watchOS 10: що отримала нова версія?
Новини
07/06/2023
1505
3 хв

watchOS 10: що отримала нова версія?

07/06/2023
1505
3 хв
Поширити

Бета-версія оновленого watchOS 10 вже доступна для розробників від 5-го червня, а от всім користувачам пощастить восени цього року.

Які нові функції і можливості отримають Apple Watch завдяки оновленню програмного забезпечення?

watchos-17-2023-01

Практично всі додатки було вдосконалено і програми використовуватимуть увесь дисплей - це дозволить бачити та робити набагато більше та швидше.

Активувати “Центр керування” можна з будь-якої програми за допомогою бічної кнопки.

watchos-17-2023-08

Smart Stack

З watchOS 10 ви можете отримати потрібну інформацію саме тоді, коли вона вам потрібна, з будь-якого циферблата. Для відкриття віджетів в Smart Stack просто необхідно повернути Digital Crown.

watchos-17-2023-09

Циферблати Snoopy та Palette

Два нові циферблати позитивно впливатимуть на ваш настрій. 

Циферблат Snoopy налічує різноманітні анімації, персонажі яких реагують на погоду та активізуються разом з вами.

watchos-17-2023-03

Циферблат Palette - це низка з чудових кольорів, які змінюються впродовж дня. За допомогою трьох різних шарів, які накладаються один на одного, перетворюючи час на яскраву палітру.

watchos-17-2023-05

Велоспорт: новий погляд на тренування

Нові показники можна переглядати з аксесуарами сумісними з Bluetooth. Коли буде виявлено вимірювач потужності, Apple Watch автоматично оцінить вашу функціональну порогову потужність - ваш найвищий рівень інтенсивності, який ви можете підтримувати протягом години. Ця інформація дає змогу Power Zones показувати, у якій зоні ви перебуваєте, і відстежувати, скільки часу ви проводите в кожній зоні, щоб підвищити продуктивність.

Ваші показники їзди на велосипеді, оптимізовані для iPhone.

Почніть тренування на велосипеді зі своїм Apple Watch, і воно автоматично відобразиться як Live Activity на вашому iPhone. Торкніться його, і він займе весь дисплей, що полегшить перегляд ваших показників під час поїздки.

watchos-17-2023-13

Оновлений додаток Compass 

За допомогою Elevation Views ви зможете побачити тривимірне зображення місця, де ви були. Отримуйте інформацію про те, де ви були востаннє за допомогою точок маршрутного з'єднання і залишайтеся на зв'язку завдяки новій маршрутній точці, яка сповістить, куди ви можете відправити екстрений виклик.

Ще більше інформації про маршрут. Шукайте та відкривайте важливі деталі маршрутів поблизу, зокрема назву, довжину, час, набір висоти, складність, фотографії тощо.

watchos-17-2023-10

Топографічні карти

Досліджуйте гори, долини, озера та річки в неймовірних деталях, включаючи стежки, контурні лінії, висоту та визначні місця. І отримуйте при цьому сповіщення про перевищення порогу висоти, якщо таке трапиться.

watchos-17-2023-12

watchOS 10 і “Здоров’я”

У програмі «Здоров’я» на iPhone або iPad можна зареєструвати та подивитися, як ваш душевний стан може співвідноситись із факторами способу життя, такими як час, проведений удень, сон, фізичні вправи тощо.

Прокрутіть привабливі візуальні елементи, які допоможуть вам вибрати, як ви себе почуваєте, щоб записати свої миттєві емоції та щоденний настрій. Слідкуйте за сповіщеннями на циферблаті.

watchos-17-2023-07

Датчик зовнішнього освітлення в Apple Watch тепер може вимірювати час у денний час. За допомогою Family Setup батьки можуть стежити за тим, скільки дитина проводить часу на свіжому повітрі, навіть якщо вона не має iPhone. Це запобігатиме розвитку короткозорості.

watchos-17-2023-02

Apple Fitness+

Можна обрати особисті параметри тренувань, виокремити дні тижня, тривалість і типи тренувань, тренерів і музику, розробити правильний план, який все контролюватиме. Кілька тренувань поспіль підуть за графіком для вашого зручного та швидкого переходу від одного до іншого тренування.

watchos-17-2023-05

Optimized Charge Limit 

Оптимізований ліміт заряду - це розширення функції Optimized Battery Charging, яка прогнозує  скільки заряду акумулятора вам буде необхідно в будь-який день та заряджає лише до рівня, достатнього для ваших очікуваних потреб.

Таким чином ваш Apple Watch іноді може заряджатися до 100% або лише до 80% або 90%. Оптимізований ліміт заряду не є обов’язковим, але ввімкнений за замовчуванням і він працює лише в місцях, де ви проводите багато часу.

Можна також вручну змінювати запланований оптимізований ліміт заряду, торкнувшись значка відкритого заряджання після підключення до зарядного пристрою та вибравши опцію «Зарядити до повної зарядки».

Цю функцію підтримуватимуть нові моделі Apple Watch, які будуть представлені пізніше цього року, а також Apple Watch SE, Series 6, Series 7 і Series 8

watchos-17-2023-04

Cумісність

Для watchOS 10 потрібен iPhone XS, iPhone XR або новішої версії з iOS 17 і одна з наступних моделей Apple Watch:

Не всі функції watchOS 10 однаково доступні на всіх пристроях.

watchos-17-2023-011

 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво