорах та отримали в комплектації фірмовий кейс, в якому зручно розміщується сама модель та аксесуари до неї.

Модель Accentum Plus коштуватиме 229,95 $, а продажі стартуватимуть з 20 лютого.

 

Бездротові навушники Sennheiser Momentum Sport


Бездротові навушники Sennheiser Momentum Sport - ідеальний варіант для фітнесу, адже вони оснащені фотоплетизмографічним датчиком серцевого ритму та датчиком температури тіла, які можуть надавати біометричні дані в реальному часі. Можна використовувати програму Health на iPhone чи Watch, додавши ваші дані про частоту серцевих скорочень. Навушники також інтегруються з іншими платформами, зокрема Strava, Garmin, Peloton та Polar.

Навушники оснащені вбудованим акустичним каналом, який мінімізує шум кроків, дихання та інші звуки тіла, а напіввідкрита конструкція сприяє природному сприйняттю навколишнього середовища, що важливо для бігу, їзди на велосипеді та інших тренувань.

Навушники Momentum Sport підтримують режим прозорості, режим захисту від вітру та режим адаптивного шумопоглинання, а нова акустична система, створена на основі вдосконаленого перетворювача Sennheiser, забезпечує найкращий потужний звук.

Нові навушники представлені у трьох варіантах: Polar Black, Burned Olive та Metallic Graphite.

Sennheiser Momentum Sport-1

Модель навушників Momentum Sport - справжній подарунок для спортсменів. Вони отримали ударостійкий корпус, надійно захищений від поту та вологи за стандартом IP55, тож можна не хвилюватися під час найскладніших тренувань. До того ж, зарядний кейс захищений за стандартом IP54, підтримує бездротову зарядку Qi та заряду його акумулятора вистачає ще на три додаткові зарядки навушників, а саме - на всі 24 години у режимі відтворення. Завдяки режиму швидкої зарядки від порту USB-C навушники за 10 хвилин підзаряджаються і можуть автономно працювати впродовж 45 хвилин.

Передзамовлення на навушники за ціною 329,95$ на сайті виробника вже відкрито, а у продажу вони з'являться орієнтовно 15 квітня.

 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво