blog_card

Час відкривати сезон з електросамокатами Ninebot!

05/04/2024
173
5 хв
Електросамокат Ninebot
Ninebot by Segway F651
Поширити

Електросамокат досить давно став популярним видом транспорту. Його історія починається кілька століть тому, а його популярність останніми роками тільки збільшується. 

Складно уявити рух сучасним містом без цих “двоколісних електрокарів”. Ці зручні засоби пересування проїдуть усюди і не завадять їм ні затори, ні обмежені місця для паркуванням. 

Що таке сучасний електросамокат? Це компактний та зручний транспортний засіб для пересування містом у справах і просто для звичайних прогулянок. Головні аргументи на його користь - екологічність, безпека, економія часу та задоволення від поїздок.

ninebot-by-segway-gt1e

Який електросамокат краще обрати? Посеред такого різноманіття виробників та моделей. Пропонуємо розглянути моделі бренду Ninebot by Segway, ці електросамокати зарекомендували себе по всьому світу як високоякісні, надійні та функціональні транспортні засоби. Це, безумовно, хороша альтернатива будь-якому транспорту в сучасному мегаполісі. 

Деякі керувальники самокатів курсують по своїх справах цілий рік, а деякі - саме відкривать сезон навесні, тільки-но пригріває сонечко та покращуються погодні умови. Тож розпочинаємо сезон разом з електросамокатами Ninebot!

В нашому каталозі представлено багато моделей бренду Ninebot by Segway, але ми зупинимося на найбільш популярних. В нашій підбірці - короткий опис топових моделей бренду. На нашому сайті можна знайти детальні характеристики кожної моделі. Також наші менеджери нададуть кваліфіковану технічну консультацію.

segway-f25e-ii-02

Електросамокат Ninebot by Segway F65I

Електросамокат Ninebot by Segway F651 має сучасний дизайн, вражаючий запас ходу - 65 км, максимальну швидкість 25 км/год, максимальний кут підйому 20°, потужність 700 Вт, захист від води IPX5 та акумулятор ємністю 551 Вт-год.

Цей електросамокат Ninebot by Segway F651 розроблений спеціально  для того, щоб зробити ваші щоденні поїздки на роботу максимально приємними. 

Електросамокат для дорослих Ninebot має великі пневматичні шини діаметром 10 дюймів  дозволяють обирати свій власний маршрут та комфортно пересуватися будь-якими вулицями великого чи маленького міста. 

Окрім відмінної функціональності, модель гарантує користувачу повну безпеку, адже вбудовані індикатори роблять вас та ваш напрямок видимими для інших!

Ціна електросамокату Ninebot by Segway F651 на сайті newtime.ua становить 26 899 грн.

ninebot-kickscooter-f65i

Електросамокат Ninebot by Segway F25E II

Електросамокат Ninebot by Segway F25E II - чудовий варіант для приємних поїздок зі швидкістю 25 км/год. на відстані 25 км. Модель отримала максимальну вихідну потужність 500 Вт, надійний захист від води IPX5, 10-дюймові колеса, акумулятор ємністю 250 Вт/год та максимальний кут підйому 15°. 

Модель Ninebot by Segway F25E II сучасний комфортний та безпечний засіб для пересування містом. До того ж цей електросамокат для дорослих важить 15,3 кг та компактно складається. 

Цифрова світлодіодна панель приладів відображає всю необхідну інформацію, зокрема стан акумулятору та Bluetooth з'єднання, а також дозволяє перемикатися між чотирма режимами. Для повного заряджання акумулятора необхідно 5 годин.  Ціна електросамоката Ninebot by Segway F25E II становить 17 999 грн.

segway-f25e-ii-3

Електросамокат Ninebot by Segway F2 PLUS E

Електросамокат Ninebot by Segway F2 PLUS E - ще одна потужна модель для щоденних поїздок на дальні відстані. Адже цей електросамокат для дорослих має запас ходу 55 км, максимальну вихідну потужність 800 Вт, швидкість 25 км/год. та кут підйому 20°. Модель також оснащена 10-дюймовими колесами, ємним акумулятором 460 Вт/год. та надійно захищена від води за стандартом IPX5. Характерною особливістю цієї серії є більше кермо, яке робить електросамокат стабільнішим під час поїздок та зручнішим для розташування аксесуарів, зокрема тримача для смартфону.

Ціна електросамокату Ninebot by Segway F2 PLUS E в нашому інтернет-магазині 25 999 грн.

segway-f2-e

Електросамокат Ninebot by Segway eKickScooter ZING C8

Модель Ninebot by Segway eKickScooter ZING C8 - чудовий самокат для дітей віком від 6 до 12 років. Це оптимальне рішення, адже немає нічого кращого для батьків, коли їх дитина катається на двоколісному засобі та ще й почувається в безпеці. Електросамокат виготовлений зі сталі, важить 9, розвиває швидкість до 16 км /год. та має дальність ходу 10 км. Особливістю сталевої конструкції  є рама з трикутною структурою, додає електросамокату міцності, ваша дитина матиме хорошу стійкість. на підніжці та впевнено кататиметься.

Модель отримала 6-дюймові колеса та ступінь захисту від води IPX4. До того ж має три режими: безпечний - для новачків, турбо-режим для нових пригод та круїзний. 

Ціна електросамокату Ninebot by Segway eKickScooter ZING C8 становить 10 699 грн.

inebot-by-segway-ekickscooter-zing

Електросамокат Ninebot by Segway eKickScooter ZING C10

Електросамокат Ninebot by Segway eKickScooter ZING C10 також розроблений для дітей. Має схожі характеристики, але передбачений для дітей віком від 8 до 14 років. Також ціна електросамокату Ninebot by Segway eKickScooter ZING C10 трохи вища і складає 11 499 грн.

inebot-by-segway-ekickscooter-zing-c-10

Електросамокат Ninebot by Segway eKickScooter ZING C20 

Електросамокат Ninebot by Segway eKickScooter ZING C20 - модель для підлітків. Стильний дизайн моделі, чудові характеристики та три режими поїздок сподобаються будь-якому підлітку.

Самокат виготовлений з алюмінію і важить усього 10 кг, має дальність ходу 20 км, швидкість 16 км/год., максимальний кут нахилу 15 та 10-дюймові колеса. Дуже надійний варіант для вашого підлітка!

Ціна електросамокату Ninebot by Segway eKickScooter ZING C20 складає 12 992 грн.

ninebot-by-segway-ekickscooter-zing-c20

Електросамокат Ninebot KickScooter MAX G30P

Електросамокат Ninebot by Segway MAX G30P оснащений потужним електродвигуном потужністю 350 Вт, двома 10-дюймовими безкамерними колесами, має великий запас ходу 65 км та максимальну швидкість 30 км/год.

Універсальний засіб для пересування містом до того ж високоманеврений, легко проїжджатиме вузькими вуличками та тротуарами, при цьому транспортний засіб легко долає підйоми до 20 градусів.

ninebot-g-30

Електросамокат оснащений сучасним акумулятором ємністю 15000 мАг, який заряджається від звичайної розетки всього за 6 годин. При На дисплеї відображається залишок заряду, ви завжди знатимете скільки кілометрів у вас ще є в запасі. Конструкція виготовлена з міцного авіаційного алюмінію та має вагу 19,2 кг при цьому самокат легко витримує вагу до 100 кг.

Яскрава LED-фара та автоматичні стоп-сигнали забезпечують чудову видимість та абсолютну безпеку під час поїздки. 

Ціна електросамокату Ninebot by Segway MAX G30P складає 28 346 грн.

ninebot-g30-max

Електросамокат Ninebot by Segway GT1E

ЕлектросамокатNinebot by Segway GT1E оснащена 11-дюймовими безкамерними самоущільнювальними шинами (із шаром гелю всередині) і гідравлічно амортизованою підвіскою, це забезпечує максимально комфортне пересування містом. Електросамокат  Ninebot by Segway GT1E має запас ходу до 70 км при швидкості до 25 км/год. 

Задля безпеки всіх водіїв електросамокат оснащений передніми, гальмівними та задніми світлодіодними ліхтарями. Фари  потужністю 9 Вт та світлодіодні DRL (денні ходові вогні) для водіння роблять ваш двуколісний засіб добре видимим у будь-яких умовах та освітленні. Світлодіодні DRL автоматично вмикаються при запуску елктроскутера. Вперше в історії бренду модель оснащена передніми та задніми інтегрованими світловими індикаторами, які гарантують вам насолоджуватися безпечними поїздками.

Ціна електросамокату Ninebot by Segway GT1E 94 999 грн.

ninebot-by-segway-gt1e

Електросамокат Ninebot KickScooter F30D

Модель має вдосконалений потужний двигун, дальність ходу 30 км при максимальному навантаженні 120 кг та максимальній швидкості 20 км\год. Є 3 режими пересування: Економ, Стандарт, Спорт.

У режимі реального часу можна відстежувати на панелі показники швидкості, заряду, який залишився, наявність підключення до Bluetooth та інші важливі дані. LED-конструкція екрана дозволить бачити їх за будь-якого рівня освітлення. 

Електросамокат Ninebot KickScooter F30 - універсальний засіб, оснащений великими колесами, збільшеним неслизьким майданчиком, має захист від попадання вологи IPX5, дистанційно керується програмою на базі iOS/Android. Ціна електросамокату Ninebot KickScooter F30D становить 19 599 грн.

Ninebot-KickScooter-F30-01

Керування електросамокатом Ninebot

Зручний додаток для iOS\Android Segway-Ninebot дозволяє керувати електросамокатом, як його основними функціями так і додатковими можливостями.

Безкоштовний додаток легко завантажити з Google Play або App Store, його використання допоможе комфортно користуватися електросамокатом, відстежуючи всі необхідні показники, зокрема й карти маршрутів.

Ми розказали вам далеко не про всі моделі цього бренду, а от яку обирати - вирішувати вам. Тут вже потрібно враховувати декілька важливих факторів, зокрема ваші потреби та бюджет.

Ninebot-KickScooter-F30

Де купити електросамокат Ninebot?

Купити електросамокат Ninebot пропонує інтернет-магазин NEWTIME. Окрім моделей Ninebot by Segway, пропонуємо подивитися на електросамокати від інших брендів, які є в наявності, мають конкурентні характеристики та вигідну ціну.

ninebot-by-segway-ekickscooter-zing-c20-01 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво