blog_card
Огляд
06/02/2024
588
4 хв

Apple Watch 9 VS Garmin Venu 3/3s: який смарт-годинник обрати

06/02/2024
588
4 хв
Поширити

Щосекунди в нашому тілі вирують процеси, про які ми навіть не здогадуємось. Проте здогадуються смарт-годинники Apple Watch 9 та Garmin Venu 3

Зараз це лідери ринку розумних годинників, які ввібрали в себе всі сучасні технології відстеження здоров’я. Ціна моделей – майже однакова. Якщо ви вирішили придбати собі один з цих смарт-годинників, то залишитесь дуже задоволеними :) 

Але перед покупкою обов’язково потрібно ознайомитись з деякими особливостями та відмінностями 👇  

apple-watch-series-9-vs-garmin-venu-3-3

Дивись і відчувай

Починаючи з зовнішнього вигляду, ми вже бачимо різницю. 

Apple Watch Series 9 має виразну прямокутну форму. Це забезпечує сучасний і елегантний вигляд, який подобається багатьом користувачам. На противагу цьому, серія Garmin Venu 3 має більш традиційну круглу форму, привабливу для тих, хто віддає перевагу класичній естетиці годинника.

Якість виготовлення обох моделей відображає відповідну філософію бренду. Apple Watch Series 9 випускається з різних матеріалів, включаючи алюміній, нержавіючу сталь. Вони пропонують широкий вибір образів – від спортивного до елегантного. З іншого боку, лінійка Garmin Venu 3 виконана з нержавіючої сталі. Смарт-годинник забезпечує баланс між довговічністю та стилем. І Garmin, і Apple доступні у 2-х розмірах: 41 та 45 мм.

Apple Watch Series 9 мають культову “заводну” головку та одну кнопку дії, зберігаючи свій мінімалістичний дух. А от Garmin Venu 3 і Venu 3s мають три плоскі фізичні кнопки. Це сподобається користувачам, які віддають перевагу традиційності годинника або потребують легшого контролю під час бігу, їзди на велосипеді.

apple-watch-series-9-vs-garmin-venu-3-2

Дисплей, варіанти кольорів, водонепроникність

Технологія екрана та якість картинки – ключові в цих пристроях. 

Характеристики Apple Watch 9 можуть похвалитися технологією Always-On Retina із функцією Force Touch, яка забезпечує високу чутливість. Дисплей надзвичайно яскравий, тому його легко читати навіть під прямим сонячним світлом. 

Серія Garmin Venu 3 обладнана дисплеєм AMOLED, відомим своїм глибоким чорним кольором і енергоефективністю, про яку ми ще поговоримо.

Водонепроникність є ключовою характеристикою будь-якого розумного годинника, і обидва бренди в цьому лідери. Apple Watch Series 9 отримав найвищий захист від пилу та, а вологозахисту вистачає, щоб безпечно пірнати на глибину до 50 метрів.

Garmin Venu 3 і Venu 3s витримують тиск в 5 ATM, що також еквівалентно глибині до 50 метрів.

Параметри кольорів дозволяють користувачам персоналізувати пристрої на свій смак. Apple Watch Series 9 пропонує різноманітні кольори в алюмінієвій версії:

  • Midnight, 

  • Starlight, 

  • Silver, 

  • Pink

  • Product Red. 

Тим часом версія з нержавіючої сталі доступна в графітовому, срібному та золотому кольорах. 

Garmin Venu 3 можна придбати тільки у білому та чорному кольорах, а от Venu 3s має більший вибір відтінків:

  • French Grey;

  • Pebble Grey;

  • Sage Grey;

  • Dust Rose;

  • Ivory.

Рекомендуємо придивитись до кольору French Grey :) 

apple-watch-series-9-vs-garmin-venu-3 2

Датчики моніторингу

Стосовно відстеження показників здоров'я, то Apple Watch Series 9 обладнані багатьма датчиками:

  • датчик серцевого ритму; 

  • електричний датчик серця для ЕКГ; 

  • датчик кисню в крові (SpO2);

  • датчик температури. 

Крім того, годинник має акселерометр, гіроскоп, барометр і датчик зовнішнього освітлення, що робить його комплексним гаджетом для відстеження здоров’я та фізичної форми.

Характеристики Garmin Venu 3 можуть похизуватися таким самим набором датчиків. Відрізняється хіба що їх марка, але це вже дрібниці. Те саме стосується і навігації – обидва годинники підтримують GPS, ГЛОНАСС і GALILEO. Модуль NFC також є в обох моделях.  

apple-watch-series-9-vs-garmin-venu-3-11

Варто зазначити, що Apple Watch Series 9 відомий своєю точністю відстеження показників здоров’я. Годинник покращує сон і моніторинг фертильності. До того ж Apple має функцію моніторингу шуму та кнопку “SOS”, яка може врятувати життя в екстремальній ситуації.

З іншого боку, купити Garmin Venu 3 варто для більш детального відстеження фітнесу та спорту. Годинник підходить для всього: від бігу та їзди на велосипеді до плавання та гольфу. Додатково є функції розширеного відстеження сну та виявлення дрімоти, які надають користувачам значно більше інформації про відпочинок. 

apple-watch-series-9-vs-garmin-venu-3-8

Автономність

Різниця в часі автономної роботи між цими моделями підкреслює різні філософії брендів.

Watch Series 9 забезпечує до 18 годин автономної роботи, яку можна продовжити до 36 годин у режимі низького енергоспоживання. Головними споживачами енергії є розширені функції, повнофункціональна операційна система та дисплей Retina з високою роздільною здатністю.

Годинник Гармін Venu 3 забезпечує вражаючі 14 днів використання з постійно активним дисплеєм. А батареї Venu 3s вистачає на 10 днів. Ця подовжена автономність підкреслює прагнення Garmin створювати надійні пристрої для тих, хто обожнює пригоди.

apple-watch-series-9-vs-garmin-venu-3-10

Екосистема та корисні можливості

Тут різниця досить відчутна. 

Річ у тім, що смарт-годинник Apple Watch Series 9 повністю інтегрується з величезною екосистемою Apple. Тому доступні такі функції, як Apple Pay, голосовий помічник Siri та можливість відповідати на текстові повідомлення або дзвінки. До того ж магазин фірмових додатків значно розширює корисність годинника.

В свою чергу серія Garmin Venu 3 не має настільки великої екосистеми, як Apple. Проте користувачам доступні такі можливості, як безконтактні платежі, розумні сповіщення та зберігання музики з підтримкою сервісу потокового передавання. Компанія Garmin більше зосереджена на забезпеченні автономного використання годинника під час занять спортом чи подорожей.

Варто згадати, що Епл Вотч 9  підтримує стільниковий зв’язок який дозволяє здійснювати дзвінки, надсилати повідомлення прямо зі свого зап’ястка. Тож цей раунд за Apple. 

apple-watch-series-9-vs-garmin-venu-3-7

Garmin Venu 3 проти Apple Watch Series 9: Висновок

Apple Watch 9 створені для користувачів, які бажають максимально детально відстежувати показники здоров’я та завжди залишатися на зв’язку. Удосконалені датчики частоти серцевих скорочень, ЕКГ, відстеження рівня кисню в крові та датчик температури – все це надзвичайно цінні речі. Тим більше стільниковий зв’язок постійно поруч.

apple-watch-series-9

А от серія Garmin Venu 3 із класичним круглим дизайном орієнтована насамперед на любителів фітнесу та пригод. Смарт-годинник має міцну конструкцію, збільшену автономність та детальне відстеження більшості фізичних активностей. Є безліч спортивних профілів, вдосконалене відстеження сну та унікальна функція виявлення дрімоти, яка особливо корисна для спортсменів.

apple-watch-series-9-vs-garmin-venu-3-9

Вартість смарт-годинників майже однакова – близько 500 доларів, залежно від комплектації.

Купити Apple Watch 9 та Garmin Venu 3 вже можна в каталозі NewTime, тож обов’язково туди завітайте. Тим більше наші менеджери допоможуть розібратись у всіх деталях 👍

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво