blog_card

Apple Pencil 3: стали відомі функції нового стилусу

04/04/2024
208
2 хв
Apple Pencil 3
Apple Pencil
Apple Pencil 2
Поширити

За чутками, Apple вже зовсім скоро має випустити Apple Pencil 3 разом з новими iPad. На жаль, прогнози інсайдерів щодо презентації iPad Air та  iPad Pro наприкінці березня не справдилися, але ми не полишаємо надії побачити нові моделі не пізніше початку травня.

В очікуванні нових планшетів, з'являються чутки щодо ймовірних можливостей стилуса третього покоління. Де-факто він буде четвертим в лінійці, але Apple Pencil USB-C не належить до окремого покоління. 

apple-pencil-3-2024

Ми, звісно, розраховуємо, що в Apple Pencil 3 з'являться нові функції, і уважно відстежуємо які саме. Ймовірно, новий стилус отримає підтримку нового жесту «стискання», про таке повідомило видання 9to5Mac, яке помітило відповідний код у нещодавній бета-версії iPadOS 17.5. Цей код не пояснює деталей, як саме працюватиме “жест стискання”, але очевидно при стисканні стилуса. “Жест стискання” використовуватиметься для взаємодії, зокрема для додавання фігур, підписів, наклейок чи текстового поля. 

Всі три стилуси Apple Pencil, які є в продажу, не мають датчиків тиску в місці, де їх тримає користувач, тож новий жест є прямим свідченням про те, що Apple планує випустити новий Pencil 3. 

Очікується, що новий Apple Pencil 3 може замінити Apple Pencil 2, який працює з iPad Pro, iPad mini та iPad Air та є найдорожчою моделлю в лінійці. Apple Pencil 1, скоріш за все, залишиться, адже він працює з iPad 9 та iPad 10. Apple Pencil з портом USB-C теж, ймовірно, залишиться як найдоступніший стилус в лінійці. 

Раніше з'являлися чутки, що новий стилус працюватиме з додатком  Find My - це було помічено в попередньому оновленні iPadOS 17.4. А нещодавно видання MacRumors, посилаючись на анонімне джерело повідомило, що Apple Pencil 3 може працювати як пристрій введення для Apple Vision ProApple Pencil має сумісність лише з iPad, але нова версія стилуса, ймовірно, зможе працювати з просторовим комп'ютером Apple Vision Pro.

Apple-Vision-Pro-and-Apple-Pencil-Feature

Apple нібито провела внутрішні тестування нового Apple Pencil із підтримкою visionOS. Тож цілком ймовірно, що в найближчому майбутньому стане можливим використання Apple Pencil 3 з програмами для малювання на Vision Pro, зокрема Freeform та Pixelmator.

Іншими словами користувачі зможуть малювати олівцем на столі або іншій плоскій поверхні, а малюнок з'являтиметься у відкритій програмі visionOS. Сумісність Apple Pencil з Vision Pro може забезпечити оновлення ПЗ, але поки що незрозуміло, яка саме версія надасть таку підтримку. Перша бета-версія visionOS 1.2 для розробників вже стала доступною цього тижня, а-от visionOS 2 Apple має анонсувати на Всесвітній конференції розробників WWDC 2024 цього червня.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво