blog_card
Чутки Apple
01/08/2023
1248
3 хв

Apple Watch Ultra 2 та Apple Watch Series 9: коли побачимо нову лінійку?

01/08/2023
1248
3 хв
Поширити

До вересневого заходу Apple лишається місяць і ми з нетерпінням очікуємо на технологічні новинки бренду.

Окрім лінійки iPhone 15, про дизайн та характеристики iPhone 15 ми писали раніше, компанія має презентувати нову лінійку популярних смарт-годинників Apple Watch.

На які ж зміни варто очікувати? Що вже відомо з витоків та з повідомлень головних інсайдерів? 

Марк Гурман з Bloomberg та аналітик Мін-Чі Куо стверджують наступне, Apple планує випустити Apple Watch Ultra другого покоління та Apple Watch Series 9.

Apple-Watch-Ultra

Щодо Apple Watch SE, скоріш за все, серія не буде оновлена до 2024 року. Традиційно SE оновлюється кожні два роки. Apple Watch SE вийшла у 2020 році, Apple Watch SE 2 - у 2022 році, тож на третю очікуємо у 2024 році.

Можна впевнено стверджувати, що нові Apple Watch будуть поставлятися з watchOS 10. Після презентації WWDC 2023 ми вже маємо уявлення щодо низки нових функцій і програм, які з’являться в програмному забезпеченні Apple Watch, від нового способу навігації та оновлених програм у watchOS 10. Нові циферблати на вибір, а також нові додатки та оновлення існуючих додатків, включаючи додатки Compass і Maps та нові функції Health. 

Тут ми детально розбирали watchOS 10: що отримала нова версія? Є надія, що watchOS 10 буде доступна для завантаження приблизно 8 вересня. Версія матиме сумісність з Apple Watch Series 4 та новіших.

 

Apple Watch Series 9: нові функції

За повідомленнями Марка Гурмана, очікується, що Apple Watch Series 9 не зазнають серйозних змін порівняно з моделями 2022 року. Очікується, що моделі матимуть 2 розміри 41 мм та 45 мм.

Щороку розумні годинники отримували новий чіп, Apple Watch Series 8 був оснащений S8. 

За чутками, годинники отримають S9, який базується на новому дизайні A15, що приносить приріст продуктивності та часу автономної роботи, а також, можливо й Neural Engine, вбудований у чіп. У липні Гурман повідомив, що чіп S9 принесе «значне підвищення швидкості».

Можливо ми побачимо кнопку дії в Apple Watch Series 9? Ця чудова кнопка розташована на протилежній стороні Digital Crown і легко поміститься на Apple Watch Series 9. На Ultra першого покоління її можна налаштувати для запуску певних завдань, таких як секундомір, тренування або ліхтарик, функціональність, це було б гідним оновленням існуючого дизайну Apple Watch.

apple-watch-8

Apple Watch Ultra 2: дизайн та оновлення 

У дизайні Apple Watch Ultra очікуються зміни. Це стосується розміру екрана, який може збільшитися з 1,9 дюйма до 2,1 дюйма завдяки тоншій рамці. 

В липні з публікації Webo стало відомо, що Apple Watch Ultra будуть важити менше, ніж поточна модель, можливо матимуть тонший або менший корпус. Марк Гурман заявив про можливість нового «темно-титанового» кольору, який свого часу планувався для моделі першого покоління.

Apple Watch був першим пристроєм, який мав OLED-екран, цілком імовірно, що Apple також представить свій MicroLED-екран на Apple Watch. Перехід на microLED приносить численні переваги: ​​панелі тонші, яскравіші, з вищою роздільною здатністю та енергоефективніші з швидшим часом відгуку.

На певному етапі вважалося, що наступне покоління Apple Watch Ultra матиме microLED, але ця зміна була передбачена на 2024 рік, оскільки Apple зіткнулася з проблемами виробництва, за даними дослідницької компанії TrendForce, модель Apple Watch Ultra з дисплеєм microLED навряд чи вийде до 2026 року. 

apple-watch-ultra-2

Нові функції здоров'я

Apple тривалий час працює над неінвазивним способом моніторингу рівня глюкози без додаткового обладнання. І в цьому вже досягла певного прогресу, але поки малоймовірно, що він з’явиться на годиннику цього року.

Можливо з'являться такі нові датчики: датчик електрошкірної активності (EDA) для вимірювання рівня стресу та датчик біоімпедансу для вимірювання складу тіла.

apple-watch-ultra-2

Щодо ціни, очікується, що Watch Series 9 стартуватиме з 399$ в моделях з Wi-Fi та 499$ коштуватимуть моделі з додатковим стільниковим зв’язком.

Ціна Apple Watch Ultra 1-го покоління стартувала з позначки 799$, але є припущення, що Apple підніме вартість другого покоління вдвічі, вона становитиме 1 600$.

Apple-Watch-Ultra-01

Нагадаємо, раніше ми писали, які Apple Watch обрати в 2023 році?

 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво