blog_card

Найкращі бездротові зарядки з MagSafe в 2024 році

02/04/2024
255
5 хв
Belkin
Zens Office Charger 2
Satechi 2-in-1 Foldable Qi2
Поширити

На ринку представлена чисельна кількість бездротових зарядок з підтримкою технології MagSafe. Виробники пропонують різноманітні цікаві моделі або ж цілі універсальні док-станції й ціни відповідно різняться.

Спеціально для вас ми підготували підбірку з 14-ти найкращих, на наш погляд,  оригінальних бездротових зарядок, за допомогою яких можна швидко зарядити ваш iPhone, iPad, Apple Watch чи AirPods

До нашого ТОПу увійшли новинки, які нещодавно з'явилися в продажу, а також бездротові зарядки, які досі є популярними. Пропонуємо ознайомитися з коротким оглядом цих необхідних аксесуарів.

dok-stanciia-anker-3-in-1-cube-02

Бездротова зарядна панель Belkin BoostCharge Pro 2-in-1 Wireless Charging Pad with Official MagSafe Charging 15W

Шукаєте ідеальний варіант для подорожей? Belkin BoostCharge Pro 2-in-1 Wireless Charging Pad - легка, зручна подвійна панель 2 в 1 представлена в семи кольорах на вибір. Ця бездротова зарядка виконана у вигляді горизонтальної панелі, а не у форм-факторі підставки, який є більш розповсюдженим серед зарядних пристроїв. заряджатиме одночасно iPhone 12 та новіші моделі (15 Вт), а також навушники AirPods чи AirPods Pro (5 Вт). Ціна 4 999 грн.

bezdrotova-zaryadka-belkin-boostchange-pro-2-in-1

Бездротовий зарядний пристрій Belkin BOOST↑CHARGE PRO 2-in-1 Wireless Charging Dock with MagSafe

Нова бездротова зарядка, яка представлена в незвичному дизайні та двох стриманих кольорах. Бездротовий зарядний пристрій Belkin BOOST↑CHARGE PRO 2-in-1 Wireless Charging Dock with MagSafe - чудовий варіант, як для подарунку так і для вашого домашнього інтер'єру, адже він більше нагадує миле керамічне горнятко з кришечкою, а не зарядний пристрій. Важить пів кілограми, має потужність 15 Вт. Сумісна з iPhone 12 та новіше, Apple Watch, AirPods, з усіма мобільними пристроями та аксесуарами з підтримкою стандарту Qi. Ціна 7 999 грн.

belkin-boostcharge-pro-2-in-1-wireless-charging-dock-with-magsafe

Магнітний бездротовий зарядний пристрій 3-в-1 Zens Magnetic Wireless Charger

Магнітний бездротовий зарядний пристрій 3-в-1 Zens Magnetic Wireless Charger - універсальний варіант для одночасного заряджання трьох гаджетів, має вихідну потужність: 10 Вт, 5 Вт та вбудований порт USB-C Power Delivery потужністю 27 Вт, через який можна заряджати iPad чи навіть MacBook Air. Зручний та мінімалістичний аксесуар з високоякісного алюмінію підтримує бездротову зарядку Qi та має привабливу ціну 2 499 грн.

Zens-Magnetic-Wireless-Charger-3-in-1

Бездротовий зарядний пристрій Zens Office Charger 2

Бездротова зарядка Zens Office Charger 2 - це оновлена версія попереднього зарядного пристрою. Зроблена з іншого високоякісного матеріалу - цинкового сплаву (а не з алюмінію, як попередня модель) в класичному чорному кольорі. Виглядає як стильна підставка, для якої потрібно мінімум місця на столі чи тумбочці. На сайті newtime.ua  відкрито передзамовлення на новинку, орієнтовна ціна 4752 грн. 

zens-office-charger-2

Бездротовий зарядний пристрій Native Union Snap 2-in-1 Magnetic Wireless Charger 

Пропонуємо оптимальне рішення - бездротова зарядка Native Union Snap 2-in-1 Magnetic Wireless Charger Cosmos Black. Пристрій має регульований кут для різноманітного перегляду та вихідну потужність: 7,5 Вт та 5 Вт для заряджання айфон 12 та новіших моделей, а також ваших аїрподс. Виготовлений з цинкового сплаву в космічному чорному кольорі має в комплекті двометровий кабель USB-C-USB-C. Ціна зарядного пристрою - 3 799 грн. 

native-union-snap-2-in-1-magnetic-wireless-charger-cosmos-black

Док-станція Anker 3-in-1 Cube with MagSafe

Стильна штукенція від бренду Anker. Компактна док-станція для подорожей, яка подобається усім нашим менеджерам та клієнтам. Цей магічний куб дуже нагадує трансформер якщо його розкладаєш щоб зарядити гаджети, а в складеному стані - такий собі “звичайний кубік”, який поміститься будь-де. 

dok-stanciia-anker-3-in-1-cube-01

Оригінальна бездротова зарядка Anker 3-in-1 Cube with MagSafeзручний портативний аксесуар, який забезпечує швидке одночасне заряджання iPhone 12 та новіших, Apple Watch і AirPods. Ціна 8 499 грн.

 

Дорожній зарядний пристрій Mophie 3-in-1 Travel Charger with MagSafe

Неймовірно зручний і компактний зарядний пристрій, кращої бездротової зарядки в дорогу годі й шукати. Цей аксесуар сильно відрізняється від всіх інших, адже він схожий на портмоне. Як влучно зауважив наш категорійний менеджер: бездротова зарядка  Mophie 3-in-1 Travel Charger - “улюбленець публіки”. Ви зможете заряджати одночасно та швидко ваш айфон, навушники та смарт-годинник. Для цього лише потрібно розкрити чарівний футлярчик і розташувати ваші гаджети в горизонтальному положенні. Ціна на Mophie 3-in-1 Travel Charger with MagSafe складає 8 999 грн.

mophie-3-in-1-Travel-Charger

Бездротовий зарядний пристрій 2-в-1 Pitaka MagEZ Slider 2 with Portable Magsafe Battery Pack - Twill Black/Grey

Бездротова зарядка 2-in-1 Pitaka MagEZ Slider 2 with Portable Magsafe Battery Pack - є універсальним пристроєм для одночасного заряджання вашого айфона та навушників ейрподс. Стильна технологічна та незвичайна зарядка, як і всі продукти бренду. Бездротова зарядка коштує 4 999 грн. 

pitaka-in-1-magez-slider-2

Якщо купити зарядний пристрій Pitaka Power Dongle з роз'ємом USB Type-C та потужністю 5 Вт, то бездротова зарядка автоматично перетвориться на 3 в 1, а ви зможете заряджати ще й Apple Watch.  Але цим девайсом можна також користуватися окремо. Ціна 2 499 грн.

pitaka-dongle-apple-watch

Бездротовий зарядний пристрій 3-в-1 Pitaka MagEZ Slider 2 with Portable Magsafe Battery Pack - Twill Black/Grey + Power Dongle For Apple Watch

Дуже популярний зарядний пристрій від інноваційного бренду Pitaka. Має ємний акумулятор на 4000 мАг, який забезпечує швидку бездротову зарядку потужністю: 7,5 Вт та 5 Вт. Зарядний пристрій 3-в-1 Pitaka MagEZ Slider 2 with Portable Magsafe Battery Pack сумісний з iPhone 12 та новіше, AirPods, Apple Watch, Samsung S22 та Samsung S23 з чохлом MagEZ. Корисною особливістю від інших зарядних пристроїв є окремий павербанк, який продовжує заряджати айфон в дорозі, якщо його зняти з підставки та прикріпити до гаджета. Бездротова зарядка одночасно заряджатиме три ваші гаджети. Окрім цього, вона вміє крутитися навколо себе та видавати при цьому цікаве поклацування, а коштує зарядка - 6 999 грн.

pitaka-power-dongle-section

Бездротовий зарядний пристрій Zens 4-in-1 MagSafe + Watch Wireless Charging Station

Новинка від бренду Zens, яка заряджатиме чотири ваші гаджети одночасно. пристрій сумісний з iPhone, Apple Watch, AirPods та iPad Air, для заряджання якого на бічній стороні є спеціальний роз'єм USB-C потужністю 18 Вт.  

Бездротова зарядна станція Zens 4-in-1 MagSafe + Watch Wireless Charging Station виготовлена з високоякісного цинкового сплаву, має стильний компактний дизайн та ідеально доповнить ваш домашній інтер'єр. Ціна 7 999 грн.

zenc-4-in-1-magsafe-watch-wireless-charging-station

Бездротовий зарядний пристрій Zens 4-in-1 MagSafe + Watch + iPad Wireless Charging Station

Топовий зарядний пристрій 4 в 1, сумісний з iPhone, Apple Watch, AirPods та iPad, які  під час заряджання можна розташувати вертикально, створивши повноцінну робочу станцію. Такий форм-фактор особливо сподобається користувачам айпадів. Зручно, стильно та функціонально. До комплекту новинки входить потужний адаптер на 45 Вт. Купити бездротову зарядку Zens 4-in-1 MagSafe + Watch + iPad Wireless Charging Station на нашому сайті пропонуємо за ціною 9 999 грн.


bezdrotoviy-zaryadniy-pristriy-zens-4-in-1

Бездротовий зарядний пристрій Twelve South HiRise 3 Deluxe 3-in-1 Wireless Charging Stand - Black

Стильна вертикальна підставка для одночасного заряджання трьох ваших гаджетів. При цьому комбінації можуть бути такими: iPhone, Apple Watch та AirPods або iPhone, Apple Watch та інший iPhone. 

Бездротова зарядка Twelve South HiRise 3 Deluxe 3-in-1 Wireless Charging Stand виготовлена з високоякісних матеріалів, зокрема й веганської шкіри, тому дуже приємна на дотик. Сучасний преміальний дизайн цієї підставки прикрасить ваш інтер’єр, а вертикальна конструкція заощадить місце. Ціна 7 999 грн.

twelve-south-hirise-3-deluxe

Бездротовий зарядний пристрій з функцією складання Satechi 2-in-1 Foldable Qi2 Wireless Charging Stand

Новинка від бренду Satechi виконана в стилі hi-tech, має покращене магнітне з'єднання та підтримку новітньої технології Qi2. Ця сучасна бездротова зарядка швидко заряджатиме 2 ваші гаджети одночасно: iPhone та AirPods, до того ж є підтримка режиму очікування iPhone в iOS 17.

Чекаємо коли бездротовий зарядний пристрій з функцією складання Satechi 2-in-1 Foldable Qi2 Wireless Charging Stand з'явиться у продажу, орієнтовна ціна 4 746 грн. 

satechi-2-in-1-foldable-qi2

Бездротовий зарядний пристрій з функцією складання Satechi 3-in-1 Foldable Qi2 Wireless Charging Stand

Ще одна цікава новинка від того ж бренду. Але для одночасного заряджання трьох гаджетів, включно з моделями Apple Watch Series 7, Apple Watch 8, Apple Watch 9, Apple Watch Ultra та Apple Watch Ultra 2. Пристрій нагадує прилад з космічного корабля, він оснащений спеціальними адаптерами, які ідеально підходять для подорожей. Ціна бездротового зарядного пристрою Satechi 3-in-1 Foldable Qi2 Wireless Charging Stand - 6 724 грн.

satechi-3-in-1-foldable-qi2

Ми розказали про всі актуальні та популярні моделі, які варто купити цього року. Ви можете обрати будь-який бездротовий пристрій для швидкого заряджання ваших гаджетів згідно власних потреб та вподобань.

Купити бездротову зарядку в Києві інтернет-магазин NewTime. На нашому сайті представлені зарядні пристрої від перевірених часом виробників та популярних брендів.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво