blog_card
Підбірки
22/01/2024
19000
6 хв

Які Apple Watch обрати в 2024 році?

22/01/2024
19000
6 хв
Поширити

Смарт-годинник від Apple - це значно більше, ніж розумний годинник. Apple Watch неймовірно стильні гаджети, вони надійні, зручні у керуванні, а саме головне - мають безмежний функціонал. В залежності від серії моделі Apple Watch мають різну зовнішність та певний набір характеристик.

Більш ранні моделі, такі як елегантна та спортивна Series 7 і бюджетна та спортивна SE  ще є у продажу, але технологічно вже поступаються моделям з лінійок 2022 та 2023 року. Свого часу вони набули популярності, але у 2024 році, якщо обирати між Series 7, Series 8 та Series 9, то краще придбати останню з покращеними та новими функціями. Так само і у випадку з SE, вже варто розглядати нову бюджетну версію Apple Watch SE 2. Останні моделі мають майже таку саму ціну або трохи більшу, але вже зовсім інший потенціал і рівень гаджета.

Найкращі моделі Apple Watch у 2024 році

Розглянемо п'ять найкращих моделей, які варто купувати у 2024 році: Apple Watch SE 2, Apple Watch Series 8, Apple Watch Series 9 та флагманські моделі Apple Watch Ultra, Apple Watch Ultra 2. Окремо зупинимося на їхніх головних характеристиках та перевагах.

apple-watch

Apple Watch SE 2  

Якщо ви розглядаєте бюджетні моделі або плануєте придбати свій перший Apple Watch - це варіант для вас. Головна перевага Apple Watch SE 2 - це його ціна. За відносно невеликі гроші ви отримаєте розумний годинник для зручного щоденного користування, з вбудованими датчиком GPS та датчиком вимірювання пульсу. 

Годинник представлений у трьох стильних кольорах, має розміри 40 та 44 мм, яскравий OLED-дисплей, водонепроникність до 50 метрів, пам’ять на 32 Гб та безліч різноманітних режимів тренувань. Новий Чіп S8  зробив його на 20% швидшим за попередню модель. Apple Watch SE 2 отримав інноваційні функції безпеки та відстеження головних показників здоров'я.

Мінусом є те, що дизайн моделі залишився таким самим, як і у попередньої серії. Бюджетний розумний годинник Apple Watch SE 2 можна купити від 10 616 гривень.

apple-watch-se-2-2022

Apple Watch Series 8

Неймовірно актуальна модель з великим набором функцій для спорту та фітнесу, а також щоденного відслідковування вашої активності. Apple Watch Series 8 - стильний годинник, який отримав шість яскравих кольорів, два розміри дисплею Always-On 41 та 45 мм, покращений гіроскоп та акселерометр, годинник може виявляти автомобільну аварію та автоматично викликати екстрені служби. Корпус моделей виготовлено з нержавіючої сталі або з авіаційного алюмінію. Є моделі з модулем мобільного зв'язку Cellular.   

Apple Watch Series 8 - є водонепроникними, захищеними від пилу за стандартом IP6X. Новий датчик температури покращив функцію відстеження жіночого здоров'я, режим зниженого енергоспоживання відключає деякі функції задля збереження енергії, при цьому залишаючи ваш годинник придатний до використання. В такому режимі Series 8 може працювати до 36 годин, звичайний режим становить до 18 години без підзарядки - це є мінусом для цієї моделі.

Смарт-годинник є універсальним варіантом, кий підходить для бігових занять, адже робить всі необхідні обчислення під час бігу. Ціна Apple Watch Series 8 стартує від 14 528 гривень.

apple-watch-series-8

Apple Watch Series 9

Сама свіжа серія розумних годинників. Є 2 варіанти корпусу з алюмінію та нержавіючої сталі. А також 2 варіанти розміру 41 та 45 мм. Розумні годинники з алюмінію мають таку кольорову палітру: Starlight, Silver, Midnight, Pink та PRODUCT(RED). Версія з нержавіючої сталі має три кольори: срібло, золото та графіт.

apple-watch-series-9-1

 

Епл вотч 9 зазнав серйозних внутрішніх змін завдяки новому чіпу S9. Він має на 60% більше транзисторів і на 30% швидше, ніж чіп S8. Чотириядерний нейронний механізм забезпечує виконання нейронних завдань у 2 рази швидше. Тепер запити Siri обробляються на Apple Watch, що робить їх швидшими та безпечнішими, а голосовий помічник також може вперше отримати доступ до даних про здоров’я. 

Годинник отримав більшу інтеграцію з HomePod. При наближенн користувача з розумним годинником за чотири метри від ‌HomePod‌, Apple Watch Series 9‌ автоматично запускає Now Playing для керування медіа. Диктування на Series 9 також на 25% точніше, ніж на Series 8, завдяки безпечній обробці на гаджеті. Диктування на Series 9 також на 25% точніше, ніж на Series 8, завдяки безпечній обробці на гаджеті.

Годинник також отримав різні оновлення датчиків та внутрішніх компонентів з акцентом на швидкість, ефективність і точність, включаючи нову версію оптичного датчика серцевого ритму від Apple.

Розумний годинник має дисплей з яскравістю 2000 ніт - такий як має Apple Watch Ultra. Він також може зменшити лише один ніт яскравості для використання в кінотеатрах або вночі.

‌Apple Watch Series 9‌ можна керувати за допомогою нового жесту руки під назвою «Подвійний дотик», коли користувач торкається великим і вказівним пальцями, як у гарнітурі Vision Pro. За допомогою цього жесту користувачі можуть взаємодіяти з пристроєм, не торкаючись екрана, для таких завдань, як відповідь або завершення виклику, зупинка таймера, відкладення будильника, призупинення відтворення музики, виклик Smart Stack тощо. Він робить це, відстежуючи крихітні зміни руху та кровотоку за допомогою акселерометра та датчика кисню в крові.

apple-watch-ultra-2-01

‌‌Apple Watch Series 9‌ оснащений датчиками температури тіла та відстеження циклу, як у попередньої Серії 8, має також потужніший гіроскоп і акселерометр із широким динамічним діапазоном, з'явилася функція виявлення аварій.

Apple Watch Ultra  

Найспортивніший та надміцний годинник - є преміальною моделлю з найпотужнішим функціоналом. Apple Watch Ultra отримав самий великий дисплей 49 мм з яскравістю 2000 ніт. Стильний титановий корпус та сапфірове скло роблять його надійно захищеним та довговічним. Годинник отримав неймовірну автономність, батарея  забезпечує 36 годин роботи без підзарядки та до 60 годин - у режимі енергозбереження. Apple Watch Ultra має надійний захист за військовим стандартом, водонепроникність підвищеного стандарту від води WR 100, а також сертифікат EN 13319, які дозволяють займатися з водними видами спорту та занурюватись на глибину до 40 метрів.

apple-watch-ultra

Годинник отримав новий Чіпсет S8, точний двочастотний GPS, програмовану кнопку керування на корпусі, глибиномір, датчик температури води та потужніший динамік з трьох мікрофонів. Смарт-годинник має сумісність з ремінцями для Watch 42/44/45 мм, а також суто під нього виготовлено три типи ремінців для різних спортивних активностей:

Модель Apple Watch Ultra - найкращий варіант для спорту, для екстріму, для активного відпочинку, а також для ретельного стеження за головними показниками, зокрема здоров'я. Є один єдиний нюанс - модель має досить масивний корпус і точно буде завеликою для жіночої руки. Ціна Apple Watch Ultra стартує від 32 594 гривень.

Apple Watch Ultra 2

Модель Apple Watch Ultra 2  той же титановий корпус із військовим захистом MIL-STD-810H. Гаджет не боїться падінь, бруду, ударів, а занурюватись у воду можна на глибину до 40 метрів.

apple-watch-ultra-2-04

Новим командним центром годинника став процесор Apple S9 SiP, який раніше був встановлений у годиннику Apple Watch Series 9. Якщо порівнювати з чіпом попереднього покоління, то якість графіки покращилася на 30%, а кількість транзисторів досягла 5,6 мільярда – на 60% більше, ніж у попередніх годинників. Завдяки новому 4-ядерному модулю Neural Engine годинник навчається у 2 рази швидше. Насамперед це відчуватиметься при взаємодії з голосовим помічником, в керуванні жестами та обчисленні ключових показників.

Яскравість екрана зросла на 50% і тепер становить аж 3000 ніт. Це найяскравіший дисплей серед смарт-годинників на сьогодні. Розглянути деталі циферблата можна буде навіть під палючим сонцем у якійсь пустелі. 

Головним функціональним оновленням став новий спосіб взаємодії з годинником. Тепер, щоб виконати дію "ОК", досить просто звести разом великий та вказівний пальці. У такий спосіб можна, наприклад, приймати дзвінки або скидати будильник. У рекламі це виглядало дуже ефектно та зручно. Враховуючи покращену систему машинного навчання, нехитрий жест повинен зчитуватися дуже точно.

З'явився новий модульний циферблат Modular Ultra. Він повністю реалізує потенціал великого дисплея, використовуючи кожен міліметр простору. Циферблат легко налаштовується та може відображати на одному екрані час, компас, висоту, глибину, кільце активності та ще багато чого. Словом, все, що потрібно для пригод і подорожей. До речі, режим нічного дисплея активується автоматично, завдяки датчику освітленості.

apple-watch-ultra-2-02

Час автономної роботи залишився тим самим – 36 годин при звичайному використанні. У режимі низького енергоспоживання модель пропрацює 72 години.

Ви можете обрати будь-яку з вищеописаних п'яти моделей в залежності від бюджету та необхідного функціоналу. Якщо потрібен найдешевший смарт-годинник з оптимальним набором функцій - то це Apple Watch SE 2. Якщо самий спортивний та автономний - купуйте Apple Watch Ultra або Apple Watch Ultra 2. Якщо для вас важливі бігові заняття - віддайте перевагу Apple Watch Series 8 чи Series 9.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво