blog_card
Огляд
28/11/2023
711
3 хв

Garmin Quatix 7 Pro – не вимірюють час, а роблять його яскравішим

28/11/2023
711
3 хв
Поширити

Поки ви читаєте ці рядки, у вашому тілі відбувається цілий вир процесів, про які ви навіть не здогадуєтеся. Зате здогадується смарт-годинник Garmin Quatix 7 Pro Marine-Multisport-Smartwatch. Він багато чого знає :)

Завдяки ексклюзивному функціоналу, модель люблять моряки та любителі водних видів спорту по всьому світу. Але навіть якщо ви не входите до їх числа, годинник все одно буде неймовірно корисним. І ось чому 👇

garmin-guatix-7-pro-01

Моніторинг здоров'я

Весь функціонал заточений під спортсменів, екстремалів та тих, хто прагне нових викликів. Особлива увага приділена водним активностям.

Спортивних режимів тут понад 100 – біг, велоспорт, єдиноборства, автоспорт та багато іншого. Але це не головне. Важливо те, що кожен режим є унікальним, має свій функціонал і аналізує свої показники.

Наприклад, під час бігу відстежуються такі параметри, як:

  • час контакту із землею;
  • баланс контакту із землею;
  • кількість кроків за хвилину;
  • довжина кроку;
  • рух вгору-вниз;
  • ефективність підйому та спуску;
  • витрачена енергія;
  • оцінка Хілла.

Такий глибокий аналіз кожної активності дозволяє дійсно розвинути свої фізичні можливості по максимуму. Адже коли на руках стільки козирів, перемогти не так вже й складно :)

Знімок екрана 2023-11-28 о 14.05.11

Смарт-годинник Garmin Quatix 7 Pro контролює пульс, тиск, рівень кисню в крові, споживання рідини, витрачені калорії, рівень стресу та ще близько десятка різних показників.

На їх основі вибудовується ціла низка висновків. Наприклад, годинник відображає скільки часу потрібно на відновлення після тренування, як добре ви спали, як сильно на вас впливає стрес і як найлегше перенести джетлаг.

Купити годинник Garmin Quatix 7 Pro та філонити під час тренувань не вийде 😄

Завдяки машинному навчанню, система практично ідеально знає межу ваших можливостей та відображає наскільки сильно ви викладаєтесь. Garmin Quatix 7 Pro наче професійний тренер, який активно підганятиме, але перетренуватися не дозволить.

garmin-guatix-7-pro-06

Навігація

У Garmin Quatix 7 Pro можна завантажити детальні морські та сухопутні карти для подорожі по всьому світу. Підтримуються всі популярні системи супутникової навігації:

  • GPS;
  • Глонасс;
  • Галілео та ін.

Точне розташування визначається навіть у пустелі і серед океану. Більше того, у дорозі можна додатково орієнтуватися за допомогою барометра, висотоміра та компаса. Заблукати не вийде, навіть якщо сильно захотіти :)

Навігація доповнюється ще й чудовою автономністю. Якщо використовувати годинник "на повну", з усіма функціями та можливостями, то заряду вистачає на 16 днів. Увімкненим GPS можна користуватися близько 42 годин. Це один із найкращих показників автономності серед смарт-годинників на сьогодні. Ідеально для тривалих подорожей далеко від цивілізації.

Для любителів гольфу доступні карти понад 43 000 полів по всьому світу, а лижникам та сноубордистам – 2000 гірськолижних курортів.

garmin-guatix-7-pro-05

Дизайн

Годинник зроблений з армованого пластику, титанової вставки позаду та сапфірового скла попереду. Подряпати їх не вийде, як не намагайся. Падіння та удари модель теж відмінно витримує. Корпус повністю водонепроникний, можна занурюватись на глибину до 100 метрів.

Для керування є сенсорний дисплей і 5 бічних кнопок. Передбачено вбудований ліхтарик із кількома режимами, включаючи SOS. Він світлодіодний і досить потужний, щоб освітити шлях або подати світловий сигнал на кілька кілометрів. До речі, яскравий AMOLED екран чудово проглядається навіть під палючим сонцем.

garmin-guatix-7-pro-04

Зв'язок

Garmin Quatix 7 Pro відображають майже всі повідомлення зі смартфона, включаючи SMS-повідомлення, електронну пошту, сигнали тривоги та інше. Завдяки 32 Гб пам'яті, в смарт-годинник можна завантажувати стільки музики, скільки хочеться. Підтримуються всі популярні сервіси: Spotify, Deezer, Amazon Music.

Про безпеку розробники також подбали. Є функція сповіщення про надзвичайну ситуацію, яка автоматично відправляє ваше місцезнаходження обраним контактам. Для моряків особливо корисно отримувати дані про припливи та відливи, зміщення якорів тощо.

Смарт-годинник підключається до картплоттера, тому на зап'ясті зручно контролювати глибину води, швидкість двигуна, силу з напрямком вітру та інші важливі дані.

garmin-guatix-7-pro-02

Що в результаті

Ціна на Garmin Quatix 7 Pro трохи вища за ринкову. Але це той варіант, коли купуєш на роки. Функціонал точно буде актуальним не менше 10 років, а захищеність така, що хоч у кругосвітню подорож вирушай. До того ж такого детального аналізу фізичних активностей не може забезпечити поки що жоден конкурент.

Garmin-quatix-7-pro

Детальніше вивчити цю модель та порівняти з іншими можна у каталозі NewTime. Але краще поговоріть з нашими менеджерами, вони знають про смарт-годинники багато чого 😉 Допоможуть підібрати добротну модель з гарантією і прослідкують, щоб ви не переплатили.



Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво